Pereiti prie turinio
kicule

Ar įmanoma lygybe tarp vyrų ir moterų

Rekomenduojami pranešimai

nusišaut :D

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vyriškiai kuo toliau vis labiau darosi lepūnėliai ir ištižėliai, bet net vienuoliktokas skuba visas savo blogasias savybes suversti merginoms.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na į vienus vartus negalima, tada reiktų paminėti gal, kokios ir merginos ir t.t. ir pan. Bet gal čia jau išvis labai bendras dalykas?

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš manau, kad realiausia - socialinė lygybė. Tokios norėčiau, o visa kita... briedas iš principo, nes moterys ir vyrai nėra (ir neturėtų būti) vienodi <_< Aš noriu teisinės lygybės, lygybės darbe, lygybės visuomeniniame gyvenime, bet nenoriu patapti vyru :mellow: t.y. nematau reikalo įrodinėti, kad esu "tokia pat stipri", kad mūsų emocijos ar siekiai turi būti vienodi ar dar kažkas panašaus. Aš noriu būti moterimi, nei prastesne, nei geresne už vyrą. Tiesiog turėti vienodas galimybes tam tikrose, nuo lyties ypatumų nepriklausančiose, srityse.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš manau, kad realiausia - socialinė lygybė. Tokios norėčiau, o visa kita... briedas iš principo, nes moterys ir vyrai nėra (ir neturėtų būti) vienodi :victory: Aš noriu teisinės lygybės, lygybės darbe, lygybės visuomeniniame gyvenime, bet nenoriu patapti vyru :flowers: t.y. nematau reikalo įrodinėti, kad esu "tokia pat stipri", kad mūsų emocijos ar siekiai turi būti vienodi ar dar kažkas panašaus. Aš noriu būti moterimi, nei prastesne, nei geresne už vyrą. Tiesiog turėti vienodas galimybes tam tikrose, nuo lyties ypatumų nepriklausančiose, srityse.

jo visiškai sutinku,nes tokia lygybė kaip dabar yra Suomijoje jau ta šalį davedė iki apsurdo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

čia galima laisvalaikiu pasiskaityti

http://www.gap.lt/index.php?cid=71

aišku, ir netik čia :wub1:

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uz moetris, ir uz ju teises!! Pagarbos nulis moterims! (niu daugumai) Siaip teises lieka teisemis, bet ir apie pareigas patylesim geriau, nes vyrai jau pradeda pametineti jas :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš manau, kad dėl pagarbos stokos moteriai kalta tik pati moteris, o suversti kaltę labai lengva, tarkim, vyrams. Taip manau todėl, kad pagarbą dažniausiai nusipelno tas, kuris yra garbingas, jei leidžiama savęs negerbti, tai leidžiama. Todėl tos moterys, kurios to neleidžia, dažniausiai yra gerbiamos, net ir šiais laikais. Kitas klausimas, jei tavęs gali negerbti kažkas nepažįstamas su standartiniu požiūriu - visos jos.. - tai visai suprantama, nes toks dbr vyrauja požiūris į moterį (kadangi pačios jo pasiekėme visuotiniu mastu, todėl pagal tai formuojamas požiūris į visas moteris apskritai. Todėl jei reikia kažką keisti, tai požiūrį į moterį, tą padėtį, kurioje esame, nes tas požiūris formuoja ne tik visų aplinkinių požiūrį, bet ir pirmiausia visų mažų augančių mergaičių požiūrį į save (galime jį vadinti tą požiūrį ydingu).

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš manau, kad dėl pagarbos stokos moteriai kalta tik pati moteris, o suversti kaltę labai lengva, tarkim, vyrams. Taip manau todėl, kad pagarbą dažniausiai nusipelno tas, kuris yra garbingas, jei leidžiama savęs negerbti, tai leidžiama. Todėl tos moterys, kurios to neleidžia, dažniausiai yra gerbiamos, net ir šiais laikais. Kitas klausimas, jei tavęs gali negerbti kažkas nepažįstamas su standartiniu požiūriu - visos jos.. - tai visai suprantama, nes toks dbr vyrauja požiūris į moterį (kadangi pačios jo pasiekėme visuotiniu mastu, todėl pagal tai formuojamas požiūris į visas moteris apskritai. Todėl jei reikia kažką keisti, tai požiūrį į moterį, tą padėtį, kurioje esame, nes tas požiūris formuoja ne tik visų aplinkinių požiūrį, bet ir pirmiausia visų mažų augančių mergaičių požiūrį į save (galime jį vadinti tą požiūrį ydingu).

Visiskai sutinku :D Taip kad manau reiktu pradet nuo musu mamyciu auginanciu dukrytes

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sūnus irgi.. juk jie irgi pagarbos išmoksta šeimoj..

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sunus irgi :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daugumai mamyčių sūnūs - jų pačių ir gyvenimo valdovai. Pačios sutinkam, kad su mumis taip elgtųsi.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.