Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Ar bijot mirties?

Rekomenduojami pranešimai

o man kaip tik atrodo, kad seni žmonės labiau bijo mirti nei jauni. Jaunimas jei apie tai ir pagalvoja, tai juk dar ne tuoj. o va pas senus giltinė bet kada gali ateiti. Juk serga ir jauni ir seni,o pas gydytojus seni kreipiasi dėl kiekvienos smulkmenėlės, vis panikuoja, o jaunimas tik labai reikalui prispyrus.

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias Vandenis

Man atrodo,kad bijoma ne paeios mirties,o ne?inomybes-kas laukia po to.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Dimidrolis

Eitvyde, nemanyeiau, kad seni ?mones labiau bijo mirties - jie jau susitaik? su ta mintimi, kad mirs ir nebebijo jos, o net laukia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Eitvyde, nemanyčiau, kad seni žmonės labiau bijo mirties - jie jau susitaikę su ta mintimi, kad mirs ir nebebijo jos, o net laukia...

O iš ko taip sprendi?

Taip yra dalis, kuri sako, kad tik greičiau Dievulis pasiimto, išsirašo vaistų tik skausmui apmalšinti ir viskas, o kiti tai dėl slogos lekia ir tokių labai daug. Vos kur suskausta ir lekia pas gydytoją 'darykit ką nors, galėc mirsiu'...kai kurie vien dėl sapno atlekia išsitirt, nes labai jau jis 'pranašingas' buvo.

Anksčiau (kol nedirbau šeimos klinikoj) maniau, kad seni nebijo mirties, susitaiko su ja kol pasensta, bet dabar nuomonę pakeičiau, bijo visi arba beveik visi...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Dimidrolis

Eitvyde - ?inoma, tu susiduri su tuo da?niau, nei a?, nes tavo darbo profilis tai leid?ia. Taeiau... Gal tai ne pakankamai seni ?mones?

Gamta yra sutvarkiusi viska. Organizmui senstant ir silpnejant, vyksta pakitimai smegenyse ir mirties baime, kuri sukeliama agimto savisaugos instinkto, kartu su tuo instinktu silpsta... Juk ne paslaptis, kad mes imame po truputa mirti pasibaigus brandai. Ir niekas pasaulyje to proceso sustabdyti negali - pasamone be abejo tai suvokia. Todel mes nesibla?kome i? baimes, kad mirsime - mes JAU esame susitaik? su tuo, tik norime vieno, kad tai nebutu artimiausiu metu..

O tai, kad seni ?mones bijo mirties, yra todel, kad jie nori atrodyti jauni. Kad kovoja nelygia kova su senatve. Jie yra i?disbalansav? normalia organizmo pusiausvyra ir u? tai moka baime ir kt. nemaloniais pojueiais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...Jei vis kartoji sau ,kad mirei,vadinasi,vis dar esi gyvas...

Pati mirti nebijau,bijau del to kurie liks be man?s(vaikai),kas jais pasiupins.Noreeiau matyti juos su savo vaikais.Todel dabar stengiuosi savo gyvenima tvarkytis taip,kad viskas buto kuo papraseiau kitiems,jeigu a? ?iandiena a namus nebegra?eiau...

Meilė - tai saulėtekis,vidurdienis ilgas ir kantrus, ir vakaras stebuklingas tylus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Eitvyde - žinoma, tu susiduri su tuo dažniau, nei aš, nes tavo darbo profilis tai leidžia. Tačiau... Gal tai ne pakankamai seni žmonės?

O kaip suprasti, kad 'tai pakankamai senas žmogus'? :hm:

Aš manau, kad jei jau virš 75 tai senas...

<..... kad mirsime mes jau esame susitaik su tuo tik norime vieno tai neb artimiausiu metu..>

Aš manau, kad tas noras ir parodo, kad žmogus yra nepasiruošęs ir bijo mirties.

O tai, kad seni žmonės bijo mirties ...>

:) tai nesupratau, tai tu manai, kad jie bijo ar kad susitaikę su tuo ir nebijo :hm:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Dimidrolis
:) tai nesupratau, tai tu manai, kad jie bijo ar kad susitaik? su tuo ir nebijo :hm:

ten, kur i?kirpai, ir buvo paai?kinimas :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai, kad tame ir esmė, kad iš paaiškinimo man atrodo, kar tu manai, kad jie bijo mirties, o anksčiau sakei, kad susitaikę, tai dabar ir nebesuprantu.... :)

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? manau, kad visi bijo mirties- ir jauni, ir seni... Gali didvyri?kai sakyti, kad nebijo, o kai atsiduria prie mirties slenkseio, i?kart gyventi u?simano...

Mano moeiute mire budama daugiau nei 80 m. Prisimenu, kaip ji norejo gyventi! Nors ?inojo, kad serga ve?iu (nuo muso ilgai slepe), pirko kilimus, vazas...Ir kai jau nebegalejo vaik?eioti, ?iuredavo pro langa ir balsu svajodavo:"Kaip noreeiau sulaukti pavasario..." Praejo 15 m., o atsimenu...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Dimidrolis

Isvada viena - zmogaus noras gyventi yra nemirtingas. Bet tai nera tiesa - ateina tokie momentai, kai gyventi nesinori, ir vienintele iseitis - iseiti is gyvenimo... jei zmogus tuos momentus pergyvena, tada jis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka?kodel vyrai ?udosi da?niau nei moterys...

Moteris paprastai ?iame gyvenime "laiko" vaikai...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.