Pereiti prie turinio
Snapė

Egipto žemė

Rekomenduojami pranešimai

ar galit kas idet dezute paziuret? Ikos firmos, nes noriu nusipirkti anglijoje, bet net nezinau kur ieskoti ir kaip atrodo....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
ar galit kas idet dezute paziuret? Ikos firmos, nes noriu nusipirkti anglijoje, bet net nezinau kur ieskoti ir kaip atrodo....

Man kaip tik draugė parvežė dar vieną egipto žemę iš airijos(nes aną atidaviau dukterėčiai), tai vakare galėsiu nufotkint ir įkelti parodyt kaip atrodo dėžutė ir pats įpakavimas :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man kaip tik draugė parvežė dar vieną egipto žemę iš airijos(nes aną atidaviau dukterėčiai), tai vakare galėsiu nufotkint ir įkelti parodyt kaip atrodo dėžutė ir pats įpakavimas :flowers:

ooo aciu Indrute,nes as ir noriu nusipirkti,o net neisivaizduoju kas tai yra :doh:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jinai tokia ruda tinka net jei esi visiska baltaodė ta zeme tiks?

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oksaną, va kokią man parveža iš airijos, lygiai tokia pati kas erdesos bi kor, tik čia egyra :mirksiukas:

DSC01719.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu Indrute uz nuotraukyte-dabar bent isivaizduosiu kaip atrodo ipakavimas :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano drauge pirko Egipto zemes seselius tikejosi, kad nesubegs i viena vieta , snipstas aisku, kad subego , labai nusivyle :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi labai patinka egipto zeme

61425.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas dar išbandė šešėlius :(

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa kad Bi-kor ir Ikos spalvos skiriasi :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tiesa kad Bi-kor ir Ikos spalvos skiriasi :hm:

mano viena drauge bande abi, tai sake, kad jos oda su Bi-kor atrode ryzesne, todel naudoja Ikos. Nors as internete maciau ir priesingu atsiliepimu. Tai dabar esu pasimetusi, kuria pirkt, nes labai jau seniai noriu tos EZ. Teks pasibandyt parduotuvese abi, kaip atrodo :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.