Pereiti prie turinio
haski

Ar visi vyrai kiaulės?

Rekomenduojami pranešimai

:mad: Nu ir ka tu tuo nori pasakyt? Kad as esu labai jauna nes nesutampa musu nuomones... :o

O gal kad AŠ esu labai jauna ir nesuprantu tavo nuomonės :rolleyes: Kaip ten bebūtų, vyrai(99%) vis tiek elgias kaip kiaulės :blink: :wink:

Menas būti išmintingu – tai žinoti, į ką nereikia kreipti dėmesio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai va butent elges, maniskis kartais ir pasielgia negraziai (kiauliskai :blink: ), bet vienoje lovoje miegu tikrai ne su kiaule :rolleyes: .

esufainuole1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip iš tyro kūdikėlio, balta pūkuota galvele ir tyru nekaltu žvilgsniu, išauga didelis nešvarus, savanaudis kuilys? Kodėl mamytė nepastebi savo "angelėlio" kiaulėjimo proceso, kodėl tą pastebi tik "pikta" marti?

Kažkoksai užburtas ratas. Negali taip būti. Kažkur yra psichologiniai spąstai, į kuriuos papuola vyrai ir moterys iš prigimties turintys kitokį mąstymą.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai nemanau, kad visi, be to, kas mes tokie, kad sprestume apie tai..manau, kad dauguma musu esame pasielge kiauliskai bent karta gyvenime, nesvarbu, ar jaunystej, ar vaikystej, ar galbut ir neseniai..bet tai dar nereiskia, kad mes kiaules :) taigi, galbut tema turetu buti ivardinta siek tiek kitaip, neisskiriant butent vyru ar moteru :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nepasakyciau kad visi vyrai kiaules, visokiu esama ir visokiu yra vyru. Jie taip juk turi jausmus, savo vidini pasauli,emocijas, bet gal nemoka ju taip isreiksti kaip mes moterys. Ir uz tai taip galvojama kad jie 'tokie'.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš su nesutinku su šia nuomone :hm:

Gyvenimas toks kad pagal situaciją kai kurie pavirsta kiaulėmis :) tačiau jei dar sugeba atvirsti į vyrą vadinasi viskas OK

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet kas baisiausia, kad padare kiaulyste, nepripazista :grin: jiems taip sviecia, kad jie nieko blogo nepadaro :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet kas baisiausia, kad padare kiaulyste, nepripazista  :hm: jiems taip sviecia, kad jie nieko blogo nepadaro :grin:

o gal netarodo ,kad nieko nepadare.gal nedrista prisipazint.o gal geda todel neigia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) Vyrai visada teisus :mamba:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:) Vyrai visada teisus :)

ka turi galvoj?kad visi vyrai buna teisus ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvau drauges gimtadienyje, isgeres jos vyras isidirbinejo prie sveciu is savo zmones net man geda buvo, jinai nieko nesake nes turbut jau pripratus prie tokiu kiaulysciu :doh tai as jo paties paklausiau kodel tu taip elgiesi prie sveciu, o jis man sako, o ka as blogo pasakiau :grin: nu cia tai vyras :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oho, kaip neskanu. Ar gerbiam savasti gyvendamos, gimdydamos, bendraudamos su kiaulemis? Man malonu, kad zmones galiu priimti ne pagal kazkokius kazkieno standartus, o pagal poelgius, paziuras, nuostatas, pasaulejauta. O zmoniu, kurie neatitinka mano sampratos "koks turetu buti zmogus", esu sutikusi ir nemazai, taciau ju neatitikimas nebuvo priklausomas nuo lyties. Ir ju neatitikimas buvo tik man netinkamas, sie zmones turejo ir tebeturi draugu, pazistamu, seimas ir t.t. Neigiu, kad visi kazkas yra kazkuo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.