Pereiti prie turinio
Nicole

Nuotraukos ir rėmelio dydžių suderinimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveikos. O kaip zinot kiek sumazint nuotrauka? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ciotki, tarkim remelio plotis 15cm (gali pasitikrinti per Image-> Size), nuotraukos iskirpimo vieta dazniausiai buna daug mazesne, tarkim perpus remelio dydzio, o gal dar maziau (gali tiksliai pasitikrinti virsuje eidama i View ir varnele uzdedama prie Rulers, tada remelio lange matysi liniuote, kur gali atsiskaiciuoti, koks mazdaug langelio dydis). Tuomet eini i nuotraukos langa ir ten i Image-> Image Size ir kur centimetrai nusistatai tik norima ploti arba auksti (priklauso nuo iskirpimo lango nuotraukai formos), tarkim 7 cm ar pan. Patikrink, kad varnele butu uzdeta prie Constrain Proportions, kad neiskraipytu nuotraukos, ir spaudi OK. Tik turiu perspeti, kad iskirpta vieta gali buti didesnio aukscio arba plocio, nei standartines nuotraukos, tad kartais geriau nuotrauka mazinti, kad ji butu siek tiek didesnio dydzio, nei iskirptas langas, kad paskui neliktu tuscios vietos idejus nuotrauka llaime: Zodziu, siuo budu siek tiek kebliau mazinti..Man visgi geriausias budas istampant nuotrauka iki norimo dydzio :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niu man kazko neiseina pakist nuotraukos po remeliu...atrodo darau viska kaip reikia,o ji man nepasikisa...

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pereik desnei panelei ant kito sluoksnio :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as darau pagal ta antra buda bet man lb nuotrauka issikraipo

jau zinau reikia spausti shift ir tempti ^_^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikutes ir man nesigauna nuotraukos ideti i remeli

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikutes man tai niekaip nesigauna suderint tu dydziu arba nuotrauka arkline o remelio nesimato arba remelis didelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  mailute parašė:
sveikutes man tai niekaip nesigauna suderint tu dydziu arba nuotrauka arkline o remelio nesimato arba remelis didelis

per image size, padaryk vienodo dydzio kaip ir remelis, nuotrauka mazink pagal remo matmenis

line_baby1-FF6699.gif_beg_vaik9-slank.gif_time_1152133200_text_Milutei%20.gif

line_vest6-229A3E.gif_beg_vest4-slank.gif_time_1136584800_text_Kartu%20jau.gif

line_born1-CC9966.gif_beg_nest_slank1.gif_time_1236549600_text_mano%20leliui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as vista apti nemokedama rasau i paprasta rema kur tik aplink nuotrauka yra rastai idedu, o i toki kur didelis remas ir maza nuotraukyte niekaip, bandziau ir apkeis tuos hait ar kaip ten rasos ir pati jau masciau naujus skaicius kad tik tilptu, nu tikras sss :rolleyes:

idedu paaiskinkit man vistai kaip cia reik padaryt

untitled-1.jpg

line_born1-CC9966.gif_beg_nest_slank1.gif_time_1236549600_text_mano%20leliui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  raimonda-gema parašė:
as vista apti nemokedama rasau i paprasta rema kur tik aplink nuotrauka yra rastai idedu, o i toki kur didelis remas ir maza nuotraukyte niekaip, bandziau ir apkeis tuos hait ar kaip ten rasos ir pati jau masciau naujus skaicius kad tik tilptu, nu tikras sss :rolleyes:

idedu paaiskinkit man vistai kaip cia reik padaryt

untitled-1.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkokia nesamone tuoj verkt pradesiu uzkroviau i neta viena nuotrauka su remu kas man nesigauna tai dar rodo kazkokia kita, kur seniau klausiau nu zodziu noriu nusisaut mano kompe mistika :rolleyes:

http://s125.photobucket.com/albums/p49/kak...v_tab_my_albums

nuorodaimetu pati pirmoji fotke, gal taip bus geriau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.