Pereiti prie turinio
kicule

Aš nėščia !

Kokia buvo jūsų reakcija  

48 nariai prabalsavo

1. 1. sužinojus, kad esate nėščia?

• apsidžiaugiau
      28
    • nusiminiau
      0
    • pasimečiau
      14
    • kita...
      6

Rekomenduojami pranešimai

oi kad viskas butu taip paprasta....

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Sveikinu Sidabrine Vilke, nors ir, kaip supratau, sveikinimu nelauki :flowers::victory::victory: Viskas bus gerai, man irgi panasiai buvo, nes turejau tiek daug planu, kuriu negalejau igyvendinti pastojus, bet kaip Indre ir sake, viskam yra tam tikra priezastis, laikui begant ja rasi ir nurimsi, nes zinosi, kad kaip bebutu viskas gyvenime yra pasiekiama..Galbut ne taip kaip tikejaisi, galbut ne tuo laiku, bet viskas tikrai susitvarkys, tikek tuo...stiprybes tau :D :victory::super: :)

pritariu Nicolei. Man irgi nestumo zinia buvo siaubingas smugis. nes planai ateiciai buvo nesamoningi....o cia nestumas.... apsipratau. ir ka gime vaikutis- dabar neisivaizduoju gyvenimo be jos. mokausi toliau, planuoju toliau- vaikutis tikrai netrukdo. svarbiausia nesureiksminti visko. vaikas dydziausias gyvenimo dziaugsmas. as nesu motiniska- nesu tokia,kad apsikrauti vaikais ir sedeti kaip musu mamos sededavo..... pas mane planai per daug rimti, kurie issipildomi ir turint maza leliu ;) stiprybet tau.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na Oksana, man kiekvieni metai labai vertingi Nenoriu aukoti savo likusios jaunystes, uzpakalio valymui, ligoms ir panasiems dalykams. Nera taip kad netrugdo, tu esi priklausoma, negali laisvai planuotis, ir gyventi, jai nori viska suspeti tenka plesytis.

As nebejauciu tokios energijos kaip 20, metai bega sveikata ne tokia auksine, aplinka vistik veikia. nebera jaunatvinio maksimalizmo.

Labai sunku tai isgyventi, juolab nestumas klaikus, neduoda nei kiek atsipalaiduoti. taip sunku, kad niekas negali suprasti kaip jauciuosi, nes vostik pabandau apie tai pakalbeti, iskart paziuri i mane tarsi i zveri "kaip tau gali nepatikti mazi vaikai, jie tokie zavus" :super: , o as ne zveris man jie tiesiog nepatinka :victory:, o dar vyru poziuris, kad vaikai isskirtinai moteru vargai :flowers: tai isvis veikia nerealiai :victory:

gal pervelai atsikvosejau, kad rekejo neklausyt niekieno nuomones :victory:, juk nesu tam pasirengusi. dabar sirdagrauzis, kaip istaisyt klaidas.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viena drauges, sako "keisk poziuri" tai vis dar bandau tai padaryti :flowers:

fenomenalu tai, kad vaikai nuo 8 metu ir vyresni man patinka ir yra idomus. jie jau asmenybes.

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na Oksana, man kiekvieni metai labai vertingi Nenoriu aukoti savo likusios jaunystes, uzpakalio valymui, ligoms ir panasiems dalykams. Nera taip kad netrugdo, tu esi priklausoma, negali laisvai planuotis, ir gyventi, jai nori viska suspeti tenka plesytis.

As nebejauciu tokios energijos kaip 20, metai bega sveikata ne tokia auksine, aplinka vistik veikia. nebera jaunatvinio maksimalizmo.

