Pereiti prie turinio
kicule

Kiek vaikų planuojate turėti?

Rekomenduojami pranešimai

teisingai vienoms pasikeicia, kitoms ne :D mano vyras visad norejo leliuko ir mane ikalbinejo seniausiai, tik as vis lauziausi ir kai pastojau pasakiau, kad jis specialiai taip padare :flowers:

del gimdymo tai cia turbut kiekvienai skirtingai, priklauso nuo to kaip sekesi gimdyti ir kaip jautesi po gimdymo :D

o del broliu ir sesiu tai ziuriu daznai taip buna, kad labiau yra bendraujama su moters seima, o ne su vyro

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
teisingai vienoms pasikeicia, kitoms ne :D mano vyras visad norejo leliuko ir mane ikalbinejo seniausiai, tik as vis lauziausi ir kai pastojau pasakiau, kad jis specialiai taip padare :flowers:

del gimdymo tai cia turbut kiekvienai skirtingai, priklauso nuo to kaip sekesi gimdyti ir kaip jautesi po gimdymo :(

o del broliu ir sesiu tai ziuriu daznai taip buna, kad labiau yra bendraujama su moters seima, o ne su vyro

nagi pasiutes tavo vyras speceliai mat padare, :D as tai pasakiua kad nenoriu, tai vyras ramiai ir klauso, nes zino koks vejas kiltu jai neatsizvelgtu i mano nora :D :D, juk kunas tai mano :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nagi pasiutes tavo vyras speceliai mat padare, :flowers: as tai pasakiua kad nenoriu, tai vyras ramiai ir klauso, nes zino koks vejas kiltu jai neatsizvelgtu i mano nora :( :D, juk kunas tai mano :D

o tu galvoji as taip graziai pasakiau :D

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kicule nelaikau vaiko stebuklu ir nelaikysiu, nes nesijauciu bite motinele :D , nera to motinystes instinkto ir viskas, jokios kalbos manes neitikino kad tai zavu, nors aplink visos drauges laukiasi ir suokia akip kanareles, bet ir pries tai jos labai norejo tu "stebuklu", o as ne. ir galit net nesakyt kad gimus vaikui viskas pasikesi, nes tvirtai zinau kad nepasikeis, tik atsakomybes padides daug kartu.

Jei taip manai ... taip ir neplanuok :D

Nes iš tavo postu liejasi tiesiog vidinis nusistatymas (tik nepriimk viska labai tiesiogiai,nes ir GEISTĖS pvz., apie grubiasne motėrį tave įžeidė, nors ten tikrai ne tau taikyta būvo :D)

Vaiko reikia norėti ... Vaikas turi būti iš meilės ... :flowers: :D :D Juk tai yra dvėju žmoniu, meilės kūrinys :(

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

teisi kicule :flowers: ir as visiskai tau pritariu. Neketinu ko nors izeisti, bet tiesiog dar nebuvau sutikusi MOTERS, kuri taip saltai kalbetu apie vaikus. Todel tokio poziurio nesuprantu.

As pati neturejau jokios nuomones apie vaikus- iki santuokos... taigi tiesiog neturejau ir nieko pries juos :D Viskam atejo savas laikas. Ir motiniskai jausmai pradejo busti kartu su zinia apie vaikeli ir jo laukimu...

Ir dar buvo taip, kad mano trecias vaikelis - neplanuotas ir giliai pasislepes buvo, kad kada mes ji 'atradome' jam buvo jau beveik 5 menesiai pilvelyje... Kokia emociju audra mane uzklupo.... Juk NIEKADA negalvojau tureti 3 vaikus ... Nesiplesiu, tik trumpai pasakysiu, kad veliau man buvo labai GEDA uzsavo mintis ir tas emocijas, ir kaip labai as prasiau atleidimo dar negimusios dukrytes.

