Pereiti prie turinio
useris

Ar noretum i draugus "viskackos"?

Rekomenduojami pranešimai

Na, ka, tu,Useri, kur ten man su tavim lygintis...Tiesiog as irgi viskackos noriu-jeigu Reta tave paliks, liksi laisva...

s010.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tuoj tema atidarysiu "Reta ir jos draugai"...pa?iuresiu, kaip jus man a kompanija siulysites...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

drauges viskackos? nu nu...reta, varyk...as butinai pasisiulysiu...jei spesiu gal ir pirma busiu...nors jus man moterys ir nerupyt...kadangi esu teisingos pakraipos...atai joms tik buciuotis...reik eiti i intymuji skyriu ir klausti apie karta su tos pacios lyties atstovu...ar bandet...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pra?om eia nei?sisisukineti...Reta-tai ji, o Useris-tai jis.O Nemo-aplamai ono,visom lytim tinka.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va va, uztat mano ir paveikslelis dvigubas-kas kam labiau patinka, ta ir isivaizduokit...

s010.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Va va, uztat mano ir paveikslelis dvigubas-kas kam labiau patinka, ta ir isivaizduokit...

Taigi ?inoma, vieniem vir?uje labaiu patinka, kitiem-apaeioje :mirksiukas:

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ka, gra?tu prie temos antra?tes. Turiu draug? "viskaeka", turiu pasakyt - jai labai sunku gyvenime, nors kaip amanydama stengiasi tai nuslepti. O tu, Useri, del to problemo neturi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tik cia viskocka anot kitu forumo dalyviu...gyvenime as kitokia...bent jau man atrodo...ir saves nei cia nei gyvenime nelaikau viskocka...cia tik kitu zmoniu nuomone...o man ji nelabai svarbi...jums labai imponuoja viskocka su manim, ok...tebunie...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na a? tik atsakiau a temos klausima..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na manau, kad esi gyvenime visai kitokia. Siaip bendrauju su visokiais zmonemis, esu labai bendraujantis ir draugiskas zmogus. Manau gyvenime butu bendrravimas visai kitoks. Gal gyvenime butume labai geros drauges :hm:  Internetas kaip iskraipytas veidrodis... :mirksiukas:

Matai, haski, kaip laikai keieiasi... jau drauges geros nebegaletumet buti, o buti geriems draugams tu dar nepribr?ndusi, nes esi priklausoma per daug nuo...pati ?inai ko.

Veidrodyje mes nepastebime, ko nenorime pastebeti ir pamatome, ka norime pamatyti, nors to ir nera.. :wink:

...............................................

403284pn.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokie protingi, prasmingi ir pamokantys ?od?iai...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Draugu Vyskochkiu neturiu, pazistu keleta zmoniu, bet su jais nebendrauju. :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.