Pereiti prie turinio
kicule

Užpakaliukas ar krūtinė

Rekomenduojami pranešimai

:lol: Liuks Nera, musu vyrai per daug nesireiskia, tai geriau mes issakysim savo nuomone :flowers:

Kažkas su orentacija negerai. Vyrai apie vytus niekada nešneka, iškyrus tuos, gamtos klaidas..... o moterims nesvarbu ką, by tik galima apšnekėt :lol:

85973d24eb7ab491f933b83223486c56.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O ko taip piktai reaguoji :lol: Koks cia apsnekejimas, Nera juk issake savo nuomone siuo klausimu, jei ji butu vyras ir kaip reaguotu :geda: O kad vyrai apie vyrus nesneka, tai tikrai netiesa, dar ir kaip sneka, kai kurie net didesni pletkininkai nei moterys :flowers:

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaži ar Jonas su Petru gerdami alų kalbėsis koks gražus Tado užpakalis ar šiaip kūnas... ir gal ne todėl, kad jie to nepastebi, nepagalvoja, bet todėl, kad jie bijo būt palaikyti nesveikais, ne tos orientacijos ar pan. :flowers:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Anekdotas...

-Kur tu pirmiausia ziuri,kai pamatai grazia moteri?

Ar manoji neziuri...

:)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Svarbiausia uzpakaliukas :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kaip sakant viskas turi buti savo vietoj, riestas uzpakaliukas ir papukai obuoliukai. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš žiūriu į žmogų, o ne į atskiras jo kūno dalis.

Išties nėra taip svarbu kokio dydžio ar formos krūtinė ir užpakaliukas.

Jei nuo moters per kilometrą "trenkia blondine", tada nei kūno formos, nei drabužiai ar "špakliaus" kiekis nebepadeda...

Vieni vyrai eina iš proto dėl moters krutinės , kitus "veža" gražus užpakaliukas?

Jūsų nuomone, ar kas jums labiau patinka :)

Jei atsakyti tiesiai į Tavo klausimą, tai stengiuosi matyti visą vaizdą iškart.

Ir jau nuo moters tada priklauso, ką ji nori, kad vyrai matytų.

Moteris kaip geras paveikslas - turi matyti ir visumą, ir atskiras dalis.

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisimeniau sena anekdota-ten buvo tokia fraze:"ka gi tu,mieloji-savo vaidu visa uzpakaliuka sugadinai..." :)

Seip tai mane erzina kai i mane atvirai spokso...O jeigu dar isgirstu koki komentara...Laikykit mane tryse...

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prisimeniau sena anekdota-ten buvo tokia fraze:"ka gi tu,mieloji-savo vaidu visa uzpakaliuka sugadinai..." :)

Seip tai mane erzina kai i mane atvirai spokso...O jeigu dar isgirstu koki komentara...Laikykit mane tryse...

O jei į tave spoksotų simpatiški vyrukai, nu netokie į kuriuos tau nusispjaut? Irgi taip pat reguoji?

Neiki prieky manęs,

Nes galiu nepasekti.

Neiki man iš paskos,

Nes galiu nenuvesti.

Tiesiog eiki greta

Ir būk mano draugas.

Albert Camus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O jei į tave spoksotų simpatiški vyrukai, nu netokie į kuriuos tau nusispjaut? Irgi taip pat reguoji?

Zinoma-nes man tai nepatinka...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man simpatiski tie vyrukai kurie i mane nespokso...(labai ilgai ruosiausi parasyt ta minciu perla) :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai pirmiausia svarbus veidukas, o poto akis eina zemyn link uzpakaliuko... :) :flowers: krutine netaip svarbi( man labiau pvz patinka kai krutine nera lb didele...)

o kas sako kad isvaizda ne taip svarbi kaip charakteris tai pudrina smegenis, nes vistiek pirmiausia yra ziurima i isvaizda ir jaigu ji nera patraukli, tai vaikinas jos net neuzkalbins... o poto jau eina charakteris...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.