Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Ar daug žmogui reikia?

Rekomenduojami pranešimai

Tais dviem kv/m vis tiek kas nors pasirupins, reikia tau jo ar ne...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man tai reik visko ir daug. Na ?inoma reik ir sveikatos, bet labiausiai pavz ?iuo metu noriu pamatyti savo ?eima, bet nerei?kia kad nenoriu materelio dalyko. Ir visi taip, kol bloguoji reik greieiau pasveikt, turi pinigo noris kuo greieiau juos i?leist, ir t.t.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi?kai pritariu Indrei"Reik daug ir visko.."Pirmiausia ai?ku sveikata,bet materialus dalykai tikrai ne paskutineje vietoje :schmoll:

Geiste ra?o:

Kiekvieno ?mogaus skirtingi poreikiai...

A? esu i? to ?monio, kuriems daug nereikia.

Mano nuomone:Visiems reikia daug,tik vieni tai gali pasakyti,o kiti ka?kodel ne...

Nu parodykit man ?mogo,kuris savo noru atsisakyto prabangos ir t.t.. :swoon2[1]: :schmoll: :blink:

Vieninteliai tai kunigai ir vienuoliai,kurie beje taip pat neatsisako geresnio gyvenimo...

Nedera elgtis ir kalb?ti it miegantiems...(H?rakleitas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
Mano nuomone:Visiems reikia daug,tik vieni tai gali pasakyti,o kiti ka?kodel ne...

Nu parodykit man ?mogo,kuris savo noru atsisakyto prabangos ir t.t..   

Vieninteliai tai kunigai ir vienuoliai,kurie beje taip pat neatsisako geresnio gyvenimo...

Vat ir as tokios pacios nuomones :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Geiste ra?o:

Kiekvieno ?mogaus skirtingi poreikiai...

A? esu i? to ?monio, kuriems daug nereikia.

Ir bendrai - GEISTE man atrodo dvilype asmenybe. Arba... dar visa ie?kojimuose :closedeyes:

Labai daug jos posto prie?tarauja vienas kitam :this[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesu, liepa, dvilype asmenybe. Esu ie?kanti.

Matyt, mudviejo supratimas skiriasi, ka rei?kia "daug". A? gyvenu patogiai arengtame bute. Aja po ?apela su vyru ne?am jau 10 m. Argi tai, kad mano vaikai gyvena patogiai, turi savo ra?omuosius stalus yra daug? Nereikia man nei namo, nei brangios ma?inos, nei kelionio po u?sienius...Esu buvus tik Maskvoj ir Rygoj. Ir tai tarybiniais laikais.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nesu, liepa, dvilype asmenybe. Esu ie?kanti.

Matyt, mudviejo supratimas skiriasi, ka rei?kia "daug". A? gyvenu patogiai arengtame bute. Aja po ?apela su vyru ne?am jau 10 m. Argi tai, kad mano vaikai gyvena patogiai, turi savo ra?omuosius stalus yra daug? Nereikia man nei namo, nei brangios ma?inos, nei kelionio po u?sienius...Esu buvus tik Maskvoj ir Rygoj. Ir tai tarybiniais laikais.

O sakei, kad u?tenka tik sveikatos - a? tau paprie?taravau, nes ir tau paeiai, kaip matai, reikia daugiau. Ir ne kiekvienas turi tiek, kiek turi tu. Yra ?monio gyvenaneio vagonelyje, malkinej, savartyne ar tiesiog gatvej.

Man taip pat nereikia DAUG, ?ito tikrai nesiekiu. Man u?tenka tiek, kiek turiu. Bet, jeigu rytoj atsiras galimybe tureti daugiau, butinai turesiu :hm: Beje, kaip ir tu: turejai pinigo - nusipirkai kilima, vel atsirado pinigai - u?sira?ei a vairuotojo kursus :hm: Argi ne taip..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sukonkretinsiu: mama dave pinigo ir liepe nusipirkti kilima. Nusipirkau. Vyras paeme ego kortel?- u?sira?iau a vairuotojo kursus...(Taigi skolinsimes.)

A? i? tikrojo turiu daug- tris vaikus. Tai mano pats did?iausias turtas...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sukonkretinsiu: mama dave pinigo ir liepe nusipirkti kilima. Nusipirkau. Vyras paeme ego kortel?- u?sira?iau a vairuotojo kursus...(Taigi skolinsimes.)

Gal ir ne a tema, bet vistiek paklausiu. GEISTE, kokio am?iaus tavo vaikueiai, ir kokie jo vardai? Man tik ?iaip adomu, tikrai jei nenori neatsakyk.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne esme i? kur gavai pinigo, esme, kad tau REIKIA. O vaikai - :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

?mogui niekada neu?tenka tiek, kiek jis turi.... 456.gif

u040.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne esme i? kur gavai pinigo, esme, kad tau REIKIA. O vaikai -  :pack2_thumbup[1]:

Man buvo gerai ir senasis kilimas.Ai?ku, naujasis yra gra?esnis, labiau tinka.

Indrei. Vyriausiam sunui 10 m, viduriniam 8 m., dukrai 2m.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.