Pereiti prie turinio
Nicole

Nuotraukos sendinimas

Rekomenduojami pranešimai

Kaip sukurti senovines nuotraukos ivaizdi?

Atsidaryti norima nuotrauka.

train.jpg

Dabar pakeisime nuotraukos spalva i Sepia.

Paspauskite Layer virsuje ir pasirinkite Create New Adjustment Layer -> Hue/Saturation -> OK.

1.GIF

Atsidariusiame lange uzdeti varnele prie Colorize lango apacioje ir nustatyti parametrus, kaip parodyta lange:

2.GIF

Nuotrauka turetu atrodyti stai taip:

3.GIF

Dabar paspauskite ant Background sluoksnio ir spauskite virsuje Layer -> New -> Layer sukurdami sluoksni virs Background sluoksnio.

Tada paspauskite ant to naujo sluoksnio ir paspauskite D -> Ctrl+Backspace.

Dabar eikite i Filter meniu ir pasirinkite Texture->Grain. Pakeiskite Grain Type i Vertical ir irasykite siuos parametrus Intensity 91 ir Contrast 83, kaip parodyta paveikslelyje -> OK.

4.GIF

Dabar pakeiskite Blend mode i Multiply.

Nuotrauka dabar turetu atrodyti taip:

5.GIF

Dabar siek tiek pakeisime tas linijas, virsuje spauskite Layer -> Add Layer Mask.

Tada Filter meniu pasirinkite Render>Clouds.

Spauskite Control-F, kad sukurtumet skirtinga sluoksniavima nuotraukos plote.

Tada sukurkite dar viena nauja sluoksni Layer -> New -> Layer.

Eikite i Edit>Fill ir lenteleje prie Use: pasirinkite 50% Gray.

Filter meniu pasirinkite Noise->Add Noise, uzdekite varnele prie Monochromatic ir pasirinkite parametrus, kaip parodyta paveikslelyje

6.GIF

Pakeiskite Blend mode i Hard Light.

7.GIF

Stai ir galutinis nuotraukos variantas.

8.gif

O cia skirtumas tarp originalo ir redagavimo.

dif.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nicole,

meginau sendint nuotrauka :)

spalva i sepia pasikeiciau,

o toliau su tais sluoksniais uzstrigau :super:

Padariau New Layer ir dabar desiniam meniu pas mane yra Layer1, Hue/Saturation1 ir Background

uzlipau ant Layer1 ir paspaudziau Ctrl+Backspace - dabar jau nuotraukos nematyt, o tik kazkoks zydras fonas (bet cia dar nieko :) , idomybes bus veliau :D )

Padariau Filter-Texture-Grain, visus nustatymus ir ok

dabar ant ekrano zydras, bet jau dryzuotas fonas :D

o kur rast Blend Mode ir pakeist ji i Multiply, niu visai nezinau :victory:

Žinau, kad nieko nežinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kur rast Blend Mode ir pakeist ji i Multiply, niu visai nezinau :D

Lolute, ten kur yra tavo sluoksniu sarasas siek tiek auksciau yra Layers mygtukas, o po juo rasi Normal, kuri isskleidus gali pasirinkti is saraso Multiply (ziurek paveiksleli zemiau) ..Jei dar kas nors stringa, butinai parasyk ir pasistengsiu padeti ;)

untitled.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu Nicole, labai uz pamokeles ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

noriu patarimo apie senovinės nuotraukos padarymą

viskas pagal pavyzdėlį išeina iki:

"Dabar paspauskite ant Background sluoksnio ir spauskite virsuje Layer -> New -> Layer sukurdami sluoksni virs Background sluoksnio.

Tada paspauskite ant to naujo sluoksnio ir paspauskite D -> Ctrl+Backspace.

Dabar eikite i Filter meniu ir pasirinkite Texture->Grain. Pakeiskite Grain Type i Vertical ir irasykite siuos parametrus Intensity 91 ir Contrast 83, kaip parodyta paveikslelyje -> OK."

spaudžiu Layer-New-Layer tada Ctrl + Backspace, man atidaro naują langą baltą , toliau jei darau Texture-Grain, padarau nustatymus kaip parašyta, gaunasi baltas lapas su dryžiais, lyg ir viskas OK, bet kaip po to sujungti tuos sluoksnius? nes nebesimato man foto visai... Pas mane Pchotoshop 7 yra, galbūt dėl to man nesigauna?

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kryste, gal pamirsai nustatyti Blend Mode i Multiply <_ jei nezinai kur tai rasti paprasciausiai ziurek virs sluoksniu saraso turetum matyti baltam fone parasyta normal ir salia varnele kuria paspaudus turetu isplesti sarasa is kurio issirink multiply ta nuotrauka..dar karta pasiskaityk pamokele nes tikriausiai netycia praleidai si momenta src="%7B___base_url___%7D/uploads/flower.gif" alt=":flower:"> Jeigu dar kas nors nepavyksta, nebijok klausti :glare: Sekmes :P

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kryste, gal pamirsai nustatyti Blend Mode i Multiply <_ jei nezinai kur tai rasti paprasciausiai ziurek virs sluoksniu saraso turetum matyti baltam fone parasyta normal ir salia varnele kuria paspaudus turetu isplesti sarasa is kurio issirink multiply ta nuotrauka..dar karta pasiskaityk pamokele nes tikriausiai netycia praleidai si momenta src="%7B___base_url___%7D/uploads/flower.gif" alt=":flower:"> Jeigu dar kas nors nepavyksta, nebijok klausti :glare: Sekmes :P

Dėkoju, viskas gavosi, tiesiog neatidžiai viską perskaičiau ir tikrai praleidau nustatymą i Multiplay...

Tiesiog užsikrėčiau ir aš Photoshopu ;)

Redagavo Nicole

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Saunuole :P Photoshop'as visai geras virusas :flower: Lauksime ir tavo darbeliu <_>

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na štai, vėl prisėdau prie nuotraukos sendinimo.

Lolute, ten kur yra tavo sluoksniu sarasas siek tiek auksciau yra Layers mygtukas, o po juo rasi Normal, kuri isskleidus gali pasirinkti is saraso Multiply (ziurek paveiksleli zemiau) ..Jei dar kas nors stringa, butinai parasyk ir pasistengsiu padeti :geda:

Aciū, šitą suradau :)

Bet toliau Layer meniu nerandu "Add Layer Mask". JAučiu, kad Photoshopo versijos skiriasi, ir gal tiesiog pas mane kitaip vadinasi?

Pas mane Layer meniu yra taip:

untitled1tr8.jpg

todėl nežinau kurį čia pasirinkus bus tas "Add Layer Mask" ? :super:

Žinau, kad nieko nežinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lolute, man atrodo turetu buti Layer Mask ir paspaudus turetu ismesti dar viena lentele, bent jau pas mane ismeta Reveal All arba Hide All, tai pasirink Reveal All :super:

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu Nicole.pabandziau susendinti nuotraukyte-super gavosi :mirksiukas::mirksiukas::sird:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Smagu girdeti :mirksiukas: Jei nori gali ideti nuotraukyte i Koliazu ir fotomontazu temele, aisku jeigu darei savo nuotraukai, o ne tik pabandymui :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.