Pereiti prie turinio
Sirdela

Ar kada susiduret

Rekomenduojami pranešimai

vat kaip.as vistiek bijou,nes pas mus noujoi vilniai stovi namas senas ir ten labai douk smeklu istikruju,ka tik nedarem net kunigas pasvente,nieko nepadejo.tik tai pasake kad vienoj is kambarшu kazkas labai sioubingo atsitiko.tai ka mes padarem, mes toi pacioj vietoi pastatem nouja nama ir ka jus manot nieko nepasikeite.ir iki siol namas stovi nieks nenori ji pirkt.niekada savo gyvenime nepamirsiu ta svente visu mirusiuju diena man tada kazkur 10 buvo,zinojom visi tik tai viena kad tie smeklos labai blogi visur stuksena ima daiktus, bardako daro jokios ramibes.jie nebuvo matomi mano ir sesers akise duris atidaridavo ir uzdaridavo 3 kartus,kai pro mus praeidavo joutesi vejalis ir taburete stovejo prie stalo tai ji pakilo i virsu ir i mano sese ,toks stiprus smugis buvo ,nosis buvo pas ja sulauzitas nuo tos dienos ji blogai kalba.po to ivekio mes isvaziavom,buna vasara atvaziojam ten labai grazi gamta.

siaubas, o tai niekas padėti negali, dabar juk ir Lietuvoje yra žmonių galinčių padėti :hihihi:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aj kazkodel nesikreipiam,tam turbut reikia nemazai pinigu.namas taip ir stovi tuscias, gamta tesiok super miskas upe labai arti.mama eidavo pas ekstrasensa tipo pasake kad tais laikais kada buvo karas toj vietoj kur stovi namas buvo nuzudita visa seima sake ,kad vyras moteris ir vaikas.dar sake kad bekt nuo to namo reikia,nes bus negeru pasekmiu.bet nezinau tiket tuo ar ne,visokiu zmoniu buna.

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ksiusa, kodėl nenorit dar pas koki žmogu kreiptis? :hihihi:

Ir tuom sielom ramybės reikia :wacko:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ksiusa, kodėl nenorit dar pas koki žmogu kreiptis? :hihihi:

Ir tuom sielom ramybės reikia :wacko:

kicule na pav pas ka galima kreiptis?jo tai suprantama kad sielom ramybes reikia.kunigas buvo ten pasvente visus kampus,ten kazkoki malda pasake,bet nieko nepasikeite.pasikeite tik gal but viena ,kad anksciou ramibe buvo diena,o po to kunigo mano sesei i galva taburete mete.jou ir rite nebuvo tos ramibes.ir kai mes isvazavom nuo to namo ,as su sese paemem zaislu pliuseni meskiuka ir zuikuti.ir jau gyvenom kaime pas tecio mama.ir vat prasidejo tevas pradejo douk gert net muse mano mama,kas idomiause kad to anksciou net ir nebuvo.tai tesese kazkur tai 1 menuo,mama vis verkdavo mes ja raminom kad bus viskas gerai,ir vat tada sesei sove mintis i galva,ji man oksana o gal tai nuo to kad mes nuo to namo paemem zeisliukus?norejom ju ismest,bet mama pasake eis i kapines ir pades tos zaisliukus.taip ir padare.pagaliou i musu seima atejo ta sventa ramibe.

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaubas kaip baisu,poltergeistai kokie :)

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kicule na pav pas ka galima kreiptis?jo tai suprantama kad sielom ramybes reikia.kunigas buvo ten pasvente visus kampus,ten kazkoki malda pasake,bet nieko nepasikeite.pasikeite tik gal but viena ,kad anksciou ramibe buvo diena,o po to kunigo mano sesei i galva kede mete.jou ir rite nebuvo tos ramibes.ir kai mes isvazavom nuo to namo ,as su sese paemem zaislu pliuseni meskiuka ir zuikuti.ir jau gyvenom kaime pas tecio mama.ir vat prasidejo tevas pradejo douk gert net muse mano mama,kas idomiause kad to anksciou net ir nebuvo.tai tesese kazkur tai 1 menuo,mama vis verkdavo mes ja raminom kad bus viskas gerai,ir vat tada sesei sove mintis i galva,ji man oksana o gal tai nuo to kad mes nuo to namo paemem zeisliukus?norejom ju ismest,bet mama pasake eis i kapines ir pades tos zaisliukus.taip ir padare.pagaliou i musu seima atejo ta sventa ramibe.

nu aš manau kad yra tokių žmonių kurie dabar gali padėti, tik reikia pasiklausinėti kas konkrečiai tuo užsiima, yra keletas žmonių užsiimančiais šitais reikalais

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as net nezinau kur ieskot to zmogous kuris uzsiima tuo,buvom pas visokius kunigus jie taip ir sako ,na cia dievo valia jou nieko nepadorisi,galim atvaziot pasventint.to mazaj po tu kunigu jie labai siusta.taip atrodo kad jiems nereikia jokios pagalbos,nori vieni tenais gyventi.as zinau kad yra egzorcizmas,bet tai ne suseja su smeklom.jou taip pavargom.......

