Pereiti prie turinio
Snapė

Nekaltybė, tai vertybė?

Rekomenduojami pranešimai

Na tikrai TEAMAN, gal su zmona susipykai? Sutinku su Cypusia, gal ne ten ieskojai?

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na tikrai TEAMAN, gal su zmona susipykai? Sutinku su Cypusia, gal ne ten ieskojai?

O ash kaip ir ne ieshkojau, pirma pasitaikiusia pasiemiau. :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie telegonija gali pasiskaityti forumo paslaptingam pasaulyje.

O del ieskojimu, gal reikejo paieskoti ir viska apmastyti? :geda:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nekaltybė, tai vertybė :bigsmile: ? Kaip jus ar laikėt nekaltybę vertybę, ar norėjot kuo greičiau tos verybės "atsikratyt"? O gal dar yra kurios saugot nekaltybę kažkuriam?

as nekaltybes vertybe nelaikiau,bet ir neskubejau,nenorejau atsikratuti jos :grin:

corcogumelo.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ji jau vel pradedama vertinti :ma:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as manau kad nekaltybe tai werybe.nes mazai siais laikas taip mananciu. :grin: asq yra ir tokiu kurie mano kad tai wertybe.manau bewejk wiskas pasaukyje yra wertybe. :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tegul mane dabar akmenim forumo vyrai uzmeto,bet man pvz.svarbiau gera sekso technika, negu guli sau nekaltas visas kaip lenta :hm:

o del nekaltybes praradimo, tai...kadangi buvau tokia veikli ir daug draugu turejau,tai man atemes nekaltybe vaikinas niekaip negalejo patiketi, kad buvau dar nekalta, gal dvi valandas po to klausinejo kaip cia dabar taip... :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu nori auginti savo vaikus, nekaltybė yra vertybė, o jeigu nesvarbu, kad tavo vaikuose bus kelių svetimų giminių genai... Bet kuris vaikas norėtų būti savo tėvų vaikas, o ne nešiotis kokios nors prostitutės genų rinkinį...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai bet kokiu atvėju vaikas bus tavo, o nekaltybė prarandama tik kartą, ir nuo to nepriklauso keli svetimų žmonių genai.

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Useri,tau turėjus tiek daug meilužių,savo vaikų susilaukti matyt neteks...

Geiste,ar prisimeni,kaip mes aršiai šita tema šeimos forume diskutavom...pamačius čia tavo žinutę tokia nostalgija užplūdo...kaip ten Rapoliukas gyvena,galėtum linkėjimus perduoti...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien su Rapoliuku buvau susitikus. Liūdnas toks buvo- nesiseka burti tėvus į Lietuvos Tėvų Forumą, nesiseka mokytojus organizuoti... visi apatiški...

Fainas vyras.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GEISTE, as tik noriu klausima uzduot, o tu nekaltybe ir praradai su savo vyru? O vyras kitu moteru nebuvo turejas?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.