Pereiti prie turinio
uogyte

Kokią naršyklę naudojate?

Rekomenduojami pranešimai

azen parašė:
isbandziau opera, tai visai nepatiko, o dabar pradejau naudot Mozilla Firefox - patiko. bet IE pasilikau neisinstaliavau...

IE iškart eina kartu su bet kuria Windows OS

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man tai keista, kad tau taip patinka IE, dauguma skundžiasi, kad ji lūžinėja... man irgi žiauriai lūžinėja...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Eitvydė parašė:
Man tai keista, kad tau taip patinka IE, dauguma skundžiasi, kad ji lūžinėja... man irgi žiauriai lūžinėja...

Jau n metų (metus vienus gal opera naudojausi, o šiaip tai IE) naudojuosi IE nu gal kažkada ir buvo nulūžęs, bet tai buvo vos kelis kartus per jau nebežinau kiek metų (naudojuosi kompu praktiškai kasdien) :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir naudojuos tik ie ir man niekas neluzineja tai gali buti spy's kalte su mozila man nepatiko dizainas ir nesamoningai parsiuntineja nu gal reiktu priprasti?!

line_vaikai2-0099FF.gif_beg_vaik6-slank.gif_beg2_unim2-slank.gif_time_949442400_time2_1167688800_text_Sūneliui_text2_Dukrytei.gif

mano darbas cia

mano laisvalaikis cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Eitvydė parašė:

Nežinau ar man skirta žinutė, bet pasakysiu štai ką: jei Mozilla ar kiti atviro kodo kūrėjai sugebėtų išpopuliarinti gerą OS, iš mano kompiuterio lėktų ne tik IE, bet ir patys Windows (ypač jei tai Vista, XP Professional - paskutinis dar geras Microsoft variantas. Net kompiuteristai taip sako)

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

exp7 :) narsykle, gan nebloga :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandžiusi esu Opera, Explorer ir Mozilla Firefox. :grin:

Opera - gan nebloga naršyklė, iš pradžių tik ją ir naudojau, bet pastebėjau kad ne visada rodo visus paveiksliukus, priedus, nors nustatymuose nurodyta kad rodytų :doh: Kompiuteryje ji ir dabar yra, neištryniau.

Explorer - nepatinka man visai. Nesužavėjo manęs. :blush:

Mozilla Firefox - ją ir naudoju! Superinė naršyklė, mano mėgstamiausia :D Be priekaištų. :hm:

ticker_by_jenny.png

1h3l1i1j17f54d8jdej1j496b69204b616c26233237393b6426233337313b.png

1h3l1i0j1043166j38j0j4d6973656920466c65722044656c616b7572.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  odriva parašė:
Nežinau ar man skirta žinutė, bet pasakysiu štai ką: jei Mozilla ar kiti atviro kodo kūrėjai sugebėtų išpopuliarinti gerą OS, iš mano kompiuterio lėktų ne tik IE, bet ir patys Windows (ypač jei tai Vista, XP Professional - paskutinis dar geras Microsoft variantas. Net kompiuteristai taip sako)

,atviras kodas niekada nebus patikimas ir geras daiktas ;) nori patikimos operacines,imk Mac OS,arba Linux (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  aougous parašė:
,atviras kodas niekada nebus patikimas ir geras daiktas :flowers: nori patikimos operacines,imk Mac OS,arba Linux (:

Aš naudoju Linux OS ir tikrai nesiskundžiu. Tuo labaiu nesuku sau galvos dėl visokiausių virusų :flowers: O naršyklė man mieliausia Firefox, bet ir Opera nieko :mirksiukas: Apie Expoerį tai iš vis patyliu....

1.gif

1.gif

1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartais naudoju IE, kartais Mozilla Firefox ir kartais Opera.

as1cCF80g410000MDU5NzY2cHwzODUxNnB8SWtpIEthbGVkdSBsaWtv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.