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as net nezinau kur ieskot to zmogous kuris uzsiima tuo,buvom pas visokius kunigus jie taip ir sako ,na cia dievo valia jou nieko nepadorisi,galim atvaziot pasventint.to mazaj po tu kunigu jie labai siusta.taip atrodo kad jiems nereikia jokios pagalbos,nori vieni tenais gyventi.as zinau kad yra egzorcizmas,bet tai ne suseja su smeklom.jou taip pavargom.......

O pagooglint nebandei,gal rasi tinkamos info :mirksiukas:

Kai pagalvoju tai košmaras kažkoks tos neramios sielos.

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O pagooglint nebandei,gal rasi tinkamos info :rolleyes:

Kai pagalvoju tai košmaras kažkoks tos neramios sielos.

reikes paziuret,gal ir rasiu butu visai neblogai.

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokiu cia baisiu dalyku paskaitynejau.. ;[

baisu as tai neprisimenu..;D

kas an taip butu nutike... :rolleyes: bet baisu kai taip atsitinka man pvz buvo vienas atevejis..nu as atvaziuoju as savo mociute i kaima.

gan daznai ir negali but as jau einu gult.ir jau imsiu yelefona i rankas ir buvo padetas per viduri stalo ir nukrito.. :wub1: paskambinau mamai, is mociutes paprasto telefono mama sako ko tu is savo neskambini..?

sakau kas kas sudauze sako kaip tai mociute.?sakau ne as klojau lova ir nukrito telefonas ir visai suduzo, buvau per viduri padejus.

mama patiket negali.sako tai gal mociute ka nors paadare.nu ne sakau..

nu mama tada atvaziavo i kaima.ir pakviete kas koki kaimo kuniga.nu tas kunigas tipo pasventino.tai kai pasvrntino tai naktim palepei vaiksto kas kas virtuvei saldytuvas atidarytas po nakties..nu tada pas mane ten yr kaciukas tai neradau katik gimes..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sorry..nieko nesupratau...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
sorry..nieko nesupratau...

Jo ir as nesupratau..;[

man buvo.

Tikėsit ar netikėsit, čia Jūsų reikalas, mano reikalas papasakoti jums, ko aš bijau. Gyvenu 2 aukštų name. Namas nėra senas – kokių 4 metų senumo. Jame nebuvo jokių mirčių, jokių savižudybių ir pan. Na, bet aš tiek žinau.

Tai va, problema tokia, jok kiekvieną vakarą, kartais net ir dieną (bet dažniausiai kai aš būnu viena) dedasi nesąmonės, kurios jau mane baugina. Tame name yra katilinė (krosnis, pečius ar kaip pavadinti), kūrenama malkomis, tai reikia kūrenti. O kai atidarai tos krosnies dureles, tai toks garsas būna.

Kai būtų viršuje, tai girdžiu, kai atsidaro tos durelės ir kišamos malkos! O namie aš viena... Galvoju grįžo vyras namo, pasižiūriu pro langą – mašinos nėra. O tai kas tada šeimininkauja? Pirma mintis, kad įlindo koks vagis. Bet juk šuo yra apačioje – juk būtų sulojęs, pagalvojau. Na, galvoju, kas bus, tas. Pasiėmiau dujų balionėlį ir einu į apačią pažiūrėti, kas ten šeimininkauja. Na ir ką jus manot? Nueinu ir nieko nėra. Net žymės, kad kas būtų buvę, o krosnis užgesus. Bet aš juk girdėjau, kaip ja kūreno. Dar taip šyptelėjau ir pagalvojau garsiai: „Viskas, šarai sukas“. Papasakojau viską savo vyrui, tai tas tik pasijuokė ir sakė, kad 100% pasigirdo.

Paskui dar keistenybės... Girdžiu, kad kas lipa laiptais, bet ne tykiai, o gerai žingsniais. Katinas juk taip nelaipioja, nebent 80 kg. svertų. Taip pat dingsta mano daiktai, o atsiranda visiškai kitoje vietoje.

Sumąsčiau išsikviesti ekstrasensą. Sakau, gal jis pamatys, padės, kuo galės. Apvaikščiojo, aptyrinėjo. Gavau atsakymą, kad tame name tuoj pačioj katilinėje buvo nusižudęs žmogus ir jo siela neranda vietos.

O mes naujakuriai ir niekas mums nepasakojo, dėl ko parduota. Tik pasakė, kad išvyksta į užsienį... Na ir nesigilinau, o su kaimynais tai dar nebuvo tokie geri santykiai, kad klausinėtum dėl ko ir kas... Kaip tokiais atvejais daroma, išsikviečiau kunigą, kuris pašventino namus visur. Atrodo kaip ir nebesigirdi, bet vistiek nejauku ir ieškau naujo namo, nes jame aš gyvent nebenoriu. Baisu, kai savo namuose jautiesi nejaukiai.

Mano vyras skeptiškai į visą šitą pažiūrėjo ir nelabai nori keisti gyvenamą vietą, bet viliuosi, kad sutiks. Vieną žinau - rasiu naują ir tikrai išsiklausinėsiu, kas, kaip ir kodėl. Nebenoriu nuomininkų iš kito pasaulio...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.