Pereiti prie turinio
kicule

Pravardė

Rekomenduojami pranešimai

As tai ir labai daug turejau, bet viena tai ilgiausiai islikusi per visus mokyklos laikus buvo Traktoriste, del akiniu ir vardo :piktas labai nervindavo, net jei ir nekreipdavau demesio, tai nepadejo, o kiek dainu ir eiliu buvo sukurta :this[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
As tai ir labai daug turejau, bet viena tai ilgiausiai islikusi per visus mokyklos laikus buvo Traktoriste, del akiniu ir vardo  :piktas labai nervindavo, net jei ir nekreipdavau demesio, tai nepadejo, o kiek dainu ir eiliu buvo sukurta  :this[1]:

na mokyklos laikais kiekviena sturi prisiminti kazka nemalonaus.mane tai vadindavo muse cc nezinau del ko,bet taip jau buvo-taip mane vadindavo tie kurie nemego.o dazniausiai man rodos negrazes pravardes sugalvoja tie kurie del ko nors pavydi!!!! :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? pravard? turejau tik pradineje klaseje(susijusi su figura).Kaip bebuto keista,veliau jokia neprilipo.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na mokyklos laikais kiekviena sturi prisiminti kazka nemalonaus.mane tai vadindavo muse cc nezinau del ko,bet taip jau buvo-taip mane vadindavo tie kurie nemego.o dazniausiai man rodos negrazes pravardes sugalvoja tie kurie del ko nors pavydi!!!! :geda:

Cia tai tu teisi, tik vis dar nezinau, ko jie ten taip pavydejo :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Cia tai tu teisi, tik vis dar nezinau, ko jie ten taip pavydejo  :unsure:

matai mes nezinome ko mums pavydi,bet jie tai zino ir labai gerai. :schmoll:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar neturiu jokios, o kitos buvo sugalvotos anksciau pazinotu zmoniu: Piranija, Kompiuteris, labai izeidzianti atrode Lieva, Audronka ir nors ne pravarde, bet isgirdusi vis nusipurtau - Audrute. Kiek galima, dar mokyklos laikais taip vadindavo del mazo ugio, nors jis arciau vidutinio...

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane vyras paskutiniu metui "umliautu" vadina...k? ?ia tokio gal?tų reik?ti..negi meilu?ę vokie?ių tauytyb?s ?sitais? :D :D :D

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai ?ia voki?kas ?odis? K? jis rei?kia?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mane tai vyras vadina graziai-ksiuska. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mane vyras paskutiniu metui "umliautu" vadina...k? ?ia tokio gal?tų reik?ti..negi meilu?ę vokie?ių tauytyb?s ?sitais? :D :D :D

Tai kompiuterin?s leksikos ?odis :geda:

Pa?i?r?k ?ia ir su?inosi k? rei?kia http://www.likit.lt/term/z2odynas.html?word=umliautas

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Umliautas-?ia du ta?kiukai ant balsių vokie?ių kalboje.O vyrui asocoacijas ka?kotai kelia,kad ?ia ka?kas putlus ir apvalus.

Oksana,tavo pravard? man labai patinka :lol:

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad net nepasakyciau kad ksiuska yra pravarde-cia oksanos vardo antrasis vardas :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.