Pereiti prie turinio
ewerra

Naujienos

Rekomenduojami pranešimai

Siandien ir as susiparinau, jau antra savaite laukiame kompiuterio ir niekaip nesulaukiame o pazadejo per 3-4 darbo dienas, kad bus. Paskambino ir sako, kad sia savaite nebus o dar neaisku ar kita savaite gaus, taip nekonkreciai kalba.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na va, o is kur uzsisakete :) Tas laukimas visada bjaurus, o jei dar pazada ir neatveza, tuomet isisvaizduoju, koks jausmas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia jau pasmeisiu "ICG kompiuteriai" firma, jau tiek supykau, svarbiausia, kad kai skambinau pirmadieni tai patikino, kad siandien bus, o kai paskambinau nesulaukusi ju skambucio, tai jis ramiu balsu pasake, kad nebus ir jei jusu netenkina galite atvaziuoti ir atsiimti uzstata. Nu ir kaip apie tokius pardavejus gali atsiliepti, vadybos jokios.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isivaizduoju :) Aš jau pamaniau kad iš naujo PC rašai :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jooooo, atrodo sudetingi laikai dabar toms kompiuterinems firmomos, tai klienta turetu Gerbti, o se tau kad nori

BMS Megapolis jau bankrotas, tai gal ir ICG jau braska?

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jooooo, atrodo sudetingi laikai dabar toms kompiuterinems firmomos, tai klienta turetu Gerbti, o se tau kad nori

BMS Megapolis jau bankrotas, tai gal ir ICG jau braska?

greiciausiai, nes dar neteko bendrauti su tokiais pasyviais pardavejais. Dabar virsu ima internetines parduotuves.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Isivaizduoju :mellow: Aš jau pamaniau kad iš naujo PC rašai :rolleyes:

Deja, ne :bredis: bet senasis dabar pas mus kambaryje tai turiu daugiau galimybes prisesti :rolleyes:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

linksmo ir gero nutiko kad vakar sventem abieju vaiku gimtadienius :flowers:

line_baby1-FF6699.gif_beg_prince-slank.gif_beg2_uni3-slank.gif_time_1163368800_time2_1225749600_text_Gabrielytei_text2_Lukui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man nutiko blogas dalykas vakar ir as dar iki dabar taip ziauriai siuntu :flowers:

pirkau is tokio puslapiuko www.petitfeet.com batukus nes nuolaidos ir vienu senia norejau.

surinkau visa info apie kortele,pinigeliu ten tikrai buvo ir nemazai,VISA kortele...spaudziau susimoketi ir man parase kad tipo nera kreditu ir pan,kad kortele atmesta bandyk kita.

soka gavau :flowers:

as naudojuosi hanzaNet tai iskart prisijungiau prie tos sask ir patikrinau ir pinigeliai nuimti,susimokejau :bredis:

33poundus.....parasiau tam puslapiui nes telefono neturi dave,ir atrase kad as nieko nesusimokejau ir pan.zodziu nieko as negausiu :bredis::bredis::bredis::bredis::bredis:

kaip pystu,noriu batu bet nenoriu vel moekt,man atrodo jie cia taip apsukineja zmones nes retas naudojasi internetine bankininkyste kad galetu iskarto paziuret nueme ar ne.

siaubas kokia as issizeidus :flowers::;;(::fear:

line_baby1-FF6699.gif_beg_prince-slank.gif_beg2_uni3-slank.gif_time_1163368800_time2_1225749600_text_Gabrielytei_text2_Lukui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isivaizduoju, kotry123 :flowers: O gal reiktu visgi su savo banku pakalbeti, ka daryti tokiu atveju, manau vistiek turetu buti kazkoks problemos sprendimas :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Isivaizduoju, kotry123 :flowers: O gal reiktu visgi su savo banku pakalbeti, ka daryti tokiu atveju, manau vistiek turetu buti kazkoks problemos sprendimas :)

kalbejau,sake kad tie pinigeliai rezervuoti ir yra duota 21diena tai kompanijai kad patvirtintu trasaction mano.zodziu sendien vel bandziau ir vel tas pats,o taip norejau tu baciuku....klausiau ju kad man paaiskintu kas po velniu darosi kad nusipirkt negaliu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pati mano geriausia naujiena ta, kas mes sekmadieni gryztam i Lietuvele :unsure: Jus net neisivaizduojat kaip laukiu, sedziu paskutines dienas kaip ant adatu :)

Dovanėlėflow9.gif

Mano darbeliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.