Pereiti prie turinio
kicule

Nevykusi diena...

Rekomenduojami pranešimai

Kai mums kazkas nesiseka, mes dazniausiai sakom kad buvo "prasta diena", ar tai atsitiktinumas?

:super: Cia klausimas GEISTEi :geda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Oi, kokia aš superstar :geda:

Manau, kad mūsų dienos būna tokios,kokių mes nusipelnome...Visi sunkumai ir nemalonumai mums reikalingi...ir niekur nuo jų nepabėgsim... :super:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oi, kokia aš superstar :(

Manau, kad mūsų dienos būna tokios,kokių mes nusipelnome...Visi sunkumai ir nemalonumai mums reikalingi...ir niekur nuo jų nepabėgsim... :lol:

Taip GEISTE sutinku kad turi but ir sunkumu, bet buna kad visa diena buna tikraja ta zodzio prasme "nenormali" :super:

Man pvz., daznau taip buna, nors cia gal ir isitikinimas :lol: kaip pirmadienis prasides, tokia ir visa savaite bus... :geda:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man siandien visai nebloga diena buvo, bet va i vakara reikejo gi paciai sau taip nuotaika .... :geda:

Begdama namo kai kritau laiptinej ant laiptu :hm: :blink: viena naga taip skaudziai sulauziau :blink: Ranka ,kojas taip skauda dabar :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užjaučiu,gerai,kad laimingai griuvai tik su nago lūžiu :blink: .Žinau to griuvimo skonį,man ir pačiai nesenai šašai nubirėjo :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant vienos kojos melyne didziule :blink: :blink: Visa laime kad galvos neuzgavau, nes nezinau kuom butu pasibaige :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ant vienos kojos melyne didziule :geda: :blink: Visa laime kad galvos neuzgavau, nes nezinau kuom butu pasibaige :blink:

Uzjauciu, Kicule..Svarbu, kad blogai nesibaige..O va del tokiu dalyku net nezinau, ar tikeciau, jog tai susije su blogomis mintimis ir pan. :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.