Pereiti prie turinio
Lolute

Veido korekcija photoshopu

Rekomenduojami pranešimai

...kai palyginote odą, nuotrauką galima perleisti per filtrą VirtualPhotographer... siūstis iš čia http://www.optikvervelabs.com/

Būsit žvaigždiško grožio... :flowers:

parsisiunciau as ta programele,issiarchyvinau,o atidaryt norint ja,man atidaro photochopa.kodel???Ir kaip reikia su ja dirbti,ta prasme "perleisti"

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
parsisiunciau as ta programele,issiarchyvinau,o atidaryt norint ja,man atidaro photochopa.kodel???Ir kaip reikia su ja dirbti,ta prasme "perleisti"

Pas mane irgi per photoshop'a pasileidzia ....

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai kaip toliau su ja elgtis...galvojau gal filtruose ji yra,bet nerandu...

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Etaruj, didelis dėkui už filtrą, prie progos paeksperimentuosiu su juo :doh:

o tai kaip toliau su ja elgtis...galvojau gal filtruose ji yra,bet nerandu...

Jeigu įsikėlei ją kaip parašyta failiuke "Read Me" (į C:\Program Files\Adobe\Photoshop Elements 5.0\Plug-Ins\Filters) ir į tą filtrų katalogą nusikopijavai failiuką virtualPhotographer.8BF, išjunk ir iš naujo įsijunk Fotošopą, šis filtras automatiškai pateks prie filtrų, ten jį ir surasi, jis vadinsis OptikVerve Labs, su rodyklyte į šoną (išskleistuke) ir atsidarysi tą programėlę Virtual Photographer... :ninja:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Etaruj, didelis dėkui už filtrą, prie progos paeksperimentuosiu su juo :super:

Jeigu įsikėlei ją kaip parašyta failiuke "Read Me" (į C:\Program Files\Adobe\Photoshop Elements 5.0\Plug-Ins\Filters) ir į tą filtrų katalogą nusikopijavai failiuką virtualPhotographer.8BF, išjunk ir iš naujo įsijunk Fotošopą, šis filtras automatiškai pateks prie filtrų, ten jį ir surasi, jis vadinsis OptikVerve Labs, su rodyklyte į šoną (išskleistuke) ir atsidarysi tą programėlę Virtual Photographer... :super:

Aciu :super:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

....pamiršau mergaitės paminėti, pasileidžia per fotošopą...bet patogu....galima iš kart per kelis filtrus nuotrauką patobulinus perleisti jei reikia..... :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
....pamiršau mergaitės paminėti, pasileidžia per fotošopą...bet patogu....galima iš kart per kelis filtrus nuotrauką patobulinus perleisti jei reikia..... :coffee:

etaruj,buk gerute paaiskink placiau kaip reikia perleisti???viskas gerai,pasitvarkau tarkim kaip man reikia,o kai issaugau,issisaugo jis man neaisku kur ir dar neina atidaryt failo...neatpazintas jis man...as maniau,kad kai issaugau iskart photoshope jis man ir pasirodys...labai labai prasau...ir aciu iskart

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
etaruj,buk gerute paaiskink placiau kaip reikia perleisti???viskas gerai,pasitvarkau tarkim kaip man reikia,o kai issaugau,issisaugo jis man neaisku kur ir dar neina atidaryt failo...neatpazintas jis man...as maniau,kad kai issaugau iskart photoshope jis man ir pasirodys...labai labai prasau...ir aciu iskart

...jrt kai sutvarkai nuotraukyte visadapasidaryk kopiją ir pasižiūrėk kur jis išsisaugo, visada išmeta kelias lenteles, kokios kokybės saugoti, ir kur saugoti .....galu gale visada siūsk ant ekrano ( kai parašyta" save file" ) paspausk lentelės kairėje ikonėlę "desktop" ir saugok jpg failu.... :coffee: .....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai pas mane setupas tos programos. tai reiskias instaliuoti ja reikia? (as cia apie virtual photographer)

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:( ačiū pasirodo lengva

line_vaik10-01A79B.gif_beg_unim1-slank.gif_time_1184014800_text_Burbulei%20jau%20.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai saunios pamokos, aciuka :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.