Pereiti prie turinio
uogyte

Dėvėtų rūbų parduotuvės

Rekomenduojami pranešimai

siaip jei ka, tai Ignalinoje labai pigiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

eeeeee...... netinka..........:pikta_pana:

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai daznai ten uzsuku ir randu labai graziu drabuzeliu sau ir vaikui,vyrui retokai ka surandu.Bet apatiniu niekad ten nepirkau ir nepirksiu :D Ir kokybe zymiai geresne,nei daugelio drabuziu,pirktu turguje.Na o del kainu,tai is tikruju kartais buna nesamoningai uzkeltos :D

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taip pat galiu pasakyti, kad man patinka pavaikščioti po kuistukus, jau pasidarė kaip liga kokia, negaliu praeit pro šalį :doh: dažniausia perku vaikui, nors ir sau randu neblogų, tuo labiau , kad galima rast gan neblogų vardinių rūbų, vyrui trintis po garažą priperku džinsų, juk nepirksi vis naujus, tada viskas, būtų šakės šeimos biudžetui, jei ir dėvejimui tektų pirkt naujus :geda: .Labai džiaugiuosi, kad tokiu parduotuvių yra, nors kainos , kaip minėjo, tikrai pradedamos kelti neprotingai :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neperku dėvėtų rūbų. Bet dažnai nusiperku naujus ir labai pigiai. Žinau tokią vietelę :mirksiukas:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskutiniu metu vis mažiau, galima sakyt kad visai neperku, nes nieko gero ten nerandu + labai blogai jaučiuosi, oda atrodo visa nežti :) Kainas užkėlė nerealias, šiek tiek dadėjus gali nauja nupirkti.

Aišku pvz., visai mažiems galima rasti neblogu, nenudranktu, nenuskalbtu drabužėliu ir jų kokybė labai gera ( next, adams kids ir t.t.).

Šiandien užbėgau trumpam turguje, nu mažum ką pamatysiu :victory: Kaba simpatiškas švarkelis ( su etikėtė) kaina 90lt., :lol: man tą etikėtė nieko nesako, vistiek jis yra iš dėvėtu :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaikams is ten perku,nes nauju tiek daug nenupirkciau.O sau...dazniausiai kol vaiku skyrius praeinu,man nusibosta ir iseinu net nepaziurejusi i moteriskus... :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Paskutiniu metu vis mažiau, galima sakyt kad visai neperku, nes nieko gero ten nerandu + labai blogai jaučiuosi, oda atrodo visa nežti :) Kainas užkėlė nerealias, šiek tiek dadėjus gali nauja nupirkti.

...Kaune aš einu į jau man žinomas parduotuves...tad randu nemažai....man tik čiaudulys labai ima.... :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pigiausiai naujus rūbus esu nusipirkus už 7 litus :o ir ką ten atseit kokia saga iškritus - tai negi neprisisiūsi.. tai už tokią kainą nusipirkau kelias sukneles ir sijonų, bet čia dar reik užtaikyt taip

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tokiose parduotuvese ir man ciaudulys ima labai-net nezinau kodel.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartais uzeinu, taciau niekad nieko gero nepasiseka rasti <_<

Vieni turi proto, o kiti neturi, ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.