Pereiti prie turinio
Svečias Dimidrolis

Ar nešiojate stringus?

Rekomenduojami pranešimai

O man atrodo reikia tik priprasti :)

Kai orai salti, tai aisku jau nelabai ir nesiuoju, tai su paprastom :D atrodo vel priprasti reikia :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nenesioju......... stringai man yra nesusipratimas kazkoks....... na retais atvejais tenka ... kai uzsidedu baltas kelnes.... bet tai buna kokius 2 kartus i metus.......;)

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o pas mane visi apatinukai tik stringai..... na yra keli paprasti,bet jie tik toms nemalonioms moteriai dienoms ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu, bet nešioju ne taip dažnai, tiksliau retai, labiau vasarą,. Ie šiaip man nepatinka jie. Kartais patinka, bet iš esmės tai nelabai. Gal ir gražu.. kartais. Bet nesu už devėjimą kasdien, o juo labiau, kad garderobe būtų vien stringai.

Man gražu ir įvairūs šortukai kaip būna, nėriniuoti ir paparsti, man kažkodėl daug gražiau ir net seksualiau nei stringai.

Ir dar stringai moterims nėra labai sveika, čia jau medicina.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi dabar pasinešus ant šortukų stiliaus, nors maniškio užklausiau dabar, kokius triusus aš dažniau nešioju, tai sakė beprotė aš, nes į komodos stalčių, per mano trusikus jau jo nebetelpą, o nešioju sakė kažkokius :victory::super::rolleyes: žodžiu maniškiui tai dalampački :victory:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O iš tiesų gerai stringai atrodo ant amerikietiško 0-1-2 dydžio panelyčių. Visoms kitoms tik išryškina tai, ko jos visai nesididžiuoja.

Ir tikrai, kodėl niekas apie sveikatą nepaporina. Jei ankšti stringai, tai tokią skanią ligelę galima įsitaisyti dažnai nešiojant... Sintetine kietai į tarpelį įveržta virvele kenksmingos bakterijos iš tos negarbingos viečikės pakliūva į tą, kurią moterims labiausiai saugot reikėtų.

Patariama: medvilniniai stringai, kuriuos namie reiktų pakeisti bent bikini tipo kelnaitėmis.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš irgi dabar pasinešus ant šortukų stiliaus, nors maniškio užklausiau dabar, kokius triusus aš dažniau nešioju, tai sakė beprotė aš, nes į komodos stalčių, per mano trusikus jau jo nebetelpą, o nešioju sakė kažkokius :cry: :) :) žodžiu maniškiui tai dalampački :)

nu prajuokinai :( :lol: :D

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš irgi dabar pasinešus ant šortukų stiliaus, nors maniškio užklausiau dabar, kokius triusus aš dažniau nešioju, tai sakė beprotė aš, nes į komodos stalčių, per mano trusikus jau jo nebetelpą, o nešioju sakė kažkokius :lol: :hm::aaa: žodžiu maniškiui tai dalampački :doh:

:lol:

O iš tiesų gerai stringai atrodo ant amerikietiško 0-1-2 dydžio panelyčių. Visoms kitoms tik išryškina tai, ko jos visai nesididžiuoja.

Ir tikrai, kodėl niekas apie sveikatą nepaporina. Jei ankšti stringai, tai tokią skanią ligelę galima įsitaisyti dažnai nešiojant... Sintetine kietai į tarpelį įveržta virvele kenksmingos bakterijos iš tos negarbingos viečikės pakliūva į tą, kurią moterims labiausiai saugot reikėtų.

Patariama: medvilniniai stringai, kuriuos namie reiktų pakeisti bent bikini tipo kelnaitėmis.

visiskai sutinku :lol:

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš turiu daugiau stringų, nors dabar dar nusipirkau kelis ir šortukų tipo, tie visai irgi nieko, bet vis tiek labaiu mėgstu stringus, man su jais patogiau :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...stringai gerai jei patinka, tinka, ir patogūs....Dėl ligų, tai galima pasigynčyti, nes bet koks apatinio trikotažo kontaktas gali turėti panašias pasėkmes, kaip ir stringų...Čia greičiau būtų kam patinka gerai atsiliepia, kam nepatinka ieško priežasties,kad paneigti....

...Man buvo užėjus manija šortukams, tai vyra pūrkštauti pradėjo, kur savo strigus suslėpiau...o jie iš tikro kažkur dingo beiskraustant... :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute prajuokinai :D

na pas mane siaip visi apatinukai buvo stringai- dabar pradejau pirktis sortuku tipo..... pats vyras man pasiule....ir man patogiau :flowers: nors jam ir stringai labai patinka.... ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man šortuku tipo taip pat labai patinka, bet nešiuoju jos kai buna jau vėsiau, vėliva rudeni,žiema... o šiaip stringai :D :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.