Pereiti prie turinio
Agnia

Filmai

Rekomenduojami pranešimai

,,,vakar žiūrėjau Saulėlydis (Twilight)...patiko. Paprastas, lengvai virškinams, sentimentalus...ir apie vampyrus... :unsure:

2ead802f59ee.jpg

Super filmukas :unsure: <_ ir man labai patiko. siuo metu ieskau kito filmo apie vampyrus trecios dalies....>

"Keleiviai" gana neblogas filmas.Siuzetas ana idomiai issirutuliojo.... <_>

Taip pat man labai patiko "Vejamas baimes" Kriminalinis flmas.Net vyras su kuriuo skoniai labai skirias ziurejo iki galo ir net neuzmigo :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žiūrėjau

"Berniukas dryžuota pižama"

paskui kita diena "niekaip "jaučiausi,pabaiga "nekokia" ...

1233448344_vrnu7crrvw.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal rekomenduosit koki gera filmą? :sird:

Iš kur siunčiate? Paskutiniu metu torrentuose nieko gero nerandu ;)

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Super filmukas :doh::sird: Ir man labai patiko. Siuo metu ieskau kito filmo apie vampyrus trecios dalies....

Kokio?,,,, ;) ...Peržiūrėjau 2,5 Underworldo...2 dalys patiko. trečios nesugėbėjau suvirškint,,,,na tiesiog nelipo prie dūšios...palikau kitam kartui.

Patiko Aš Legenda...toks savotiškas siaubas su jumoru...

Kiculė, nežinau ar pas jus pasijūngs, kartais pašarinu šiame ftp serveryje... ftp://10.10.10.20/

Dabar siunčiu Beverly Hills Chihuahua [2008]... :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar buvom kine "Penktadienis 13 diena" kas mėgstat siaubekus :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kokio?,,,, :D ...Peržiūrėjau 2,5 Underworldo...2 dalys patiko. trečios nesugėbėjau suvirškint,,,,na tiesiog nelipo prie dūšios...palikau kitam kartui.

Patiko Aš Legenda...toks savotiškas siaubas su jumoru...

Kiculė, nežinau ar pas jus pasijūngs, kartais pašarinu šiame ftp serveryje... ftp://10.10.10.20/

Dabar siunčiu Beverly Hills Chihuahua [2008]... :victory:

Man nepatiko Beverly Hills Chihuahua, kartais tokio tipo komedijos galima linksmai pažiūrėt visai šeimai, o šią žiūrėjom ir vis laukėm kažko :lol: Per reklamą įpudingesnis filmas atrodė ( aišku bent jau man) ;)

Vakar buvom kine "Penktadienis 13 diena" kas mėgstat siaubekus :super:

Reikės pažoūrėt :rolleyes: Iš kur siuntei?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Reikės pažoūrėt :D Iš kur siuntei?

Iš niekur, gi rašiau kad buvom kine, buvom Cinamon kino teatre megoje :rolleyes:

Aš filmų retai kada žiūriu per kompą ar teliką, visas premjieras kino teatre žiūrim :victory: visai kitas įspūdis :super:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, aišku :rolleyes:

Ateis laikas ir jus kuri laika namie per pc arba teliką žiūrėsit :D :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Taip, aišku :super:

Ateis laikas ir jus kuri laika namie per pc arba teliką žiūrėsit :D :lol:

Su mielu noru mes ir dabar žiūrėtume, bet kad nesutariam. Kada nauji filmai būną torentuose jie dažniausiai būną anglų kalba arba rūsų. Aš rusiškai nebumbum koks ten tikslas tik viazda žiūrėt, o vyras rusiškai. O kol lietuviškai pasirodo tai metai praeina. Už tai ir vargstam taip :rolleyes: arba žiūrim namie filmus atskirai, aš angliškai jis rusiškai :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir pačiai "Boltas" patikio :victory:

O manoji dabar svaigsta, prašo rėmeliu su jo :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.