Pereiti prie turinio
Pajure

Pleiskanos

Rekomenduojami pranešimai

Eemeryeio vandena band?iau.Ne?inojau net, kad jis nuo utelio yra.Bet pageidaujamo efekto nebuvo

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turiu sita problema irgi bet ko tik nebandziau niekas nepadeda :doh jokie sampunai ,kazkas sake pameginti su ramuneliu arbata galva praskalauti po plovimo nezinau meginsiu ,kaip ten bus parasysiu :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

?iaip jai galvos oda turi daug problemo, reikto plautis su distiliuotu/virintu vandenio. O gerai USERIS sako, pleiskanos atsiranda ir nuo nervo, streso, blogo miego, vitamino trukumo ir t.t

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laime kad man jokiu problemu su pleiskanom nera... :blink:

siaip labai jau reklamuodavo nyzoral, sako daug kam padejo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ir mano mamai labai padejo SULSENA rodos toks kremas :pack2_thumbup[1]: kainuoja labai ma?ai, pora lito tik, bet tikrai padeda, man i?nyko pleiskanos visi?kai :clap:

pirkau IKI :mirksiukas:

u040.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man ir mano mamai labai padejo SULSENA rodos toks kremas  :pack2_thumbup[1]:  kainuoja labai ma?ai, pora lito tik, bet tikrai padeda, man i?nyko pleiskanos visi?kai  :clap:

pirkau IKI :hm:

na tada reik ir man pabandyti

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai nizoralai laikinai padejo...bet juos reikia pastoviai naudoti....paskui pertrauka daryti...per ta laika vel atsinaujina pleiskanos.Suradau gera galvos odos kauke.Isplauni galva ir paskui issitrini galvos oda ta kauke palaikai 15 min.ir viskas.naudoti reikia 1 karta per sav.istisa menesi.Ta kauke vadinasi SULSENA ju yra pirkti vaistinese.Patariu visiems nes jau po pirmo naudojimosi matosi efektas. :susigedes:

line_vaikai1-669933.gif_beg_vaik1-slank1.gif_time_1149800400_text_Arnui.gif

line_vest1-0099FF.gif_beg_vest2-slank.gif_time_1140645600_text_Kartu%20jau.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man kai atsiranda pleiskanų aš nusiperku rusišką šampūną su beržų degutu, super kaip padeda :)

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.