Pereiti prie turinio
useris

Abortas

Rekomenduojami pranešimai

nesinervuok...matai, tau yra ka prisiminti...o mes kadangi dar ?alios, tai ir domimes...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Ne visos gales prisipa?int ir tai jo teise . A? viena , nes jau buvo pradetas onkologinis gydymas ir i?ai?kejo , kad  a? dar ir ne?eia. Kadangi jau turejau vaiko  ir bijojau apsigimimo , nes gydytojai patare nutraukt ne?tuma  :blink:  atariu  jei bueiau buvus sveika , bueiau gimd?ius . Ir esu turejus persileidima  kai atliko abrazija ... ai nemalonus pojueiai ir kiek po to kankino baisus sapnai  :doh  regedavau vaika verkianta i?tiestom rankom a mane ... slogus prisiminimai , na ir ko alindau a ?ia tema - nuotaika nukrito .

Bet tai kiekvieno asmeninis reikalas - manau moteris pati turi nuspr?sti  gimdyt ar ne , daug lemia ir materialine padetis .

Arlene, u?jaueiu ir palaikau tave visom keturiom :sird

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visos keturios tai ?irdys?

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
visos keturios tai ?irdys?

?irdis viena,tik letenos keturios :blink:

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebloga tema sumastet.

Kad negimusio vaikueio gaileti reikia-tai manau nesamone.Gaileti reikia moters,kuri daro aborta ne laisvalaikio paavairinimui, o todel, kad taip reikia.O baisiausias dalykas po aborto-kai hormono pusiausvyra staigiai pasikeieia, tai busena-nors sienom lipk.Bet po savaites praeina.

O jei u?siimam Userio ?vietimu ?ia tema, tai turiu pastebeti, kad kai pirmas ne?tumas, gydytojai stengiasi nuo aborto atkalbeti.O kai antras bus-tai tik paklaus, kada patogiau ateiti.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Dimidrolis

Buto ?aunu usera apne?dinti, kad gimdyto :pack2_thumbup[1]: :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka?in ar eia buto ?aunu...a? tikrai negimdyeiau

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gimdyk,Useri, nebijok, labai didele tikimybe, kad vaikas bus pana?us ne tave, o a savo teta.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vyras ne?eias nebuna...

ir moterys visa gyvenima nevaik?to...ka tu vis nori priki?ti man? niekip nesuprantu...

Added:

a? dar turiu laiko ir proto

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

a? apie ne?tuma...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Abortas tai dazniausiai apsileidimo pasekme. Pateisinu tik isvalymus, o abortas tai tolygu zmogzudystei, pamacius sitas nuotrauka, net siurpas nukrete. Juk cia pilnai yra zmogelis.

Pati esu pasidarius kaip ir Arlene isvalyma. Gydziausi nuo ligos ir suzinojau, kad esu nescia. Patare negimdyti, nes didele rizika apsigimimui. Pries ta nemalonia procedura, dare ultragarso tyrima papildoma ir issaiskejo, kad buciau turejus du vaikucius, bet matyt nelemta buvo. Ir as susigraudinau, mintys tokios pacios ko i sita tema uzsukau :)

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

:doh maeiau po persileidimo vaisio ir negaleeiau pavadint to ka maeiau ?mogum . Man parode daktaras ka?ka pana?aus a slieka , o buvo man tuomet beveik 3 men. - buvau tuomet dar jauna ir maniau , kad ten pamatysiu kudika ... deja dabar eia viska taip i?pueia su tom nuotraukom , o kas medicinoj ?alias tam prilimpa :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.