Labai sunku tai isgyventi, juolab nestumas klaikus, neduoda nei kiek atsipalaiduoti. taip sunku, kad niekas negali suprasti kaip jauciuosi, nes vostik pabandau apie tai pakalbeti, iskart paziuri i mane tarsi i zveri "kaip tau gali nepatikti mazi vaikai, jie tokie zavus" :super: , o as ne zveris man jie tiesiog nepatinka :victory:, o dar vyru poziuris, kad vaikai isskirtinai moteru vargai :flowers: tai isvis veikia nerealiai :victory:

gal pervelai atsikvosejau, kad rekejo neklausyt niekieno nuomones :victory:, juk nesu tam pasirengusi. dabar sirdagrauzis, kaip istaisyt klaidas.

nesi tu zveris- daug zmoniu zinau kuriems nepatinka vaikai. as esu beveik viena is tu (buvau). anksciau pries savo nestuma- negalejau ne pagalvoti apie vaikus, nestuma, vystyklus, ir t.t. ne vien todel,kad buvau jauna, bet ir todel,kad manes net netrauke tokie dalykai,nepatiko vaikai kokio amziaus jie bebutu, bet patikek viskas keiciasi. as ir niekada negalejau pagalvoti,kad kaip savo grazius gyvenimo metus galima ismesti vaiko auginimui,kai per juos tiek daug ka nuveikti galima....klydau.... dabar neisivaizduoju gyvenimo be savo mazuliukes.

pas tave jei neklystu ir tevai netoli gyvena-tau dar lengviau. jie pades tau, vyro tevai pades tau. ir galesi daryti tai ka esi suplanavusi, svarbiausia nenuleisti ranku is karto :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
svarbiausia nenuleisti ranku is karto :victory:

auksiniai žodžiai siekiant bet kokio tikslo :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:huh: Nieko sau!!! Nu ir prisiskaiciau.... :D Sidabrine Vilke-tau 30?! Ir tu dar taip kalbi? Duok Dieve,kad cia kalbetu tik hormonai,visas nestumo procesas,o ne TU! Duodu 99%,kad kai tik pamatysi savo ta PARTIZANA,suprasi kokia tu buvai kvaila! :flowers:

Tik be pikciu! Gerai? :P

Indre-pabandik kita kart,tiesiog niekam neskelbti apie nestuma,bent iki 3men. :victory: Pamatysi,persileidimas nepasikartos! :rolleyes:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indre-pabandik kita kart,tiesiog niekam neskelbti apie nestuma,bent iki 3men. :flowers: Pamatysi,persileidimas nepasikartos! :rolleyes:

Netikiu šitom nesamonėm ir niekad nesivadovauju jokiais prietarais :victory:

Ir jeigu būčiau nesikreipus dabar pas atitinkamus daktarus, būčiau kad ir kiek pastojus tiek ir persileidus. Nes mano vienas hormonas visiškai išsireguliavęs, ir jis arba neleidžia net pastoti arba pastojus nužudo vaisių. Be to sutrikimas didelis, dėl to viskas ir vyko.

O be to skelbiausi ar ne vistiek viskas pasibaigdavo vienodai :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kai pirma karta pastojau ir kažkaip nenorėjau pasakoti, o antra karta net forume visom pranešiau įdėjus neštumo liniuotę :flowers: O tada buvo vos 6 savaitės :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš kai pirma karta pastojau ir kažkaip nenorėjau pasakoti, o antra karta net forume visom pranešiau įdėjus neštumo liniuotę :victory: O tada buvo vos 6 savaitės :flowers:

Tai va sakau, čia vienas iš tų nesamoningų prietarų, kad jeigu paskysi atsitiks kažkas, nu nesąmonė totali :rolleyes:

Pvz pas manepaskutinį kartą buvo nesivystantis nėštumas, o tai ką jeigu būčiau nieko nesakius būtų ppradėja staiga vystitis? Nesamonė....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jums nesamone,o man ne!!! As tikiu! :rolleyes:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man labai baisiai skamba istiesu Sidabrine Vilke tavo zodziai,ir kaip pagalvoju kad kaip gims vaikelis kad tik neuzpultu taves depresija po gimdyvine,nes jeigu tu jau dabar nekenti to leliuko savo pilve,tai kaip jis gims tai bus tikra ir jeigu nestumas sunkus o gimdymas bus dar prie visa to ....zinai nesupyk bet reikejo anksciau galvoti apie buti ar nebuti....

Nesupyk bet man ziauru....

labai tikiuosi kad persilausi ir pasiskaicius ateiti siuos pasisakymus labai tikiuosi kitaip kalbesi....as to tau linkiu is visos savo sirdies.... :rolleyes:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.