Pereiti prie turinio
kicule

Aš nėščia !

Kokia buvo jūsų reakcija  

48 nariai prabalsavo

1. 1. sužinojus, kad esate nėščia?

• apsidžiaugiau
      28
    • nusiminiau
      0
    • pasimečiau
      14
    • kita...
      6

Rekomenduojami pranešimai

Pasakyk SV prasau del ko tu gyvenini? del darbo ir karjeros? del grazios figuros? po 20 metu bet kokiu atveju tu nebebusi tokia pranasi kaip siandieni ,ir dziaugsies kaip tave sups tavo vaikai. :flowers: Taip sukurta gamtos, ir jei dabar pastojai tai dabar ir yra pats tinkamiausias laikas. :rolleyes: Manau busi nuostabi mama, ir viskas bus super :victory:

esufainuole1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ECH merginos jus visos teisios, nemanykit kad nesupantu to tiesiog aplinkybes tokios matyt.

nera taip kad nekesciau savo maziuko, tiesiog nejauciu nieko jam ir viskas, gal su laiku tai kis, bet dabar sunku nerealiai. norisi kad butu kitaip.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskaicius tavo pasisakimus SV siurpuliukai per kuna eina,bet zinoma cia yra tavo jausmai tavo mintys, galbut pati jautiesi soko busenoj kad laukiesi,bet manau turetu tai praeiti ir su laiku ta maza stebukliuka nesiodama savyje pamilsi o veliau net neisivaizduosi kaip gali buti kitaip.Tai jug yra nuostabu lauktis ir buti mamyte.... :sird1: Linkiu tau stiprybes :flowers: :flowers: :flowers:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sidabrine Vilke mano situacija buvo labai panasi, nenorejau, nestumas sugriove visus mano planus... teisybe pasakius, dabar net nemalonu tai prisiminti, net geda, kad turejau tokiu minciu...

siandien as labai dziaugiuosi turedama maza mergyte, kuri laksto,zaidzia, varo is proto su savo oziais... o kai atlekia ir apsikabinusi pasako myliu myliu myliu dingsta viskas... jausmas nenusakomas...

labai tikiuosi ir linkiu tau to, kad pamacius ta maziuka zmogiuka viskas pasikeis, gal neiskarto, gal po menesiuko bet pasikeis

nenusiteik, pasisteng galvoti teigiamai, kaip ir drauge sake "keisk poziuri" ir viskas bus gerai

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ECH merginos jus visos teisios, nemanykit kad nesupantu to tiesiog aplinkybes tokios matyt.

nera taip kad nekesciau savo maziuko, tiesiog nejauciu nieko jam ir viskas, gal su laiku tai kis, bet dabar sunku nerealiai. norisi kad butu kitaip.

sunku, nes dideles permainos tavo gyvenime, bet apsiprasi,pamilsi savo mazuliuka....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va todel ir kalbu, kad man nepatinka tokia padetis, tokie keisti jausmai, kai isikalbi lengviau, tarsi akmenukas nurieda.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai m es tam ir esam cia SV kad viena kitai padetume....o jeigu galim ne tik zodziais o kuom nors kitaip padeti tu tik paskyk.... :flowers:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu mergaites uz padrasinancius zodzius :flowers:

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aciu mergaites uz padrasinancius zodzius :girl_dance:

...viskas su tavim gerai....esam visi skirtingo kirpimo žmonės....laukiantis pirmo vaikelio, labai ilgai ir sunkiai taikiausi su nėštumu, buvo sunkūs tie uti puti siusi musi....sunkiai ejau pirmus motinystės metus, o dabar va net 3 pupusiukai( tiesa, jau nemaži).... :rolleyes::rolleyes::kalyan: .....

Dėl gimdymo Iekute nelabai sutinku....pirmoji mano buvo sunkiai laukiama, bet gimė labai lengvai,...kiti labai laukiami, gimė sunkiai..... :bloga: Čia ir kaip kam... :zydi: Gal Vilkė intuityvai tai pasirinko,...ne visada loginiai sprendimai būna gerai... :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norėjau pasiteirauti Sidabrine Vilke kaip jautiesi šiai dienai? :blink:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jauciuosi nelaiminga deje

kaip laukiuos taip laukiu ... labai nusivylusi, pavargusi, nieko nebenoriu :rolleyes:

susiduriau, kad zmones nezmoniski, jai galetu tai ant galvos uzliptu, i toki pasauli paleist vaika tai kazkas baisaus.

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SV, kur dingo tavo optimistiškumas? Visiškai pesimistė pasidarei. Nieko čia baisaus, išgyvenom mes, iš gyveno ir dar tūkstančiai kartų - išgyvens ir tavo vaikiukas. Niekad ir niekur nebus taip kad viskas butu tik balta, be jokių lipimų per galvas, smurto ir t.t.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.