Pereiti prie turinio
Snapė

Kepsniai

Rekomenduojami pranešimai

Pasidalinkit patirtimi kaip marinuojat kepsnius kepimui namie? Kur da?niausiai kepat, orkaitei ar keptuvei? Koka garnyra prie jo megstat?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Da?niausiai perku jau marinuota ?onin? ar sprandin? eenako pada?e,arba ?onkauliukus.Orkaitej,a skarda apylus truputa vandens.Kartu toj paeioj skardoj kepu nuskustas nepjaustytas bulves,pabarstytas druska ir pipirais.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

A? pati u?simarinavau, bet jau atsibode kepti taip pat kaip visada. Jau nebenoriu pavolioto kiau?ina ir d?iuveseliuose. O ka?i kaip kept paprastus nugarines kepsnius orkaitei?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Paskutiniu metu patiko mesa marinuoti mesa vyne-kiaulienos kumpis,kelios supjaustytos svoguno galvutes,priekoniai mesai,raudonas vynas-nedaug,apie 100-150gr, ir ma?daug tiek pat aliejaus.Viska sumai?au,palaikau per nakta ?aldytuve,o paskui kepu keptuvej.Labai skanu-alkoholis i?garuoja lieka tik aromatas,o mesa aokia mink?ta gaunasi.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ant gimtadienio dariau suktinukus :pack2_thumbup[1]: , visiem labai patiko, tik pasirode per ma?ai :geda

?od?iu mesa paruo?iau kaip karbonadam t.y. i?dau?iau su plaktuku ir suprieskoniavau. Ir palikau visai parai pasistovet. O adaras buvo i? apvirtos ir smulkiai supjaustyto morko, svoguno, virto kiau?inio ir svarbiausia razinu.

Tinka ir vi?tienai.

Redagavo Indrute

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Ant gimtadienio dariau suktinukus :pack2_thumbup[1]: , visiem labai patiko, tik pasirode per ma?ai :geda

?od?iu mesa paruo?iau kaip karbonadam t.y. i?dau?iau su plaktuku ir suprieskoniavau. Ir palikau visai parai pasistovet. O adaras buvo i? apvirtos ir smulkiai supjaustyto morko, svoguno, virto kiau?inio ir svarbiausia razinu.

Tinka ir vi?tienai.

reiks pabandyt :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
reiks pabandyt :pack2_thumbup[1]:

isties pabandyk :pack2_thumbup[1]:

labai skanu!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na merginos neblogu cia receptuku parasot reiks isbandyt :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Ant gimtadienio dariau suktinukus :pack2_thumbup[1]: , visiem labai patiko, tik pasirode per ma?ai :geda

?od?iu mesa paruo?iau kaip karbonadam t.y. i?dau?iau su plaktuku ir suprieskoniavau. Ir palikau visai parai pasistovet. O adaras buvo i? apvirtos ir smulkiai supjaustyto morko, svoguno, virto kiau?inio ir svarbiausia razinu.

Tinka ir vi?tienai.

 

 

Kepa mano firminiai kepsniukai v?l, bet ?? kart be progos :grin: .

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kepa mano firminiai kepsniukai v?l, bet ?? kart be progos :grin: .

jau isivaizduoju,net seiles susikaupe burnoje, tu gi pas mus sauniausias kulinaras :doh:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ir fotkę galvojau ?mesiu, bet nebeliko k? ir fotkint :grin::doh:

Redagavo Indrute

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai viska suriaumojote, net man pasiziureti nepalikote :grin::doh:

 

einu ir as ka nors uzvalgysiu, nes taip uzsinorejau :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.