Pereiti prie turinio
kicule

Ar puošiate namus?

Rekomenduojami pranešimai

Indrute parašė:
Matai aš ne rusiškų laikų mergina tai man visai neasocijuojasi su tais išvardintais dalykais ;)

:wacko: as tada rusisku laiku mergina, man patinka ta nuotaika, kai visi dziaugisi naujais metais, nauja laime. Visdelto ne tik blogus dalykus tie rusai dave, buvo ir daug geru dalyku, su malonumu tai prisimenu.

:D nes kazkaip dabar tiek kucios tiek kaledos tai kazkokios komercines sventes, lakstyk pagal tradicijas dovanas pirk, maista ruosk, ne man tai nepatinka, nesinori apsirijus ziureti televizoriu ar pyktis su piktu svogeriu, (kuris save laiko pasaulio bamba ir tyciojasi is visu aplinkiniu(cia iskart man vaizdinys iskyla nemalonus, is naujos seimos)). Smagus man toks vakarelis, kuris skoningas, be kalnu maisto, gal daugiau susitelkiant i pacia ideja, i bendravima.

kazkaip primena tas rusiskas vakarones vadinamas, smagu budavo, atrakcijos visokios, rungtys, sau programa :lol:

taip ir apima nostalgija.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mes su vaikais puošiam namus prieš Kūčias...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vyras liepė nesvaigt dėl eglutės nepuošimo :D

Tai sakiau tada visus visus namu pripuošiu kaip reikalas, pradedant durim baigianrt balkonu :(

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  GEISTĖ parašė:
Mes su vaikais puošiam namus prieš Kūčias...

kai gyvenau pas tevus, taip pat visada puosdavom namus ir egle kuciu ryta. bet dabar visada daug anksciau pasipuosiu, nes man taip grazu, jauku namie, o tai ir norisi kad viskas ilgiau butu .

Indrute parašė:
Vyras liepė nesvaigt dėl eglutės nepuošimo :doh:

Tai sakiau tada visus visus namu pripuošiu kaip reikalas, pradedant durim baigianrt balkonu :super:

:super::super::super:

salduyq3.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as puosiu tik gyva egle, turiu nemazai senu zaisliuku jie man primena man vaikyste FinouCat_01.gif

na tai kas kad vietos ner daug, kad spygliu paskum ir po keliu menesiu kur nors atrandu :), bent man Grazu ir Sventiska

Man ziema tik tuom ir patinka kad yra Kaledos ir namie egle l_santa.gif

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Indrute parašė:
Vyras liepė nesvaigt dėl eglutės nepuošimo :D

Tai sakiau tada visus visus namu pripuošiu kaip reikalas, pradedant durim baigianrt balkonu :)

teisingai :kadaryt:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mes irgi puosiame namus su dukra,turime dirptine grazia eglute todel galim anksciau papuosti ir veliau nupuosti.labai pakelia nuotaika kai grizti namo ir namuose dega girliandos an eglutes. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mes tiksliau as tik uz gyva egle.... vyras jau kelintus metus is eiles svaigsta kad pirks dirbtina eglute... bet as vis priesinuos.... nes man jau vien eglutes pirkimas, ejimas rinktis.... po to nesimas namo.... gyvos egles kvapas.... viso to man reikia kiekvienais metais....

bet daugiau jokiu papuosimu apart egles, pas mus namie nebuna..... na nebent snaigiu ant lango su dukra prikarpom....

:)

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Puošiam ir mes namus, (būta) puošiam egle, pakabinam girliandas, papuošiam langus. Dabar jau ir mažaja padeda jai tikra atrakcija

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.