Pereiti prie turinio
kicule

Kodėl kai kurios moterys nesidrovi puoštis,o kitos jas apkalbėti?

Rekomenduojami pranešimai

Kaip manote?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip manote?

gal is neturejimo ka veikti :lol:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal del to kad pacios negali...

Man pvz., labai grazu kai moteris puosiasi, madingai kerpasi, turi savo stiliu..

O kitos tik sedi ir kalba kas kaip atrodo :huh:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O gal del to kad pacios negali...

Man pvz., labai grazu kai moteris puosiasi, madingai kerpasi, turi savo stiliu..

O kitos tik sedi ir kalba kas kaip atrodo :hm:

gal ir delto,tik zinau viena" sako dziaukis kad apie tave sneka reiskias gyveni" :huh:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha, mane ir nervina, kai kazkokios bobos sedi ir pletkina, kaip kas atrodo, o pacios sedi nesusitvarke..Man taip pat grazu, kai moteris save priziuri..Nebutina kazkaip imantriai rengtis, svarbu, kad atrodytu stilingai ir rengtusi pagal savo asmenybe..As suprantu, kad ne kiekviena gali sau leisti pirktis brangius darbuzius ir dazus, bet kai turi skoni, gali ir normaliai apsirengti pigiau :mirksiukas[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Moteris privalo būti susitvarkiusi. O tos, kurios pletkina paprasčiausiai pavydi, ypač jei kiurkso apkerpėjusios. Puošimasis tai tam tikra saviraiška. Drabužiai atspindi asmenybę, kaip žmogus jaučiasi ir sutaria pats su savimi, savo kūnu.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip manote?

manau, kad pavydi :huh: :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
manau, kad pavydi :wub1: :lol:

Ir aš taip manau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip manote?

Puosimasis - tai moters "etikete", o jei dar turi gera skoni, tai :wub1:, o apkalba tos, kurios tingi del saves ka nors keisti, bet mato tik kitas.....

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau kalba tik tos moterys ,kurios pavydi........manau kikeviena nori atrodyti graziai,apsirengti madingai,ir .t.t........o kitos sedi is apsnekineja manau tik is pavydo........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
manau kalba tik tos moterys ,kurios pavydi........manau kikeviena nori atrodyti graziai,apsirengti madingai,ir .t.t........o kitos sedi is apsnekineja manau tik is pavydo........

Bet nevisos ir domisi,grazinasi.

Buna taip kad pamato tikrai madigai apsirengusia moteri, ir girdi komentarus.... paziurek, nu ir baidykle, nu ir apsirenge... ir t.t. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man patinka, kai moterys gražiai rengiasi ir panašiai, visada tai pastebiu, ir grožiuosi :hysterical: Kartais pagalvoju, kad norėčiau ir aš tokios detalės ar kitos.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.