Pereiti prie turinio
kicule

Rūtų vainikėlis

Rekomenduojami pranešimai

kaip man tokiai "skaisciai" :wub1: butu nuvytes per kelias minutes :lol: :D

:D :rolleyes: :D

Man įpatingai juokingą būną kaip besilaukianti nuotaka, su gan dideliu pilvuku ir dar rūtų vainikėliu būną, nu tragedija :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
:wub1: :rolleyes: :D

Man įpatingai juokingą būną kaip besilaukianti nuotaka, su gan dideliu pilvuku ir dar rūtų vainikėliu būną, nu tragedija :D

Nu zinok man irgi juokingai ziurisi. Aplamai tai kaip ir pasityciojimas is tradiciju :lol: arba ne zalio supratimo neturi ka reiskia rutu vainikelis ir balta suknele :lol:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nu zinok man irgi juokingai ziurisi. Aplamai tai kaip ir pasityciojimas is tradiciju :D arba ne zalio supratimo neturi ka reiskia rutu vainikelis ir balta suknele :lol:

Žinok aš tai irgi dabar gailiuosi kad ir tą baltą suknelę dėsiuos :wub1: nu spektaklis man grynas, ne kitaip :D Ir išvis viską per vėlai aš čia suvokiu, daryčiau vestuves dabar kitaip, bet jau šaukštai po pietų :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Žinok aš tai irgi dabar gailiuosi kad ir tą baltą suknelę dėsiuos :wub1: nu spektaklis man grynas, ne kitaip :D Ir išvis viską per vėlai aš čia suvokiu, daryčiau vestuves dabar kitaip, bet jau šaukštai po pietų :rolleyes:

Gyveni ir mokaisi :D

As is pat pradziu norejau is vis nieko nedaryti, tik nueiti susirasyti ir viskas, bet maniskis norejo, nu as ir nusileidau, bet jei kas atsuktu laika atgal, tai uzsisipirciau kaip ozys ir niekas manes neikalbetu :lol:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai bet praėjo manau viskas kuo puikiausiai, ir keist nereike nieko, ar ne?

Tikiuosi ir man praeis visos tokios nuotaikos, pasidaviau visų įkalbinėjimui būtinai baltai suknelei, tai ir teks atbūt dabar. Nu bet ai kada tokia jau paskui ir užsidėsi, gi niekada :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ai bet praėjo manau viskas kuo puikiausiai, ir keist nereike nieko, ar ne?

Tikiuosi ir man praeis visos tokios nuotaikos, pasidaviau visų įkalbinėjimui būtinai baltai suknelei, tai ir teks atbūt dabar. Nu bet ai kada tokia jau paskui ir užsidėsi, gi niekada :rolleyes:

Praejo gerai, aisku nieko nekeisciau, taip jau turejo buti.

O tau tai taip: kada gi daugiau uzsidesi :wub1: zinoma, kad praeis :D

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ziurejau as i tavo avatara ir galvojau, kad man gal vaidenasi, kad esi su nuometu per krikstynas, bet pasirodo akys nemelavo :D labai grazi nuotraukyte :P :lol: :hm:

Taip tikrai kad nemelavo :) ,

Labai aciu :D

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na balta suknele, kaip bebuvo....gal man ta spalva pati graziausia ir tokia diena as noriu buti su balta..nors dabar pasiula didele. Bet jau rutu vainikelis :unsure: tikrai reiketu atsizvelgti i tradiciju prasme :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tekejau su suneliupilvelije, nors pilvelio nesimate, bet uosviene primigtinai prase uzsidet rutu vainikeli :wub1:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gyveni ir mokaisi :D

As is pat pradziu norejau is vis nieko nedaryti, tik nueiti susirasyti ir viskas, bet maniskis norejo, nu as ir nusileidau, bet jei kas atsuktu laika atgal, tai uzsisipirciau kaip ozys ir niekas manes neikalbetu :D

va va ir as viska kitaip daryciau :hm: manojo motina labai vestuviu norejo :unsure:

rutu vainikelio nesegejau nes kai kurie zmones zinojo kad ir isreikalo vestuves :super:

o mano drauge 8 men niescia su balta suknele ir rutu vainikeliu prie altoriaus ejo :super: ir per viena baliuka as savo nuomone issakiau kad 8 menesi niestumo tikrai netekeciau ;) tai patykekit kokia nesuprasta likau :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tekejau su balta suknele ir su rutu vainikeliu, nors ir buvau nescia-pilvo nesimate ir sveciai nezinojo kad laukiuosi :hm:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tekejau su balta suknele ir su rutu vainikeliu, nors ir buvau nescia-pilvo nesimate ir sveciai nezinojo kad laukiuosi :(

svarbiausia, kad pati to norejai ir gerai jauteisi :rolleyes:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.