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oksana pagal tavo issakyta nuomone tai tu labai smerki tokias nemotiniskas moteris, nors man nera nusispjaut kaip sakai, tiesiog nesivadovauju "rujos " instinktu, kad visa gyvenimo prasme vesti jauniklius. GAlbut mano tevas ir norejo kad gimtu berniukas :D

gai ir reikojo man gimti vyru :flowers:

seip tai man vaikai patinka dideli, nu nuo kokiu 8 metu. Tai visai liuks, man nepatinka kudikiai ir mazi :D

o del vyru tai, pagal tai negalima sprest kaip reaguoja vyrai. DAuguma vyru labai myli vaikus. :( D, nu mano vyras gal nelabai :D

ne ne jokiu budu as nesmerkiu tokias moteris- juk ne mano reikalas, kad tu nenori vaikiuko- kada uzsimanysi -pasiplanuosit :D

is tikruju pas tave nera to motinisko instinkto todel,kad tavo mama matyt jo tokio neturejo- myleti vaika yra viena, bet myleti kaip motina yra visai kas kita.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oksana :flowers: ,,,mano mama manęs nemylėjo, o aš savo vaikus labai myliu,,,tik mama pasijaučiau vėlai...Pirmas vaikelis buvo labai laukiams, bet taip laisvės trūko paskui...pasimečiau vienu metu savyje.... :( Pasakiau sau bijau daugiau turėti.O kur dar planai į ateitį...O antro užsimaniau jau labai vėlai...33 metų,,,O trečias netyčiukas...ir mylimas....

O Vilkei, tai...nenorėsi nebūsi bitė motinėle...spėsi viską ir sau laiko ir vaikui... :D Ne tavo laikas dar... :D

Nors mano draugė dūšioj iki dabar ne mama...Nors du vaikeliai yra... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oksana :flowers: ,,,mano mama manęs nemylėjo, o aš savo vaikus labai myliu,,,tik mama pasijaučiau vėlai...Pirmas vaikelis buvo labai laukiams, bet taip laisvės trūko paskui...pasimečiau vienu metu savyje.... :( O antro užsimaniau jau labai vėlai...33 metų,,,

O Vilkei, tai...nenorėsi nebūsi bitė motinėle...spėsi viską ir sau laiko ir vaikui... :D Ne tavo laikas dar... :D

Nors mano draugė dūšioj iki dabar ne mama...Nors du vaikeliai yra... :D

Būtent, gerai etaruj pasake :D

Kodėl manai kad nemylėjo mama taves? (Sorry jei tai yra skaudus klausimas, galima ir neatsakynėti).

:D O kaip ji jaučiasi? Ji nenori auginti savo vaiku? Užsiimti su jais?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau ar tai tiesa, bet, kai isgirdau tai baisu pasidare...

pazistama paskojo, kaip jis gera drauge nemyli savo pirmojo vaiko, o tai atsitiko atsiradus antrajam. ji pati jai taip pasake ir moteris ne kokia alkoholike ar asociali, ji issilavinusi geras pareigas uzimanti moteris. sako tik atsiradus antram, ta meile primajam kazkur dingo :flowers: :D

man tai cia kazkas baisaus...

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

,,,ji juos pagimdė, ne iš meilės, ...Jais rūpinasi, savaip myli, bet ji pati sau yra sverbesnė...Savo meilės trūkuma, kaip kaltės išpirkima kompensuoja meterialine gerove... <_< Pirma dukra iki 4 klasės augo kaime, antrą pagimdė, po pusės metų dyrbo, vaiką prižiūrėjo giminaitė, o po 2 metų išvažiavo dyrbti į užsienį, ten niekas neriboja jos laisvės....Vyresniukei nupirkta mašina, butas, apmokami mokslai...Mažoji ir yra jos dalinai išlaikoma...Vaikus prižiūri giminės ir tėvas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dvieju visada norejau ir jau kaip ir gretu laiku bus....o kolkas trecio tai tikrai ne....o kaip bus laikas parodys.... <_>

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.