Pereiti prie turinio
Sirdela

Ar kada susiduret

Rekomenduojami pranešimai

Daugybę kartų :P

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Daugybę kartų :lol:

o kokie papasakok :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir as....po senelio mirties,ant trecios dienos,namuose diejosi nepaaiskinami dalykai....galbut nemokiesiu papasakoti,kaip buvo tikroveje ir galbut jus nepatikiesite,bet tai buvo tikrai...oi,net siurpas per kuna eina,kaip prisimenu... :o pvz:nei is to,nei is sio mano akyse,be jokiu skersveju ir be jokiu juokialiu is mazajo broliuko,dariniejosi kambario duris,lietai,pirmin-atgal....ir taip trys kartus...ta vakara mociute buvo likus pas mus nakvuoti ir duris dariniejosi butent to kambario,kur miegojo mociute....pvz:prie nuotraukos dege zvake,bet mama nakti,tvirtino,kad tikrai mate,kad kazkas ja uzpute,ir is ryto paklause visu kas uzpute? o pasirodo,kad niekas....nu galvokite ka norit,bet tai tikrai buvo musu senelis,tikriausiai buvo atiejes dar karta atsisveikinti.... :super:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nieko sau atsisveikint :D greiciau pagasdint :D

as bijau labai tokiu dalyku ir tikiu jais. perskaiciusi tavo pasakojima-net bijau is kambario iseiti :hm::hm: :D :victory:

durna esu,bet tokia jau esu.....

na kad man kas bu ;) tu pasivaidene tai niekada,bet vat artimiesiems tai ojojoj kiek kartu ir visokiausiu.... ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa sakant ir aš mačiau.Manau nepatikėsit ,bet..Tai vat atvažiavom į Rusiją kaip ir kiekvieną Vasarą.Iį namelio įšėjome į lauką.Jau buvo tamsu todėl žiūrėjom į dangų ir staiga iš niekur nieko danguje atsirado salotinės spalvos šviesa.Ji ne tai ,kad tiesiog švietė,bet ir apšvietė dangų žalsvai.O tarp tų žalumų kažkas greitai mirksėjo,vartaliojosi.Ale skraidė ar ką dar ten darė ,bet tiesiog greitai sukaliojo ratus..Nuo tos dienos tikiu "NSO" :gele:

If you are first you are first. If you are second, you are nothing.

Friendship often ends in love; but love in friendship - never.

Only love let’s us see normal things In an extraordinary way.

viktuth.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dieve, kaip siurpu pasidare :unsure: tikrai tikiu visomis siomis istorijomis ir pati galiu kaika papasakoti.. Mano mociute gyvena sename name, kur tikrai vaidenasi... Pvz kai mes su seima tenais vaziuojame kaledoms ir ten pasiliekame nakvoti, visada ir visi sapnuoja kosmarus, o tie kosmarai dazniausiai apie numirelius, apie laiduotuves itt. Bet tai niekai, pvz mano vyresnysis brolis ten miegoti negali, nes kai jis ten nakvoja jis visa nakti negali uzmigti, nes jis visada jaucia kad kazkas prie jo lovos stovi ir spokso i ji, siaubas. As tenais niekada viena ne miegu, visada su mama. Ir mano teta kuri tame name gyvena tvirtina kad ten gyvena dvasia, nes ji daznai girdi zingsnius koridorije, palepeje (o gridis senos ir viskas pukiai girdisi jai kazkas eina). Net kai mano teta eina miegoti ji visados palieka sviesa ijungta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai mirė mano mamos tėvelis, močiutė sakė kad mėnesį laiko palėpėje girdėjosi žingsniai, nebijojo niekas nes tikėjom kad senelis dar namuose, todėl buvo ramu, po mėnesio žingsniai dingo.

O man buvo labai kistas nutikimas, bet buvau dar mažytė, 7 metų, kai mirė mano tėčio mamytė, sėdėjau kambary ir verkiau, atsisukau net nežinau kodėl, ir dar kaip dabar atsimenu kaip pamačiau močiutės veidą, buvo labai blyškus bet tikrai jos.

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir dar labai tikiu kad seneliai saugo mane iš dangaus, nes jau buvo keli kartai kaip einant gatve neaišku kodėl sustoju, o tada pralekia mašina. Dažniausiai vaikštau su ausinuku tai negirdžiu kaip atvažiuoja, bet viduj kažkas pasako kad sustot, ir taip apsaugo mane :mirksiukas:

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kai mirė mano mamos tėvelis, močiutė sakė kad mėnesį laiko palėpėje girdėjosi žingsniai, nebijojo niekas nes tikėjom kad senelis dar namuose, todėl buvo ramu, po mėnesio žingsniai dingo.

O man buvo labai kistas nutikimas, bet buvau dar mažytė, 7 metų, kai mirė mano tėčio mamytė, sėdėjau kambary ir verkiau, atsisukau net nežinau kodėl, ir dar kaip dabar atsimenu kaip pamačiau močiutės veidą, buvo labai blyškus bet tikrai jos.

vat kaip man baisu pasidare t3614.gif

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
vat kaip man baisu pasidare t3614.gif

ksiusa nėra ko bijoti, sava siela mylimų žmonių negąsdina :flowers: matyt pas mus senelis nenorėjo palikti močiutės vienos, todėl mėnesį laiko buvo kartu su ja namuose, močiutė visą mėnesį laikė prie lovos jo nuotrauką su žvake, tik kai baigėsi žingsnių garsai pakabino nuotrauką kitam kambary

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ksiusa nėra ko bijoti, sava siela mylimų žmonių negąsdina :hihihi: matyt pas mus senelis nenorėjo palikti močiutės vienos, todėl mėnesį laiko buvo kartu su ja namuose, močiutė visą mėnesį laikė prie lovos jo nuotrauką su žvake, tik kai baigėsi žingsnių garsai pakabino nuotrauką kitam kambary

vat kaip.as vistiek bijou,nes pas mus noujoi vilniai stovi namas senas ir ten labai douk smeklu istikruju,ka tik nedarem net kunigas pasvente,nieko nepadejo.tik tai pasake kad vienoj is kambarшu kazkas labai sioubingo atsitiko.tai ka mes padarem, mes toi pacioj vietoi pastatem nouja nama ir ka jus manot nieko nepasikeite.ir iki siol namas stovi nieks nenori ji pirkt.niekada savo gyvenime nepamirsiu ta svente visu mirusiuju diena man tada kazkur 10 buvo,zinojom visi tik tai viena kad tie smeklos labai blogi visur stuksena ima daiktus, bardako daro jokios ramibes.jie nebuvo matomi mano ir sesers akise duris atidaridavo ir uzdaridavo 3 kartus,kai pro mus praeidavo joutesi vejalis ir taburete stovejo prie stalo tai ji pakilo i virsu ir i mano sese ,toks stiprus smugis buvo ,nosis buvo pas ja sulauzitas nuo tos dienos ji blogai kalba.po to ivekio mes isvaziavom,buna vasara atvaziojam ten labai grazi gamta.

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.