Pereiti prie turinio
fainuolis

Kas labiau ištvirkę

Rekomenduojami pranešimai

Bet daug kas ir priklauso nuo meto. A? su savi?kiu jau nuo labai senai. Tai man ank?eiau jos toks i?tvirkes atrode :laugh: , o dabar jis mane i?tvirkuse boba vadina, o a? jam sakau kad susenai ir nieko nebesusigaudai.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vyras vyrui nelygu, kaip ir moteris moteriai. Visi istvirke pagal savo istvirkimo laipsni. :geda Va kai isvarciau :drinks_drunk[1]: :laugh:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shiaip didziausi ishtvirkleliai yra Krokodilas Gena su Ceburashka (Kulverstukas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jei is multiko, tai isrvirke yra tie issigalvotojai, o ne herojai :laugh: Kas sugalvojo padaryti juos istvirkeliais.

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene
Shiaip didziausi ishtvirkleliai yra Krokodilas Gena su Ceburashka (Kulverstukas)

:pack2_thumbup[1]: geras atsakymas - pritariu :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano manymu, kad moterys yra daug daugiau i?tvirkusios negu vyrai. Ar ne taip paneles? :sv[1]:

manau,kad ir vyrai,ir moterys ne ka maziau patvirke,tik kazkaip priimta,kad vyrai labiau patvirke :grin:

corcogumelo.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano manymu, kad moterys yra daug daugiau i?tvirkusios negu vyrai. Ar ne taip paneles? :sv[1]:

ir man taip atrodo :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj tik nesmeiskim pacios saves, ir vyrai ir moterys patvirke, bet...cia jau kiekvienas pagal savo laipsni. Beje moterys gal taip, graziai patvirke, o vyrai man toki gaslenybes atrodo, oi sorry jei ka izedziau, bet cia tik MANO tokia nuomone, ji nebutinai yra teisinga! :clap: :hm::hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vyras savo istvirkima isreiskia zodziais, o moterys istvirkima laiko savo svajonese ir neleidzia prasiskverbti i isore, nes jom tas atrodo nepadoru.............

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vyrai parodo ,kad jie istvirke.moterys - nelabai parodo savo istvirkuma.bet seip pasvarscius tai sunku nusttyt kaip cia su tuo istvirkumu :doh

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
vyrai parodo ,kad jie istvirke.moterys - nelabai parodo savo istvirkuma.bet seip pasvarscius tai sunku nusttyt kaip cia su tuo istvirkumu :doh

Yra ir isimciu.........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Yra ir isimciu.........

visada yra isimciu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.