Pereiti prie turinio
kicule

Likimas

Rekomenduojami pranešimai

cia tu bandai apie mano posta kalbeti?

Ne. Dėstau savo nuomonę. Stebiu savo gyvenimą ir matau, kaip protingai viskas surežisuota...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Ne. Dėstau savo nuomonę. Stebiu savo gyvenimą ir matau, kaip protingai viskas surežisuota...

aisku :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš manau kad yra kažkoks sudarytas kiekvieno žmogaus likimas ir jį galima koreguot kaip sakant eit aplinkeliais bet į savo nustatyta likimo linija vistiek anksčiau ar veliau grįžtama..

Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš manau kad yra kažkoks sudarytas kiekvieno žmogaus likimas ir jį galima koreguot kaip sakant eit aplinkeliais bet į savo nustatyta likimo linija vistiek anksčiau ar veliau grįžtama..

bet kaip tu gali koreguoti???? kaip zinai kas tau lemta ir kas ne???? jeigu yra pasirinkimas ir tu pasirenki vienaip- vadinasi taip lemta....ir tu pasirinkai tai kas jau lemta....na bent as taip manau :hihihi::hihihi::geda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

....jie kažkas lemta , kaip tada gali turėti pasirinkimo teisę?....jei renkuosi kokį rūba rengiuosi, tuomet ir veiksmų seka galiu rinktis...o jei kalbant likimo kalbą, tai gal toks likimas man šiandieną būti su treningu o ne su miniaku?.... nors noriu dėtis miniaką....<_< :zv: abrakadabra.... :blink:

... pzd...žmogus sako " aš blogai gyvenu, nes mano toks likimas"...bet ar jis padarė , ką nors keičiančio jo pragyvenimą,kad tai pakeisti?.... :rofi:

Už tai ir klausiau, yra du teiginiai...vanasi abu teisingi.... :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiekvienas turi savo gyvenimo kelia, bet tas kelias nera "tiesus" nezinia kur pasuksi ir kaip pakreipsi savo likima, nes viskas priklauso nuo musu priimtu sprendimu :rofi:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dažnai apie tai galvoju.

Matau, kaip kryptingai buvau atvesta į dabartinį tašką. Dabar išnaudoju anksčiau įgautą patyrimą, įgytas žinias. Dabar stebiu, kaip įdomiai yra išpildytas vienas mano noras: norėjau kažką daryti su didelėmis žmonių grupėmis (pvz., paskaitas skaityti). Ir gavau- teks sūnaus mokykloje vesti renginius. Mokyklos valdžia sutiko su visais mano pasiūlymais. Galėsiu daryti tai, ką seniai norėjau daryti.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikiu likimu,kad jo negalima pakeisti :sird1: juk sakoma "Kam lemta,tas ir saukste vandens paskes" :D

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Radus toki pasisakyma : Likimas tai jusu minciu ir fantaziju pasaulis. Vis dazniau susimastau kad taip istiesu ir yra :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano nuoroda

Manau labai neblogas pasiūlymas.

smailikai_com_15_64.gif

21312065_6e313476f01c.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.