jurk
Senbūviai-
Pranešimai
737 -
Užsiregistravo
-
Lankėsi
-
labai labai aciu, Nicole :lol: ar galiu siusti tau i pasta arba az?
-
sveikos, mergaites, labai seniai bebuvau cia uzsukusi, ilga laika namie PC neturejau, o dabar turiu ir baigiu prasikeikti :lol: nera, vietoj Windows - Linux, o skubiai prireike pakoreguoti viena logo. Gal galetumet kuri pagelbeti, busiu labai dekinga ten reiktu tik iskirpti balta fona, kad liktu tik logo raides, kurias ikelus i spalvota fona nesimatytu balto kvadrato aplink :unsure:
-
nezinau, ar cia tuos pacius siulo isigyti, bet Vilniuj juos galima nusipirkti is Dabao konsultanciu-platintoju (turiu kontaktus, jei ka). Pas mus karts nuo karto uzsuka i darba, pasiulo kosmetikos, tai syki pabandymui nusipirkau ir situ anijoniniu iklotu. Viena dalyka galiu patvirtint is savo patirties - paketai tikrai labai "skalsus" (aktualu, pas ka gausesnes mmm) ir man asmeniskai smagesni uz kokius Always, ne tokie "sintetiniai" http://www.dabao.lt/lady-anion-higieniniai-iklotai.html
-
man iš raudonų vynų šiuo metu skaniausias Tribal (P.Afrika), o iš baltų - Australian Bush Chardonnay. Nemėgstu Čilės vynų, man jų dauguma per aštraus skonio. Ir niekada nenaudoju vyno patiekalams ruošti, kad ir kiek visokie žinomi kulinarai bekalbėtų, kad tai netasiejama maisto ruošimo dalis. Man vynas visad tik pagadindavo patiekalų skonį gal tiesiog netinkamą naudodavau
-
receptukas mėgstančioms sūrio tortą. Gaila, niekaip negalėjau rasti nuotraukos, dar vėliau paieškosiu Pagrindui: 1 pak. (200 gr) saldziu biskvitiniu sausainiu. Galima naudoti ie nesaldzius (svarbu, kad butu nesūrūs), tada reiks pridėti šiek tiek cukraus, pagal skonį. Aš siūlyčiau naudoti šiek tiek mažiau sausainių (apie 150 g), kad pagrindas būtų plonesnis. 0,5 pak. sviesto Surio sluoksniui: 1 pak. (400 gr.) kremines varskes ar surio ricotta (tinka ir mascarpone. Kol kas tik su kremine varske dar nesu dariusi) 1 pak. (200 ml) grietineles 2 dideli kambario temp. kiausiniai 150 gr cukraus (200 gr man per saldu) 1 valg. saukstas svieziu citrinu sulciu 1 arb. s. tarkuotos citrinos zieveles 1,5 valg. sauksto kukuruzu krakmolo (yra pirkti Rimi, kitur neradau) 1 pak. vanilinio cukraus Paruosimas: Pagrindui sausainius sutrinti iki smulkiu trupiniu (galima po nedaug sudeti i maiseli ir dauzyti kocelu) arba blenderiu. Sumaisyti trupinius su istirpintu sviestu, gerai istrinat sviesta, kad trupiniai suliptu. Pagrindu iskloti skardos su nuimamu sonu dugna (pries tai truputi istrinta sviestu). Kremine varske (ar suri) gerai maisyti blenderiu iki purios mases, palaipsniui pilti cukru, vanil. cukru, citrinos sultis ir zievele, krakmola, atsargiai po viena imusti kiausinius ir tuomet plati mase ant mazu apsuku, galiausiai supilti grietinele ir plakti lb trumpai ant maziausiu apsuku. Paruosta surio mase supilti ant sausainiu pagrindo, deti i 180 laipsniu ikaitinta orkaite ir kepti toje pacioje temperaturoje ne trumpiau nei 50 