Pereiti prie turinio
Agnia

Filmai

Rekomenduojami pranešimai

MV5BMTg4Nzg0MDg4N15BMl5BanBnXkFtZTYwNTAxMzU5._V1._SX267_SY400_.jpg

Filme papasakota nepaprasta istorija apie Semą Dosoną, žmogų su nežymia protine negalia, kuris tiesiog pamišęs dėl garsiosios grupės THE BEATLES ir vienas, padedant artimiausiems draugams, augina dukrą.

Žmona paliko šeimą, vos gimus mažylei,ir Semui vienam teko būti ir tėvu, ir mama: keisti sauskelnes, šildyti pienelį, dainuoti lopšines, skaityti pasakas. Dukrai jis suteikė vardą pagal vieną Beatles dainą – Liusi Daimond. Ir mylėjo ją taip, kaip tik galima mylėti savo vaiką. Besąlygiškai...

Tačiau Semas turi įgimtą negalią, jo protinis išsivystymas lyg septynmečio vaiko. Kai jo dukrai sueina 7 metai, jam vis sunkiau ją suprastį. Dukra auga ir žengia pirmyn, ir Semo protinis atsilikimas tampa našta, bent jau taip atrodo socialiniams darbuotojams, kurie nusprendžia, jog Semas nebeturi teisės auginti Liusi. Per 8-ąjį Liusi gimtadienį Semas netenka dukros ir lieka vienas...

Jis neketina pasiduoti ir ieško advokato, kuris sutiktų imtis bylos, nors jai iškart prognozuojamas pralaimėjimas. Rita Harrison, užsispyrusi ir talentinga teisininkė, sutinka padėti Semui. Tiesą sakant, jos nesugraudina Semo istorija, ji tiesiog nori laimėti bylą ir sublizgėti kolegų akyse... Dviese jie bandys įveikti protingai sutvarkytą sistemą, kurioje nėra vietos jausmams. O gal?..

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
ziurejau August Rush (2007) :sird: tokia grazi pasaka, su laiminga pabaiga, savaitgalio ramiam vakarui

Nerealus filmas. :D Ziurejau vietom su asarom akyse.Man tokie patinka. :D Aciukas :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nemačiau šio, bet dievinu šį aktorių. Bezrukovas mano galva nerealiai talentingas ir įdomus žmogus.

visiskai pritariu del sito aktoriaus :) :) :super:

o is kur galima parsisiust sita seriala?

Vakar ziurejau filma Знамение / Knowing.

511qQMjKdAL.jpg

Год выпуска: 2009

Страна: США, Великобритания

Жанр: фантастика, боевик, триллер, драма, детектив

ziurejau ir as sita filma- man patiko- tik pabaiga keistoka ne kaip visuose filmuose :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrutei buvau prazadejus kad paieskosiu filmu ....

Radau kelis on-line.

Tam reikes parsiusti failiuka ( bus uzrasas Для просмотра используйте Online Player v2.1 :D

Fimai stai cia

Veliau pasirinksi fima is saraso ir Начать просмотр ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrutei buvau prazadejus kad paieskosiu filmu ....

Radau kelis on-line.

Tam reikes parsiusti failiuka ( bus uzrasas Для просмотра используйте Online Player v2.1 :super:

Fimai stai cia

Veliau pasirinksi fima is saraso ir Начать просмотр ;)

Ačiū Kicule, su dideliu malonumu pasižiūrėsiu :D ;) :kadaryt:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
visiskai pritariu del sito aktoriaus :kadaryt::hihihi::flowers:

o is kur galima parsisiust sita seriala?

ziurejau ir as sita filma- man patiko- tik pabaiga keistoka ne kaip visuose filmuose :flowers:

Aha,sutinku del pabaigos. Bet ir cia nesuliaukiau asaru.

Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dabar žiurim serialą , jei matėt apie daktarą House, tai kažkas panašaus :huh: <_>

1407a194fb6obmobl2.jpg

linkomanija 1 sezonas

siunciuosi ir as dabar :cray:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar ziurim seriala Говорящая с призраками (Ghost Whisperer)

3671.jpg

Мелинда Гордон только что вышла замуж и открыла собственный антикварный магазин. С виду она такая же, как большинство девушек. Но на самом деле Мелинда обладает редчайшей способностью общаться с духами умерших людей. Девушка использует этот дар, чтобы передавать важную информацию из мира мертвых в мир живых…

Siuntem is torrento, inete radau,kad galima atsiusti ir is cia

Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dabar ziurim seriala Говорящая с призраками (Ghost Whisperer)

3671.jpg

Мелинда Гордон только что вышла замуж и открыла собственный антикварный магазин. С виду она такая же, как большинство девушек. Но на самом деле Мелинда обладает редчайшей способностью общаться с духами умерших людей. Девушка использует этот дар, чтобы передавать важную информацию из мира мертвых в мир живых…

Siuntem is torrento, inete radau,kad galima atsiusti ir is cia

man ir labai patinka :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ispudi paliko seniau ziuretas filmas "14,99 euro" (99 francs). Prancuzu filmai tokie savotiski(na,sitas taipogi), taciau kazka tokio turi, kas patraukia :mirksiukas:

Is komediju,kurias teko ziureti,labiausiai patiko "Ibroliai" ir "Pagirios Las Vegase" :mirksiukas:

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.