Pereiti prie turinio
Agnia

Filmai

Rekomenduojami pranešimai

Tai as supratau sita. :) Maciau visas dalis.

tada man pasirode :rolleyes: , bet visvien keista, kad is pradziu 2-3, o gale 1, o seip geras filmas man labai patiko visos dalys.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Ačiū :rolleyes:

Vakar žiūrėjome "Visada sakyk taip" ( Komedija) ir My boy Jack... bet ką aš žinau :) Gal visai ir nieko,bet norisi toki filmą pažiūrėt kad -Vaaaaauuu būtų :(

Šiandien žiūrėsiu "Elegija"

visai patiko :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebloga, bet savotiskai ziaurus filmas yra SLUMDOG.MILIJONAIRE. arba as ji pavadinciau- KAS NORI TAPTI MILIJONIERIUM.... apie berniuka kuris anksti prarado motina, kuris pakeliui savo gyvenimo surado drauge..., ir kaip jis laimejo 20 milijonu...... idomu-man patiko :super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nebloga, bet savotiskai ziaurus filmas yra SLUMDOG.MILIJONAIRE. arba as ji pavadinciau- KAS NORI TAPTI MILIJONIERIUM.... apie berniuka kuris anksti prarado motina, kuris pakeliui savo gyvenimo surado drauge..., ir kaip jis laimejo 20 milijonu...... idomu-man patiko :)

Lietuviškai jis išverstas lūšnynų milijonierius. Bet to gavo daug oskarų :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Lietuviškai jis išverstas lūšnynų milijonierius. Bet to gavo daug oskarų :rolleyes:

aga- gali buti- neturiu tikslaus vertimo :)

bet neblogas filmas- is ties rekomenduociau paziuret <_>

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vakar dukra žiūrėjo...reiks ir man prisėsti, kada,,,, :rolleyes:

gan ziaurus filmas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paziurejau katik "lusnynu milijonierius".Tikrai geras filmas ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nebloga, bet savotiskai ziaurus filmas yra SLUMDOG.MILIJONAIRE. arba as ji pavadinciau- KAS NORI TAPTI MILIJONIERIUM.... apie berniuka kuris anksti prarado motina, kuris pakeliui savo gyvenimo surado drauge..., ir kaip jis laimejo 20 milijonu...... idomu-man patiko :flowers:

ačiū,labai patiko :flowers: :flowers:

dar labai patiko "Юленька"

20022503b.jpg

Андрей Белов переезжает с семьей из столицы в провинциальный город. Ради здоровья любимой он меняет работу университетского преподавателя на место классного руководителя в женской гимназии. Белов быстро понимает — с его классом что-то не так. За круговой порукой молчания скрывается странная и страшная тайна. Эти пятиклассницы не играют в куклы — они играют человеческими жизнями. Сигналом к действию для Андрея станет записка «Спасите нас!», найденная в школьном дневнике. Постепенно жизнь Белова превращается в кошмар. Все его чувства, эмоции и поступки искажаются под призмой страха. Зло отравляет все его существование, медленно и изощренно отбирает все самое дорогое. И удастся ли ему выбраться из этого кошмара, зависит только от одной маленькой девочки. А она просто хочет, чтобы мама была счастлива.

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš žiūriu "Balkonas".

Šiaip visai gražus filmas. Turi labai daug poetiškų akimirkų ir nukelia į laikus, maždaug, kai buvau vaikas :flowers: Na mūsų kartai dar atpažįstamos detalė - mokyklinė uniforma, portfelis, baltos kojinaitės ir panašiai :flowers:

Šiaip siūlau pažiūrėti, filmas neilgas.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.