Pereiti prie turinio
Fantasy Alka

Klausimai-atsakymai 1

Rekomenduojami pranešimai

ir man ziauriai reiktu!!! Geguzes 24,krikstisim savo kleckiuka,tai noriu iki tos dienos padaryti krikstatieviams siurpraiza :tongu: Beto Inetaa,pavogsiu tavo idiieja,del tu isakimu :tongu::susigedes:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

noreciau paklausti kaip padaryti koliaza ?

kazkaip niekur neradau :geda: ta parsme kaip jsu darote veina an kitos foto uzkeliate ir kazka trinate ? labai norecaiu ismokti :D

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip suprasti viena ant kitos??? jei turi omeny kad zmogu isodini kur nors ant kito fono,tai tiesiog as iskerpu zmogu su Polygonal Lasso Tool,o paskui ant naujo sloksnio isdydinu vaizda ir dar aptrinu su biski paminkstintu trintuku.o paskui tiesiog tempiu ji i norima fona,nuotrauka ar dar kur ten sugalvosi....ir psio,o paskui ziuri ko noretum dar prideti,ar is Cliparto ar brushem pateplioti...ar kokio kito fono dali,tai taip pat,tempiuta kita fona ant pagrindinio,ir su labai jau paminkstintu trintuku istrinu viska ko nereik,o palieku tik ta dali kurios man reik...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa,kaip sekasi su remeliais ir fonais krikstynom? Gal ka radai?

5_3_1167685200_4b524953545550454c495549.png

ineta.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Merginos, gal galit padet :( . Gal galetu kas paaiskunt kaip padaryti sitaip, tik sudeant ne tos pacios nuotraukos daleles, o skirtingas nuotraukas :geda:

final-result.jpg

19118.png

19119.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Inetaa parašė:
Mellysa,kaip sekasi su remeliais ir fonais krikstynom? Gal ka radai?

nea,neradau padariau pati,bet tai ten tik siaip sau fonas ir tiek! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikai Jūsų pagalbos. Kokie šriftai Photoshope turi Lietuviškas raides. Ilgai ieškojau, bet neradau :mirksiukas: . Kaip įdiegti naujus as žinau, bet vis kiek parsisiunču tai vis be lietuviškų raidelių :D

wg__78__028Z0000-WnmMDAwMDA4fDAwMDEyODZofExpa28.gif

an1cj0Q-Wnm0030MDAwMTQwOGx8MDAwMDEzZGF8U3VzaXR1b2tl.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aha,mane taip pat domina sis klausimelis.... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinau kad Palatino Linotyp (na panasiai rasos) turi lietuviska srifta,dar lygtai mistral,crooby lygtai dar yra jei neklystu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau dar paklaust vieno dalyko. Man reikia padaryt nuotraukos remeli A3 formatu. Kaip reikia nusistatyt dydi, kad butu ne 10*15 formato :D

19118.png

19119.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  inetux parašė:
Norejau dar paklaust vieno dalyko. Man reikia padaryt nuotraukos remeli A3 formatu. Kaip reikia nusistatyt dydi, kad butu ne 10*15 formato :D

file-new-preset ir A3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  evas parašė:
file-new-preset ir A3

Aciu. :( Bet cia kaip nauja faila atidaro? Nes man ismete ale balta lapa :mirksiukas: O man reik jau turima fona pakeist :rolleyes:

19118.png

19119.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.