Pereiti prie turinio
molli

Pyragai

Rekomenduojami pranešimai

Daznai kepu sį paprastą pyragą:

PYRAGAS SU KISIELIUM

Reikia:5 kiausiniai

1 pok. vysnių kisieliaus

1 st. miltų

1 st. cukraus

1 st. aliejaus

2 saukstai kepimo miltelių

KIausinius isplakt su cukrum.Subert miltus, kepimo miltelius, kisieliaus miltelius įpilti alijų ir gerai ismaisyti.Teslą supilti į kepimo popierium isklotą skardą ir kepti 200 C orkaitėj apie 40-50 min.

Skanaus ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Senokai nieko nekepiau. Kai uzsimanau ko nors saldaus, parduotuveje dabar toks didelis pasirinkimas.Tik vasara, kai daug obuolio buna, kartais kepu obuolio pyraga:5 kiau?inius suplaku iki puto, tada dedu 5 kupinus ?auk?tus milto,beriu cukro ir i?mai?au.Te?la i?eina grietines tir?tumo.Obuolius nulupu, supjaustau ir dedu a skarda, ant vir?aus pilu te?la ir kepu.I?eina neblogas obuolio pyragas.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias Arlene

Neblogo torto ir pyrago recepto rasite eia

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nekalbekit apie visokius pyragus jau ir taip alpstu... :essen :c060[1]: :happybirth: :happybirth: :happybirth: -niam niam..

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Senokai nieko nekepiau. Kai uzsimanau ko nors saldaus, parduotuveje dabar toks didelis pasirinkimas.Tik vasara, kai daug obuolio buna, kartais kepu obuolio pyraga:5 kiau?inius suplaku iki puto, tada dedu 5 kupinus ?auk?tus milto,beriu cukro ir i?mai?au.Te?la i?eina grietines tir?tumo.Obuolius nulupu, supjaustau ir dedu a skarda, ant vir?aus pilu te?la ir kepu.I?eina neblogas obuolio pyragas.

 

As irgi daznai toki pyraga kepu. Labai neblogas gaunasi ir svarbiausia nesudetingas :hm:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Senokai nieko nekepiau. Kai uzsimanau ko nors saldaus, parduotuveje dabar toks didelis pasirinkimas.Tik vasara, kai daug obuolio buna, kartais kepu obuolio pyraga:5 kiau?inius suplaku iki puto, tada dedu 5 kupinus ?auk?tus milto,beriu cukro ir i?mai?au.Te?la i?eina grietines tir?tumo.Obuolius nulupu, supjaustau ir dedu a skarda, ant vir?aus pilu te?la ir kepu.I?eina neblogas obuolio pyragas.

 

 

A6 kepu truputi kitoki...3 kiau?iniai, 1 stikline cukrais, 1 stikline milto. O buolio pagal nuo?iura...

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O a? vietoj cukraus naudoju kondensuota piena arba RUDUDU.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

paskaiciau as jusu receptus ir uzsimaniau skanaus pyrago, reiks kazka mastyti...

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias Arlene

Fantasti?kai gaivus tortas su bra?kemis

 

Biskvitui:

3 kiau?iniai,

nepilna stikline cukraus,

1 stikline milto,

vanilinas,

avairus kvapai (esencijos)-vaniles, apelsino, migdolo.

 

Pertepimui:

500 ml (35 %) grietineles ,

kompoto ar suleio.

bra?kio,

?ele.

 

Kiau?inius gerai i?trinti su cukrumi (sukti, kol i?tirpsta cukrus). Sudeti miltus, esencija, gerai i?mai?yti, supilti a akaitinta, sviestu i?tepta skarda ir kepti i? prad?io labai kar?toje orkaiteje, po to temperatura suma?inti. I?kepta biskvita padalinti a 3 dalis.

 

Pertepimas:

Grietinel? i?plakti iki standumo. Viena lak?ta biskvito palaistyti kompotu ar sultimis, deti pusiau pjaustytas bra?kes, ant jo susmulkinta ?el? (tiesiog sustingusia ?ele i?mai?yti ?auk?tu), o ant jos u?deti dala plaktos grietineles. U?dengti antru biskvito lak?tu ir viska kartoti paeiliui: bra?kes, ?ele, grietinele. Dedamas paskutinis biskvito lak?tas. Visas tortas aptepamas grietinele, puo?iamas bra?kemis, metos lapeliais. Per nakta palaikomas ?aldytuve.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Geistes pyragas

 

Tai mano sugalvotas pyragas. Tiksliai kiek ko reikia nepara?ysiu, nes visuomet dedu i? akies.

 

1. I?plaku 4 kiau?inius (naudoju tik mamos vi?to kiau?inius).

2. A puoda sudedu "Rududu" (Marijampoles konservo fabriko karamelinis gaminys) ir mai?ydama ja i?tirpinu.

3. A pravesusia karamel? adedu ?auk?tela nugesintos sodos.

4. Supilu kiau?inius. I?mai?au.

5. Adedu milto (neatsimenu kiek- kokius keturis ?auk?tus). I?plaku i? supilu a skarda.

 

Visa esme- "Rududu". Nereikia cukraus, nes ir taip saldu.

 

A? i?vis nemegstu kepti pyrago pagal receptus. Paprastai i?plaku keturis kiau?inius, a kondensuota piena adedu sodos ir aberiu milto. Sugalvojus medaus apilu ar kokio prieskonio, pvz kvepianeiojo pipiro. Ir kiekvienakart pyragas kitoks i?eina...

Mano ?eimyna juos suvalgo tuoj pat.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

GEISTE, o su kuo tu soda nugesini? Su grietine?

Ir kaip i?tikrojo reikia nugesint soda, ar seda deti a grietin?, ar grietine u?deti ant sodos :mirksiukas: ?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

A? a grietin? soda dedu. Jei kepu su kondensuotu pienu, tada a ja dedu. Ir gerai i?eina.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.