Pereiti prie turinio
Nicole

Nuotraukos ir rėmelio dydžių suderinimas

Rekomenduojami pranešimai

Tai traukiant nuotrauka ant remelio ,nuotrauka pirma reikia sumazinti per Image?

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Tai traukiant nuotrauka ant remelio ,nuotrauka pirma reikia sumazinti per Image?

Taip,aisku :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nesigauna. o gal taip turi buti? Na pavyzdziui remelis yra gelyte,o man isideda keturkampe nuotraukyte toje gelyteje :rolleyes:

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man nesigauna. o gal taip turi buti? Na pavyzdziui remelis yra gelyte,o man isideda keturkampe nuotraukyte toje gelyteje :hm:

Tai kaip ten turi buti?

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmonike, tai gal nuotraukyte labai mazo formato, uztai taip ir gaunasi..Reiktu tada ta nuotraukyte padidinti, tik deja, jos kokybe tada bus ne kokia..Kitas variantas butu, remeli tempti ant nuotraukytes ir ten ta remeli sumazinti :hm: na jei kas neaisku, tai gali man i Az permesti norima remeli ir nuotraukyte, ir as paziuresiu, kame ten reikaliukas :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ir vėl su savo klausimais :mellow:

Noriu i nuotrauka iklijuoti pieštą gyvunėlį ir man jų reikia tai didesnių, tai mažesnių. Kai darbavausi su Paint.net, nukopijavus paveiksliuką jis iš karto persikelia su tokiu rėmeliu, kurį tampant gali dydinti ar mažinti. O va Photoshop taip nėra. :sird: Ir varnele uždėjau "Show Bounding Box", bet kad niekas nesikeicia :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prila, jei nori, kad matytusi uzdejus varnele ant Show Bounding Box, turi buti ijungtas Move Tool mygtukas, o jei net ir tuo atveju nesimato, tuomet eik per Edit-> Free Transform tada tai tikrai turetu viskas pavykti :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikute Nicole :mirksiukas:

man viskas isena iskyrus iki sitos vietos kad nuotrauka palystu po remeliais. nu niekaip nesuprantu kaip tai padaryti as tempiu nuotraukele ji vistiek nepapsisliape . p.s viena nuotrakele kuo puikiasiai iseina. gal as ko nepazymiu nu net nzn . kaip ja pakisti. pvz as turiu remeli su dviem kvadratais kur galima ideti dvi skirtingas nuotraukelias as jas sumazinu kaip tu parasiai lengviausiu budu, i tuos kvadratus , bet kaip jas pakisti neisena.

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pabaigus trinti, eikite i Layer -> New Layer..Tada paspauskite ant naujo sluoksnio ir traukite zemyn, kad jis atsirastu nuotraukos sluoksnio apacioje..Tuomet uzpildykite ji norima spalva spausdami Shift +Backspace ir pasirinkdami Color (as dazniausiai pasirenku spalva, kuri deretu prie remelio).. Dabar turetumete matyti objekta pasirinktos spalvos fone.

6.jpg

Paziurek sitam paveikslelyje, kur yra sluoksniu sarasas desineje..Pas mane remelis buvo Layer 0, o nuotrauka Layer 1. Atsistok su pele ant nuotraukos sluoksnio, kad jis pasizymetu melynai ir tada nuspaudus pele tempk ji zemyn po remelio sluoksniu ir tada atleisk pele..Dabar nuotraukos sluoksnis turetu matytis apacioje :mirksiukas: Pabandyk ir man parasyk, ar pavyko ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man antruoju budu vistiek nesigavo. Man nesidaro tas kvadraciukas. Uztat pavyko pirmuoju budu, prasikankinus visa diena.

Pabandziau ne remeli traukti ant nuotraukos o nuoatrauka ant remelio, pasirinkus kita remelio sluoksni. Labai gtraziai nuotrauka palindo po remeliu :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dovyte, kartais jei nuotrauka daug didesne uz remeli, ja ikelus i remelio dokumenta, gali nesimatyti punktyrinio apvado, tuomet gali tiesiog bandyti spausti su pele ir kelis kartus traukti zemyn link kairio apatinio kampo, kol pamatysi pasirodanti punktyrini apvada..Tada jau gali spausti ant virsuje esancio desinio kampinio kvadratelio ir tada traukti tokiu paciu budu zemyn link kairio kampo, vis patraukiant nuotrauka i virsu po kiekvieno mazinimo, kol isgausi norima dydi. Tikiuosi aiskiai parasiau, jei vis dar nesigaus, parasyk ir bandysiu kaip nors padeti :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu labai daabr jau aisku nes visaip bandziau ir niekaip jie netiko bandysiu tampyt uz kampu ir didinti :rolleyes:

line_vaik10-01A79B.gif_beg_unim1-slank.gif_time_1184014800_text_Burbulei%20jau%20.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.