Pereiti prie turinio
kicule

Nuotraukų įkėlimas į rėmelius

Rekomenduojami pranešimai

pagaliau atrodo išmučyjau šitą pamokėlę :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

labukas visoms flower: . esu naujoke tiek sitam forume ,tiek fotoshope :blink: . Noriu labai padekoti uz pamokeles :huh: , jos taip aiskiai padarytos, taip viskas issamiai paaiskinta, kad is karto viskas gavosi :) , tai dabar reminu viska is eiles :bredis: ,toks azartas uzejo :bredis: . tai sita etapa iveikiau, noretusi kito griebtis. :) . gal kur yra jusu kurtos pamokeles, kaip montaziukus daryti, na, pvz, kaip is nuotraukos iskirpti zmogiuka ir ji ikelti kitur? Buciau labai dekinga... :)

line_jura-6F71CE.gif_beg_delf-slank.gif_time_1196719200_text_Mano%20vaikeliui%20jau%20.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, dar labai noreciau ismokti fona pakeisti :P

line_jura-6F71CE.gif_beg_delf-slank.gif_time_1196719200_text_Mano%20vaikeliui%20jau%20.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na, dar labai noreciau ismokti fona pakeisti :P

Eik stai cia yra daug ivairiu pamokeliu :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
labukas visoms flower: . esu naujoke tiek sitam forume ,tiek fotoshope :flowers: . Noriu labai padekoti uz pamokeles :wub1: , jos taip aiskiai padarytos, taip viskas issamiai paaiskinta, kad is karto viskas gavosi :victory: , tai dabar reminu viska is eiles :bredis: ,toks azartas uzejo :bredis: . tai sita etapa iveikiau, noretusi kito griebtis. :coffee: . gal kur yra jusu kurtos pamokeles, kaip montaziukus daryti, na, pvz, kaip is nuotraukos iskirpti zmogiuka ir ji ikelti kitur? Buciau labai dekinga... :flowers:

rloreta, labai smagu kad viskas gaunasi :victory:

Visos Nuotraukų redagavimo pamokėlės štai čia :victory:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rloreta, saunu, kad cia radai sau naudingos info :victory: labai lauksim ir tavo darbeliu :flowers: O siaip reikia parasyti forume 20 pranesimu, kad galetumei naudotis kitomis nuotrauku redagavimo pamokelemis bei fonu ir clipart'o subforumais :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu, kadangi, dar naujoke, tai pas mane dar nera tiek zinuciu... :wub1: . Tai biski gaila, kad negaliu pasinaudot jusu pamokelem :flowers: . Nu gal kaip nors surinksiu tu zinuciu... :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
rloreta, saunu, kad cia radai sau naudingos info :P labai lauksim ir tavo darbeliu ;) O siaip reikia parasyti forume 20 pranesimu, kad galetumei naudotis kitomis nuotrauku redagavimo pamokelemis bei fonu ir clipart'o subforumais ;)

Sveikutes. :D :P Na, ikeliu keleta darbeliu... B) :D

Cia, sioje nuorodeleje yra (kitaip nelabai zinau kaip ikelti :) )

http://public.fotki.com/rloreta/mano-pirmieji-darbeliai/

P.S. remeliai ne mano, dar kol kas iki ju darymo nedaejau... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sveikutes. :cry::bredis: Na, ikeliu keleta darbeliu... :cry::cry:

Cia, sioje nuorodeleje yra (kitaip nelabai zinau kaip ikelti :) )

http://public.fotki.com/rloreta/mano-pirmieji-darbeliai/

P.S. remeliai ne mano, dar kol kas iki ju darymo nedaejau... :cry:

Dėk į temą "Pradedančiųjų kūryba - 2" (ten pirmame puslapyje yra parašyta kaip įdėti).

Gražiai įrėminai, graži šeima :flowers: ir sveika prisijungus :mellow:

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dėk į temą "Pradedančiųjų kūryba - 2" (ten pirmame puslapyje yra parašyta kaip įdėti).

Gražiai įrėminai, graži šeima :cry: ir sveika prisijungus :mellow:

Aciukas :cry: , dekui kad neisbrokyjot. :cry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kodėl kai aš įkeliu nuotrauką į rėmelį, man kartais gaunasi taip kad nuotrauka tampa labai neryški ir labai negražiai atrodo?

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o nuotrauka kokio dydžio? Gal per daug sumažini? <_>

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.