min (galima ir iki 1 val.), tik ziureti, kad nedegtu virsus. Kol kepa, orkaites neatidarineti bent jau pirma pusvalandi. Isimta pyraga atsaldyti iki kambario temperaturos ir tada virsu puosti norimu vaisiu ar vaisinio padazo sluoksniu. Galima naudoti pirktinius is pakeliu paruosiamus vaisinius padazus (pvz dr. Oetker avieciu padazas) ar delioti sviezias vysnias ir apipilti vaisine zele. As tradiciskai naudoju saldytas vysnias su cukrum (atsildau) ir uzpilu vysniu zele is pakelio. Kai virsus paruostas, visa pyraga deti maziausiai 8 val. i saldytuva, kad sustingtu (kuo ilgiau stingsta, tuo skanesnis). Skanaus :wacko:
-
:wacko: man matyt dar Naujųjų šventimas nesibaigė
-
manau, kad šį sąrašą dar turėtų papildyti tokios šalys kaip Ruanda, P.Afrika, Venesuela, galbūt dar keletas
-
ir aš noriu man patinka jų gyvenimo tempas, tai, kad šalis labai dideli ir įvairiapusiška, daug galimybių. Pagaliau prisiruošiau ir paskutinę minutę užpildžiau anketą žaliai kortai Nors dabar, girdėjau, ten irgi nėra lengva, bet gal po kokių metų kitų vėl bus didelių galimybių šalis Dėl bevizio, tai girdėjau, kad bent pačioj pradžioj kildavo lietuviams problemų nuvykus, net laikrašty rašė, kaip vieną merginą parskraidino atgal
-
vaje, kiek čia linksmų naujienų :unsure: Alina ir Nijoliux, sveikinu jus abi iš visos širdies su tokiu dideliu džiaugsmu
-
mokytojams, slaugėms, seselėms - taip, vienareikšmiškai, dėl gydytojų - gerai pagalvočiau
-
kažkada mano sesei po sužeidimo ant pado atsirado viena karpa, po to šalia jų priaugo labai daug tai jai užteko išnaikinti tą pagrindinę pirmą karpą, o kitos nunyko savaime (naikino kažkokia spec. rūgštim). Savo vaikui (8 m) karpas ant rankų pirštų įveikiau tik su Acetocaustinu (nors vaistininkė mane atkalbinėjo, sakė, kad vaikui ta rūgštis per stipri). Važiavom ir į 'Apgamą", kad nudegintų, bet tik prikankino vaiką ten, o karpos ne tik kad ataugo po to nudeginimo, bet ir randai toj vietoj liko labai nusivyliau Apgamu. O šiaip karpos rodo nusilpusį imunitetą :mellow:
-
esam atostogavę Papėj (25 km už Šventosios) prieš tris metus, tai poilsiu likom patenkinti. Kiek mačiau, dabar jau kainos ten pakilusios. Vieni draugai ką tik grįžo iš Ventspilio (lietuvių labai pamėgtas kurortas), bet dar nespėjau išsiklausinėt, kas ir kaip
-
Etaruj, nepyk, kad nerimstu su savo klausimais, bet ka turejai omeny sakydama "sankirtos taskuose"? Cia gal pritaikius ta lentele su langiukais, kuria kazkur sioje temoje buvai ikelusi? ;)
-
aciu, Etaruj va butent sito as kol kas ir nezinau, kaip su tais sluoksniais reik zaist ir kaip tuos nelemtus seselius panaikint neprarandant bendro vaizdo kokybes ir ryskumo bet butinai dar paeksperimentuosiu vakare pasiemus sita nuotraukyte :blink:
-
as irgi tik is taves apie sia rasytoja isgirdau, tai iskart zvilgterejau, kokiam zanrui ji atstovauja :blink: man patinka detektyvai, o jeigu dar su jumoro gaidele, tai tikrai turetu buti lengvas malonus skaitymas