Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Ar gali būti meilė be sekso?

Rekomenduojami pranešimai

A? savo vyra myliu. Bet nenoriu su juo myletis. Mes be sekso gyvenam jau metai laiko.

Ir nieko. Muso santykiai geri ir gra?us.

Priimkit, kad buna ir taip.

Tiesiog visa romantika pasibaige. Yra trys vaikai. Ir mes gyvenam bendra gyvenima.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
A? savo vyra myliu. Bet nenoriu su juo myletis. Mes be sekso gyvenam jau metai laiko.

Tiesiog visa romantika pasibaige. Yra trys vaikai. Ir mes gyvenam bendra gyvenima.

Eik tu sau, GEISTE. A? irgi vaiko turiu. Nu bet dar kartais norisi :geda Nu jei ne to, tai gal kokio kito? :geda Eia jau reik eiti a kita skyrio :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
Meile gali buti ir be sekso ir dvasiskai ir fiziskai, bet tikrai neamzinai. :geda

Pritariu... :huh:

O mano nuomone tokia, man reikia arba gero sexo, arba isvis tada juokiu!!!

Partneriau turi butinai noret vienas kito , o ne taip trah-tibi-dah!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? tai nemanau, kad meile be sexo buna.Tik gali buti taip-myli viena ?mogo, o myliesi su kitu.O jei myli , bet nesimyli ,tada nesamone gaunasi.O romantika praejus ka?kiek laiko po vedybo dingsta pas dauguma ?monio, ir lieka grynas sexas, be romantikos.Bet romantika galima susigra?inti,suorganizavus koka nors rengina dviems intymioje atmosferoje.

Meil? be sexo asivaizduoju tik tokiu atveju-gyveno laiminga ?eima,atsitiko nelaime,pvz.autoskatostrofa ar pan.,ir vienas i? jo myletis nebegali, o kitas palikti jo nenori.Tada variantai du-arba apseiti visai be sexo, arba susirasti ja u? ?eimos ribo,ir pasistengti, kad sutuoktinis apie tai nesu?inoto.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kaip manot? :)

Manau, kad gali, bet kazkuri laika tik, kaip kazkas minejo neamzinai. Gal sakyciau seksas sutvirtina meile :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomus kl. manau, kad gali, jei tu to zmogaus nemyli , bet ir tai ne visa laika

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikiuosi, Geiste nesupyks, kad jos vienodas ?inutes pratryniau.

Del aistros, tai manau, kad jos nera tik tada, kai ?mones ir nenori, kad ji buto.Jei abu pasistengto,aistra atsirasto.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Vandenis

:pack2_yes[1]: gali dviem atvejais:

1}kai dar negali :hm:

2}kai jau negali :67897[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geiste tu neisiaeisk, bet toks ispudis susidaro, kad tavo seimoje ne meile liko, o pripratimas :rolleyes: Kai yra meile yra ir seksas :wink:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano atveju nera jokio skirtumo, kas- meile ar apratimas, todel ,kad mano vyras myletis negali. Ir ne?inia, ar kada gales.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sory jei izeidziau, bet musu medicina tokia pazangi dabar, negi tau paciai nesinori? Nors tavo vyras ir negali, bet kazkada juk galejo, vaikai juk irodymas. Be to gal jis tik apsimeta, kad negali?

Nepyk, bet man toksai dalykas nesuprantamas. Gal esu per jauna, kad tai suprasciau :)

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Dimidrolis

Ir labai teisingai. A? tave palaikau, GEISTE. ?lyk?tu buto myletis "i? reikalo" per prievarta, be noro. O savo vyra, manau, nelaikai "sekso arankiu", o gyvenimo draugu, labai labai artimu, kura labai myli.

A? gerbiu tokias moteris, kaip tu. Seksas, ai?ku, malonus dalykas, bet tai nera VISKAS, svarbiausia yra ?MOGUS.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.