Pereiti prie turinio
Leid

Mėsa - tikėkite savo organizmu

Rekomenduojami pranešimai

Reguliarus mėsos valgymas trumpina gyvenimą?Šis teiginys neįrodytas.Gamtoje grobuonys gyvena ne trumpiau už žolėėdžius.O tarp ilgaamžių žmonių labai mažai vagetarų.

Balta vištiena mažiau kenksminga ar naudingesnė negu tamsi? Taip pat niekuo nepagrįstas teiginys.Baltoje vištienoje iš tikrųjų labai mažai riebalų,tačiau tamsioje pvz. kojų mėsoje daug daugiau geležies.

Mėsos sultiniai sukelia aterosklerozę?Tai kol kas neįrodyta.Atvirkščiai - kai kuriose tautose mėsos sultiniai yra neatsiejama maisto dalis,tačiau susirgimų šia liga nedaugėja.

Mėsą valgyti galima,tačiau be bulvių ir makaronų?Iš tiktųjų tai visiškai tinkamas derinys ,būdingas daugelio šalių virtuvėms.Jeigu sutrikusi angliavandenių apykaita,bulves ir makaronus kaip tik ir reikia valgyti su mėsa ir arba riebalais.

Taigi viena aišku - pasikliaukite savo organizmu.Jums mėsa netinka,jeigu beria,būna apsunkintas skrandis ar pasireiškia kiti nemalonūs pojūčiai.Daugumai žmonių ji naudinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Butent, kad nereikia aklai pasikliauti visokiais pamokymai: ka valgyti o ko ne. kiekvieno zmogaus organizmas pasako ko jam reikia. jei tau uzejo noras kazko suvalgyti tai ir valgyk, nes to nori tavo organizmas.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Butent, kad nereikia aklai pasikliauti visokiais pamokymai: ka valgyti o ko ne. kiekvieno zmogaus organizmas pasako ko jam reikia. jei tau uzejo noras kazko suvalgyti tai ir valgyk, nes to nori tavo organizmas.

Lengva tau Ledi_x kalbėti, kaip kaulai vos vos skūra aptraukti :geda:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Lengva tau Ledi_x kalbėti, kaip kaulai vos vos skūra aptraukti :D

Indrute, is tiesu mums nera taip jau ir lengva :lol: Kas kad mes plonos, tebunie galim sau leisti daugiau ka valgyti, o kaip del kraujo apytakos, visa laika uzsale..Aisku, galetum pasakyti, kad ir tau buna salta ir pan. bet niekas niekada negales suprasti, kad ir mes turim ivairiu problemu neturedamos pakankamo ''lasinuku'' kiekio, kol nepabus musu kailyje ;) :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Lengva tau Ledi_x kalbėti, kaip kaulai vos vos skūra aptraukti :geda:

Nicole labai tiksliai apibudino musu" lieknuju' trukumus. Mano ir kojos ir rankos pastoviai saltos, na nebent vasara kai +25. As visada jauciu ko mano organizmas nori, pvz., buna nei is sio nei is to uzsimanau kazkokio tai maisto, kurio galiu net ir nevartoti savo racione, arba uzsinoriu raugintu agurku, kuriu as beveik niekada nevalgau. Bet matyt tuo metu mano organizmui to ir reikia. Man retai buna, kad buciau persivalgiusi, nes per karta daug nesuvalgau todel po kiek laiko as vel noriu valgyti.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nicole labai tiksliai apibudino musu" lieknuju' trukumus. Mano ir kojos ir rankos pastoviai saltos, na nebent vasara kai +25. As visada jauciu ko mano organizmas nori, pvz., buna nei is sio nei is to uzsimanau kazkokio tai maisto, kurio galiu net ir nevartoti savo racione, arba uzsinoriu raugintu agurku, kuriu as beveik niekada nevalgau. Bet matyt tuo metu mano organizmui to ir reikia. Man retai buna, kad buciau persivalgiusi, nes per karta daug nesuvalgau todel po kiek laiko as vel noriu valgyti.

Labai tiksliai apibudinai, Ledi_x :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai tiksliai apibudinai, Ledi_x :lol:

tegyvuoja kudiesiai :D ;) :geda:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na rankos manau gali salti ir kudiems ir apkuniems zmoniems :doh:

esu net nezinau kokia sudejimo :) Ilga laika buvau apkunoka,nors visa gyvenima (iki nestumo buvau kudena!)

Svori numesti negalejau, nes valgiau viska ir bet kada ( kai turi maza vaika tai valgai tikrai ne pagal rezima,o tai daug ka reiskia). + liko ir po nestumo !

Kas del mesos, tai as ja labai megstu :super: ir atisakyti jos tikrai nenoreciau :super:

O kad sveikiausiai valgyt mesa su darzovem girdejau jau ne karta ir vis dazniau visur apie tai yra rasoma :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man nevisada norisi mesos.siandien siaubingai uzsimaniau zuvies.bet mano vyras neisivaizduoja ygyvenimo be mesos.jis nepakencia zuvies....tad gamindama jam patiekalus ir pati prisiragaunu :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nuolat šąla rankos ir kojos. Namie +20, o man šalta, rankos ledinės.... Net vasarą, kai visi namie vaikšto išsirengę aš dažniausiai sėdžiu su golfa, kelnėm (ne šortais) ir kojinėm... o esu stambi, taip, kad nematau kažkokių trūkumų gryn kūdom...

Dėl mėsos.. aš ją jau vėl valgau (metus valgiau tik vištieną), turiu pasakyt, kad ir kokia ji skani būtų, kad ir kaip aš jos norėčiau, bet organizmas po jos apsunksta.. ne kg prasme, o savijautos...to jausmo kaip organizmas lengvai jaučiasi be mėsos per kelias mėsos nevalgymo dienas nepajusit, tad nesuprasit to skirtumo...aišku aš ją valgau dabar, nes skanu.. :)

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man nuolat šąla rankos ir kojos. Namie +20, o man šalta, rankos ledinės.... Net vasarą, kai visi namie vaikšto išsirengę aš dažniausiai sėdžiu su golfa, kelnėm (ne šortais) ir kojinėm... o esu stambi, taip, kad nematau kažkokių trūkumų gryn kūdom...

Dėl mėsos.. aš ją jau vėl valgau (metus valgiau tik vištieną), turiu pasakyt, kad ir kokia ji skani būtų, kad ir kaip aš jos norėčiau, bet organizmas po jos apsunksta.. ne kg prasme, o savijautos...to jausmo kaip organizmas lengvai jaučiasi be mėsos per kelias mėsos nevalgymo dienas nepajusit, tad nesuprasit to skirtumo...aišku aš ją valgau dabar, nes skanu.. :)

Eitvyde, ta prasme po vistienos apsunksta?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.