Pereiti prie turinio
kicule

Meilė iš pirmo žvilgsnio

Meilė iš pirmo žvilgsnio...  

27 nariai prabalsavo

1. 1. Meilė iš pirmo žvilgsnio...

• 1. Yra , buvo...
      13
    • 2. nebuvo, bet tikiu kad yra...
      7
    • 3.Nesamone visa tai...
      7
    • 4.O man tas pats...
      0

Rekomenduojami pranešimai

mano pirmoji ir tikroji meile buvo ir yra mano vyras.as ji pamaciau vaziuojanti su motociklu ir nuo tada  :sird  :sird  :sird mano sirdute buvo uzimta :wub

bet kaip fainei pagalvojus.ir taip kaskaip iskart pamatei ir tapo tavo meile :bigsmile: labai romantiskai :wub

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
bet kaip fainei pagalvojus.ir taip kaskaip iskart pamatei ir tapo tavo meile :schmoll: labai romantiskai :wub

taip as ji pamilau is pirmo zvilgsnio ir myliu iki siol jau 9metus.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikiu kad ji yra,jei ?mon?s kalba vadinasi patyr?.A? to nepatyriau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Netikiu,kad galima pirmą kartą pamačius žmogų jį jau mylėti.Susižavėjimas tai ir jei jis nedingsta,tada ir pamilstama.Tik taip atrodo,ko gero,kad jeigu jau labai patiko ,tai jau ir myliu.Meilė ne toks jausmas,kad viens ir myliu.Ji ateina palaipsniui.Tik kai pajunti.kad pamylai - atrodo,kad mylėjai nuo pirmos akimirkos :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Netikiu tokia meilę, kaip išvaizdą galima įsimylėti ir pagal išvaizda nuspresti, kad tas žmogus kuri tu pamatei bus tavo gyvenimo palydovas... Čia nebent reikia turėti labai gilia vidinę nuojautą... Aš pritariu Leid nuomonei.

Neiki prieky manęs,

Nes galiu nepasekti.

Neiki man iš paskos,

Nes galiu nenuvesti.

Tiesiog eiki greta

Ir būk mano draugas.

Albert Camus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma susizavime. Paskui seka bendravimas. Tik po to isimylime arba ne. Neisivaizduoju atvirksciai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra buvus ir man ta meile is pirmo zvilgsnio, bet greit gavo baigtis. Nes mano meile isvyko toli toli :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Netikiu,kad galima pirmą kartą pamačius žmogų jį jau mylėti.Susižavėjimas tai ir jei jis nedingsta,tada ir pamilstama.Tik taip atrodo,ko gero,kad jeigu jau labai patiko ,tai jau ir myliu.Meilė ne toks jausmas,kad viens ir myliu.Ji ateina palaipsniui.Tik kai pajunti.kad pamylai - atrodo,kad mylėjai nuo pirmos akimirkos ;)

na jei cia eina kalba apie mane ir diskusija del mano atsakymo,tai pasakysiu.....kad pritariu Leid,nes normaliai pagalvojus tu teisi,kad meiles is pirmo zvilgsnio nera- cia tik posakis is tikruju pradzioje buvo susizavejimas,o paskui po kiek laiko meile ir tiesiog dabar atrodo man kad savo vyra pamilau ispirmo zvilgsnio :flowers::victory::mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesamone da3d21e3d6ace17fca6084bcae0ae766.gif,ta prasme,meile is pirmo zvilgsnio 9beaa922bbf28999dfc8c24b194ae000.gif

ABAR7_E0.GIF

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano nuomone meiles is pirmo zwilgsnio nera... manau tai tik toks pirmasis susizavejimas... ir kaip galima pamilti zmogu su kuriuo tu net nebendravai... mano nuomone tokia :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal tai susižavėjimas greičiau, netikiu meile iš pirmo žvilgnio.

paauglystėj įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio. Susipažinom kapinėse :huh:

ale greit praėjo

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neįsivaizduoju meilės iš pirmo žvilgsnio... Kaip galima pamilti žmogų, pirma jo nepažinus???

Mes matome daiktus ne tokius, kokie jie yra iš tikrųjų, bet tokius, kokie jie atrodo mums.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.