Pereiti prie turinio
Agnia

Filmai

Rekomenduojami pranešimai

rekomenduoju filma VSE UMRUT A JA OSTANUS- kas turit paaugles mergytes, tai superinis filmas, gera pamoka-kas buna kai norisi visko.....filmo nuoruodele

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
rekomenduoju filma VSE UMRUT A JA OSTANUS- kas turit paaugles mergytes, tai superinis filmas, gera pamoka-kas buna kai norisi visko.....filmo nuoruodele

Va šitą filmą atėjau ir aš parekomenduoti, net aš žiūrėjau rusiškai gerai nesuprasdama, toks realus tikroviškas paauglių gyvenimas.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Va šitą filmą atėjau ir aš parekomenduoti, net aš žiūrėjau rusiškai gerai nesuprasdama, toks realus tikroviškas paauglių gyvenimas.

jo labai realus.... ir labai ziaurus..... paaugliams butina paziuret- labiausiai mergytems...kad zinotu-anksti visko isbandes netapsi laimingesniu....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jo labai realus.... ir labai ziaurus..... paaugliams butina paziuret- labiausiai mergytems...kad zinotu-anksti visko isbandes netapsi laimingesniu....

Nieko ten žiauraus nebent tik tėvai nenormalūs.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ten iš tos nuorodos jį reikia kažkaip atsisiųsti, ar kaip? Nelabai aš suprantu :rolleyes:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o ten iš tos nuorodos jį reikia kažkaip atsisiųsti, ar kaip? Nelabai aš suprantu :rolleyes:

yra tas filmas ir torrente :flowers:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesinaudoju torrentu aš :flowers:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
rekomenduoju filma VSE UMRUT A JA OSTANUS-

Ačiū, jau vakar iškarto ir pažiūrėjau, tikrai labai realus :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nieko ten žiauraus nebent tik tėvai nenormalūs.

na kiekvienas filmuose mato viska kitaip..... man ziaurus sitas filma ir is ties gaila tevu- gaila,kad tokius vaikus uzaugino.....

o ziaurumas pasireiskia realume- kaip musasi, kaip nori visko isbandyti........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai ten vienos ergaites tevai :flowers: Ju gaila? Kad jie patis kalti dėl pasekmiu :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Etaruj,

ačiū kad priminei šį filmą, parsisiunčiau ir aš :doh:

kokie šilti prisiminimai :geda::doh:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.