Pereiti prie turinio
oksana

Menulio uztemimas

Rekomenduojami pranešimai

ar matete menulio uztemima sianakt?ka manote?ar tai normalus reiskinis?ar gamtos isdaiga?

idedu kelias nuotraukytes is siandienos uztemimo.

1172991929_61831.200x200.jpg

1172991931_99170.200x200.jpg

1172991932_87084.200x200.jpg

1172991934_11105.200x200.jpg

dar pasiskaityti galitecia

ir cia

pasiziureti filmuota medziaga cia

ir cia

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dabar nemačiau,bet esu mačiusi visišką mėnulio užtemimą prie kelis metus ,buvo matomas Lietuvoje.Gana įspūdinga man buvo :rolleyes: .O reiškinys tai,aišku ,kad normalus.Dar vidurinėje apie tai mokėmės per astronomijos pamokas :rolleyes: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir mes spejome menulio uztemima uzfiksuoti, nors ir nelabai kas matosi, bet visgi idedu nuotraukele :victory:

eclipse.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai graziai uzfiksuotas menulio uztemimas Nicole :victory:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu macius tik saules uztemima (atrodo ; ).Atsimenu mama kazkur ejo su teta ir paliko mus su pusbroliu namie vienus... ir kaip tik ta diena turejo ivykt tas uztemimas. :rolleyes:

(;

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Esu macius tik saules uztemima (atrodo ; ).Atsimenu mama kazkur ejo su teta ir paliko mus su pusbroliu namie vienus... ir kaip tik ta diena turejo ivykt tas uztemimas. :rolleyes:

Ir kas matesi? <_>

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.