Pereiti prie turinio
Leid

Išmaldos

Rekomenduojami pranešimai

Tada tikrai pasimato tikrieji jų ketinimai

Kiekvienas vadovaujasi savo mintimis. Jei piktai sviedžia parduotuvės įpakavime maistą- reiškia nealkani. Ar manai, kad bijo nusinuodyti? Tuomet kaip tie, kurie kapsto konteinerius- visai degradavę ar netekę vilties. Gatvės prašinėtojus stebiu seniai. Turiu pažįstamų dirbančių labdaros organizacijoje ir visada nurodydavau kokį užmatytą vargetą, kad sušelptų. Ateidavo ir atbulinė informacija: tas toks, o tas sukčius. Jų nėra begalė. Kaip kurie jau atpažįstami, žinau jų istorijas. naujų atsiranda nedaug. Dažniausiai nuo tėvų pabėgę paaugliai. Suaugę sunkiai pradeda tokią "karjerą".

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dabar nuolat akcentuoja,kad truksta darbo jegos,kad ir saligatvius tiesti.Tai ,atrodo,eik ir dirbk.Bet tingisi jiems(sneku apie jaunus,sveikus zmones).Matyt taip gyvendami daugiau pasirenka... :victory:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartą kalbėjau su gatvėje kiauras dienas sėdinčiu paaugliu. Pasitikėjo manim, paatviravo, kad per dieną kartais surenka kelis šimtus, o šiaip arti šimto litų kasdien. :rolleyes:

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as asmeniskai duociau tik tam zmogui kuris yra su negalia pvz:be ranku. nes jei zmogus sveikas tai tegul bando surasti koki nors darba ar panasiai.zmones kurie praso ismaldos bet yra sveiki jie arba sukciai arba zmones kurie yra moraliskai palauzti ir finansiskai,arba tiesiuog tinginiai kurie net nebando ieskoti darbo.isvis ismalda yra Šventajame Rašte dažnai vaizduojama kaip priemonė puoselėti žmogaus atvirybę Dievo gailestingumui Išmalda nebuvo dalinama visiškai dovanai, nes buvo tikimasi, kad vargšai melsis už jų geradarius!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal ir biski ne i tema-per rusu kanala snekejo apie benamius...Suprantu jei senas zmogus-kas benoretu toki priimti i darba,sunku butu isidarbinti.Bet rode visai jaunus,nuo 20 metu...Tik tinginiu galiu pavadinti...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kartą kalbėjau su gatvėje kiauras dienas sėdinčiu paaugliu. Pasitikėjo manim, paatviravo, kad per dieną kartais surenka kelis šimtus, o šiaip arti šimto litų kasdien. :huh:

Aš mačiau laidą per TV tai rodė kad jie nieko neveigdami tokias sumelias pinigėlių susirenka B) Tai vienas vyrukas ir pasakė o kam man dirbt :blink:

Mano nuomone yra žmonių kuriem labai reikia pagalbos, bet tokie dažniausiai ir neprašo jos :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Retai kada duodu ,jei praso maistui tai pasiulau kartu nueit i parduotuve nupirkt ne karbonadu zinoma bet tokios duonos konservu makaronu -manau jei alkanas tikrai sutiks .Buvo karta toks prase sakau einam nupirksiu tai pasake -eik sikt karve ,zada uztrauke va tokiem matyt tiek tereikia

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as taip pat buvau pasimokius ziuriu invalidas berniukas sedi be koju paaukojau gaila vaiko o po kiek laiko ziuriu jis labai mazo ugio yra ir taip apgaudineja zmones rinkdamas pinigus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va, va man irgi buvo kaip odriva, kai pasiūliau vietoj pinigėlių nupirkt bulkutę ar dar ką pavalgyt,.ilgai to pašaipaus žvilgsnio nepamiršau...O šiaip kaip čia jau buvo minėta, matosi kam tikrai reikia. O jei eina į namus, paprasčiausiai neatidarau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip duodu :sird: , ir vaikus mokinu, kad vargšui reikia padėti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš galvoju taip: nėra svarbu, duodi išmaldą ar ne. Svarbu, kas vyksta tavo viduje. Jei yra to žmogaus smerkimas, kenki pats sau. Esu girdėjus iš vienos savo mokytojos, kad žmonės, kurie yra tokie kieti, kad negali kitam skolinti pinigų bei pyksta ant elgetaujančių, turi problemų su keliais.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.