Pereiti prie turinio
Snapė

Egipto žemė

Rekomenduojami pranešimai

nu fainai tada,man ji tokia tamsi atrodo,galvojau busiu po to negre,o tavo plaukuciai naturalus tamsus ar sviesus,labai grazi plauku spalva tavo avatare

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o tavo plaukuciai naturalus tamsus ar sviesus,labai grazi plauku spalva tavo avatare

Oi ne, mano natūralūs tai tokie tamsiai tamsiai pilki, čia dažytą :taupo:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Taip visas kūno vietas kurias nori padengt, padengti reik su šepetėliu, plonyčiu sluoksniu. Na žodžiu reik išbandyti, kitaip neįsivaizduosi kas tai per daiktas :taupo:

o tas sepetelis koks tai ypatingas, skirtas butent tik tai Egipto zemei ar tinka ir kitoks?

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o tas sepetelis koks tai ypatingas, skirtas butent tik tai Egipto zemei ar tinka ir kitoks?

Svarbiausia naturalių šerių. Aš ilgą laiką tepliojausi su paprastu eiliniu šepetėliu dideliu, pirktu už kelis litus irgi gerai labai buvo, bet per paroda moters grožis ar kokia te ji, nusipirkau erdesos šepetėlį ir ką skirtumas didžiulis, daug daug mažiau reik teplioti, biškį brūkšt per pudrą biškį per veida ir kaip profesionalų padaryta.

Žodžiu skirtumas ištikrųjų yra, ir taupumo ir lygiai tepimo atžvilgiu.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Žodžiu skirtumas ištikrųjų yra, ir taupumo ir lygiai tepimo atžvilgiu.

dekui uz informacija :taupo:

Indrute, o tu naudoji kompaktine pudra ar ta kita kosmetine priemone, ar abi kartu? Ar teko bandyti bronzini geli veidui?

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš naudoju šią :super:

erdesa.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi noriu nigaliu :super: o kiek tas sepetukas kainuoja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš parodoj 18 litų sumokėjau, kapeikas kaip sakant, bet gal čia todėl kad parodoj :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš naudoju šią :hysterical:

nu va turiu beda,nusipirkau vakar tokia pat pudra su sepeteliu,nu nezinau kodel bet man veida ismeta demem,is viis nelygiai pasidengia,gal kad mano oda sausa,as pandziau det drekinama krema bet vistiek tas pats,tau indrute taip nera?ka pries pudra tepi ant veido,sumokejau nemazus pinigus 115 ir dabar gailiuos,nes manes netenkina demem mustas veidas,raso maskuoja kapiliarus ,nieko nemaskuoja ir dar ta pudra blizgi tai blizga veidas po to

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mama, jei tu pasitepi drekinanciu kremu, o po to iskarto naudoji pudra, tai tau su bet kokia sausa pudra veidas demem atrodys !

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mama, jei tu pasitepi drekinanciu kremu, o po to iskarto naudoji pudra, tai tau su bet kokia sausa pudra veidas demem atrodys !

tai kad ir buna kad be kremo naudoju pudra vistiek demem meta,nesuprantu kodel,tik bruksteliu ir blynai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.