Pereiti prie turinio
Agnia

Filmai

Rekomenduojami pranešimai

Labai patiko! :akiniai:

38268285.jpg

Описание: Близкое счастье Рады и Валерия внезапно рушится: жених бросает свою беременную невесту накануне свадьбы. Причина в его матери, которая уверена, что Рада – ведьма, а ее сына она приворожила. Под давлением матери Валерий женится на другой, оставив Раду одну с ребенком на руках без какой-либо помощи. Устроиться на работу в таком положении почти невозможно, а жить на что-то надо. Всеми покинутая женщина находит способ выжить, используя свой необычный дар видеть прошлое совершенно незнакомых ей людей. Она решает попробовать себя в роли гадалки…

Linkomanija

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Labai patiko! :blink:

Описание: Близкое счастье Рады и Валерия внезапно рушится: жених бросает свою беременную невесту накануне свадьбы. Причина в его матери, которая уверена, что Рада – ведьма, а ее сына она приворожила. Под давлением матери Валерий женится на другой, оставив Раду одну с ребенком на руках без какой-либо помощи. Устроиться на работу в таком положении почти невозможно, а жить на что-то надо. Всеми покинутая женщина находит способ выжить, используя свой необычный дар видеть прошлое совершенно незнакомых ей людей. Она решает попробовать себя в роли гадалки…

Linkomanija

Kaip tik šią savaite žiūrėjau ir vis neturėjau laiko tėmoje parašyti :blink:

Man taip pat labai patiko :flowers:

Dar ir čia galima parsiusti :hhh:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

patiko filmas labai,tik tai kaz kodel netikiu gal taip ir buvo,bet vidio... kuria rodo filme.

894cc822de3b.jpg

В этом триллере вы столкнетесь с событиями, которые происходили в реальной жизни. На Аляске наблюдались загадочные исчезновения, не прекращающиеся на протяжении сорока лет, кто виновник?

http://www.torrent.lt/v2/t120930-Filmai-RU...ind-2009-DVDRip

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reikes pasiziuret,tik kai vyrui bus iseigynes! Ar labai nemalonus filmas? :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
reikes pasiziuret,tik kai vyrui bus iseigynes! Ar labai nemalonus filmas? :hm:

filmas man nebaisus,bet ta vidio truputi nemalonu man buvo.bet filmas geras,vaidino gera aktore Milla Jovovich.

man taip buvo gaila moters ka ji isgyveno kaip pasokoja net verkiou.

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
filmas man nebaisus,bet ta vidio truputi nemalonu man buvo.bet filmas geras,vaidino gera aktore Milla Jovovich.

man taip buvo gaila moters ka ji isgyveno kaip pasokoja net verkiou.

Siunciuosi... :flowers: siandien ziuriesim su vyru! :hm: aciuks dar karta! :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar iš tėvuko gavau filmą rusų "Anželika". Serialas 12 serijų , bet peržiūrėjau dar tik 5, o filmas nerealiai užkabino. Tik gaila kad nežinau iš kur jis jį siuntėsi. Filmas apie rusų kaimo merginą, kuriai nesiseka gyvenime (bent jau pradžioj). :hihihi:

Iki pusės 2 nakties žiūrėjau, ir va dabar eisiu likusias serijas peržiūrėt, nes iš ties labai fainas :mirksiukas:

Dovanėlėflow9.gif

Mano darbeliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vakar iš tėvuko gavau filmą rusų "Anželika". Serialas 12 serijų , bet peržiūrėjau dar tik 5, o filmas nerealiai užkabino. Tik gaila kad nežinau iš kur jis jį siuntėsi. Filmas apie rusų kaimo merginą, kuriai nesiseka gyvenime (bent jau pradžioj). :hihihi:

Iki pusės 2 nakties žiūrėjau, ir va dabar eisiu likusias serijas peržiūrėt, nes iš ties labai fainas :mirksiukas:

va ka radou http://www.torrentino.ru/torrents/242752

ir stai cia paziurek gal rasi http://www.torrentino.ru/search?kind=0&amp...%B8%D0%BA%D0%B0

http://tfile.ru/forum/ssearch.php?q=%E0%ED%E6%E5%EB%E8%EA%E0

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai patiko! :hihihi:

38268285.jpg

Linkomanija

didelis aciu tau Mellysa uz filma :mirksiukas:

vakar su vyru ziurejom laabai patiko man filmas.

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ksiusa, ta pati radai :hihihi: Iš tikro superinis serialas , rekomenduoju :mirksiukas:

Dovanėlėflow9.gif

Mano darbeliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai patiko! :lol:

38268285.jpg

Linkomanija

Ačiū, siunčiuosi ir aš :mirksiukas:

Su ta pačia aktore yra dar labai fainas serialas "Gromovy" (rusų) Jis yra dvieju daliu po kažkiek serijų (nebepamenu) , tai irgi per tris naktis peržiūrėjau :hihihi:

Dovanėlėflow9.gif

Mano darbeliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ksiusa, ta pati radai :rolleyes: Iš tikro superinis serialas , rekomenduoju :rolleyes:

jo matosi kad serialas geras bet kokibe :doh: geriou palauksiu dvd.dar tas internetas ribotas :doh:

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.