Pereiti prie turinio
Agnia

Filmai

Rekomenduojami pranešimai

aciu labai kicule :) jou siunciu.

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
labai patiko šitas siaubekas :)

ba5c7eb55dc3.jpg

Pavadinimas: Našlaitė

Ačiū,patiko ir man :cocktail:

Nežinau ,gal jau ir aptarėt vieną filmą,neskaičiau visos temos...bet siūlau pažiūrėti "An American Crime" ,super filmas,kurtas pagal tikrus įvykius.

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisiminiau,dar man patiko kažkada žiūrėtas filmas "The Other Man"

Dar patiko "The Girl In The Park"

Ir dar patiko "Notebook" ne naujas filmas,bet labai griebiantis už širdies.

Dar toks nieko "No Reservations"

Šiaip nesidomiu labai naujais filmais,nes kol torentuose atsiranda DVDRip,tas filmas spėja ir "pasent" :D

O žiūrėti su be ryšio kokybe ,nemalonu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O sitas filmas... tiesa pasakius as net nzn ka apie ji parasyti... bet ziuredama,buvau apsalusi :cocktail: Psichologine drama. Kartais verta paziureti tokio tipo filma,suprasi koks esi laimingas,jei turejai normalius tevus ir normalia vaikyste. :pana2:

Волчок

2009/Psichologinė drama

Aš taip pat nežinau ka ir pasakyti... Kai susimastai kad taip buna ištikruju, tai... :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beje man asmeniškai labai labai patiko LT filmas "Nuodėmės užkalbėjimas",va prisiminiau kai pamačiau reklamuojant.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai megstu ziuret sioubiakus.

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
labai megstu ziuret sioubiakus.

Tai turbūt visas "Wrong turn" ir "Pjūklas" dalis matei?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziurejau :D

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Absoliučiai visas :D

P.S. nors ir ne manęs klausei :cocktail:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ksiusa,as irgi megstu siaubiakus,tik ne tuos kur zudo,pjauna ir kraujais taskosi zmones nuo kokiu vampyru,ar ateiviu.. Daugiau megstu mistinius,trilerius... kur siurpuliukai eitu per kuna,kur sustingsti is baimes... Ir po kuriu dvi naktis miegoti negali... :mirksiukas: del to tokius filmus ziuriu tik su vyru ir apskaiciuoju,kad sekancia diena jam butu iseigyne! :cocktail:

Tai va siulau jums pasiziurieti stai si filmuka,pati kai ziuriejau,tai ir vyras nepadiejo,dviejose vietose antiek buvo nemalonu ir baisu,kad sureguodavau kazkaip neiprastai,net nesitikiejau,kad taip sugebu issigasti.

12247349.jpg

Siužetas: Keitė ir Micah jau ilgą laiką negali ramiai gyventi savo namuose. Vyraujantis paranormalus aktyvumas jau nekelia abejonių – jie čia ne vieni, tad Micah nusprendžia įsigyti gerą vaizdo kamerą tam, kad pagaliau įamžinti keistus įvykius juostoje.

Tai įdomu: Efektai šiurpina, vaidyba sukausto, o kiekvienas besikeičiantis kadras agituoja šiurpulius per visą kūną. Atsirado noras pažiūrėti? Drąsiau! Tik jūsų drąsa, filmui įpusėjus greitai išblės, o noras greitai užmigti išgaruos akimirksniu. Ausys trumpam laikui tampa lokatoriais, kurie fiksuoja kiekvieną šnaresį. Bandote įsiklausyti, gal vis tik nesate vienas… Idealus siaubo filmas vakarui, kai esate vienas/vieną savo namuose. Tai turės didelę įtaką galutiniam rezultatui. O kelias iki virtuvės pasirodyt tikru išbandymu. Ko gero geriausias mano matytas siaubo filmas per pastaruosius kelis metus. Netikite vaiduokliais? Gal laikas pradėti?

Linkomanija!

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu jou siunciu.jouciu kad filmas :mirksiukas: tokius as labiou megstu,o apie pjukla man pirma dalis patiko,net 6 nouja neziurejou,nes nieko noujo tik tai pjauna visus tos dalis :cocktail:

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai va siulau jums pasiziurieti stai si filmuka,pati kai ziuriejau,tai ir vyras nepadiejo,dviejose vietose antiek buvo nemalonu ir baisu,kad sureguodavau kazkaip neiprastai,net nesitikiejau,kad taip sugebu issigasti.

Siužetas: Keitė ir Micah jau ilgą laiką negali ramiai gyventi savo namuose. Vyraujantis paranormalus aktyvumas jau nekelia abejonių – jie čia ne vieni, tad Micah nusprendžia įsigyti gerą vaizdo kamerą tam, kad pagaliau įamžinti keistus įvykius juostoje.

Linkomanija!

Ačiuks ,jau parsisiunčiau,tik nežinau kada pažiūrėsiu :unsure:

O aš va prisiminiau ,kad senokai žiūrėjau,bet laaaabai patiko,na jis įdomus filmas kaip tokio žanro tai "Patologija" ,tik siūlau iki galo pažiūrėti,nes pradžią pamačius žadėjau nebežiūrėti,bet patikėkit verta dėmesio pabaiga :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.