Pereiti prie turinio
Agnia

Filmai

Rekomenduojami pranešimai

man patiko

"Оттепель"

Год выпуска: 2009

Жанр: Мелодрама

Режиссер: Сергей Лысенко

В ролях: Андрей Соколов, Дарья Мороз, Сергей Калантай, Ольга Неизвестная, Николай Олейник, Оксана Русина

Kicule, sitame psl yra neblogu filmu, prisiregistruoti be pakvietimo galima, tik siunciau ilgiau kazkiek, bet man tai Super cia

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Fainai kaip abu su vyru galit žiūrėt viena kalba(tik ne lietuvių) filmus :flowers:

Mūm tai ištisai pykčiai, va dar į kino teatrą nuvarom, nes vistiek kitas riekalas kur salei titrus skaityti kur namie :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is tikruju, Indrute, rusu rezisieriu yra labai neblogu filmu :flowers: ,

tik tiek, kad rusu kalbos reikia, kas suprastum apie ka tas filmas.

o jei tu ne kiek su ja nedraugauji, tai tada ir renkiesi tai, kaip tau patogiau ziuret

Belieka rusu kalba ismokt :) arba vyra i anglu kursus isleist :D

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš rusiškai susikalbu ir pagaunu bendrą vaizdą apie ką kalba eina, bet vistiek užknisa filmą taip žiūrėt, nes visi tie žodžiai kurių nesuprantu ir padaro filmą gerą :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
visi tie žodžiai kurių nesuprantu ir padaro filmą gerą :flowers:

sutinku su tavim

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man patiko

"Оттепель"

Год выпуска: 2009

Жанр: Мелодрама

Режиссер: Сергей Лысенко

В ролях: Андрей Соколов, Дарья Мороз, Сергей Калантай, Ольга Неизвестная, Николай Олейник, Оксана Русина

Kicule, sitame psl yra neblogu filmu, prisiregistruoti be pakvietimo galima, tik siunciau ilgiau kazkiek, bet man tai Super cia

Ačiū :(

Vakar žiūrėjome "Visada sakyk taip" ( Komedija) ir My boy Jack... bet ką aš žinau :) Gal visai ir nieko,bet norisi toki filmą pažiūrėt kad -Vaaaaauuu būtų :hm:

Šiandien žiūrėsiu "Elegija"

ed2541120f56.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar perziurejau "Kitas pasaulis.Vilkolakiu prisikelimas." Na ka as zinau.Siaip kaip is trecios dalies tikejaus kazko geresnio.Vat kad butu buvus pirma dalis tai butu turbut super.Ir siaip pirma ir antra dalys daug idomesnis.siuzetas labiau prikaustantis. :(

Bandziau ziuret "Jis sako taip" Visi tiek isgyre ta koedija,bet...manes nesuzavejo pradzia,tai ir neidomu buvo toliau beziuret.galbut kada prisiruosiu vel.

Vat :Amerikietiskas pyragas 6" tai liuks.Bent jau prisijuokiau neblogai. :)

Man patiko kad ir senokas filmas,bet visai nieko -"visa tiesa apie meile"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visada geriausios būną pirma ir antra dalys. Paskui jau nuvaro į šoną. Kad ir tas pats amerikietiškas pyragas, man tai jau nesamonė visiška, tik kad pažvengti galimą dar bet jau nebeįdomus siužetas ir niekas neįdomu :)

O jis sako taip, tai man buvo vienas iš gerensnių komedijų, senai jau tokią buvau mačius, nes visose vienodi bajeriukiai o čia biškį skyrėsi :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vakar Oskarai vyko

Indų filmas "Lūšnynų milijonierius“, išsivežė 8 "Oskarus"

jaučiu reiks pasiziūrėt šį indų filmą :flowers:

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
vakar Oskarai vyko

Indų filmas "Lūšnynų milijonierius“, išsivežė 8 "Oskarus"

jaučiu reiks pasiziūrėt šį indų filmą :D

Mane irgi sudomino,kad jau tiek reklamuoja tai ir uzsidejau siust.Ryt reiks paziuret :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vakar perziurejau "Kitas pasaulis.Vilkolakiu prisikelimas." Na ka as zinau.Siaip kaip is trecios dalies tikejaus kazko geresnio.Vat kad butu buvus pirma dalis tai butu turbut super.Ir siaip pirma ir antra dalys daug idomesnis.siuzetas labiau prikaustantis. :)

Bandziau ziuret "Jis sako taip" Visi tiek isgyre ta koedija,bet...manes nesuzavejo pradzia,tai ir neidomu buvo toliau beziuret.galbut kada prisiruosiu vel.

Vat :Amerikietiskas pyragas 6" tai liuks.Bent jau prisijuokiau neblogai. :)

Man patiko kad ir senokas filmas,bet visai nieko -"visa tiesa apie meile"

"Kitas pasaulis.Vilkolakiu prisikelimas." kur dabar rodo kinoteatre.

jaigu ka tai ir yra pirma dalis, priesistore, kas is kur ir kaip,

bendrai tas filmas kazkaip kurtas nuo vidurio, nes pabaigoje sitos dalies rodo antros dalies pradzia. pirmiau pasirode 2 ir trecia, o dabar pirma, keistai kazkaip :rolleyes:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
"Kitas pasaulis.Vilkolakiu prisikelimas." kur dabar rodo kinoteatre.

jaigu ka tai ir yra pirma dalis, priesistore, kas is kur ir kaip,

bendrai tas filmas kazkaip kurtas nuo vidurio, nes pabaigoje sitos dalies rodo antros dalies pradzia. pirmiau pasirode 2 ir trecia, o dabar pirma, keistai kazkaip :rolleyes:

Tai as supratau sita. :) Maciau visas dalis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.