Pereiti prie turinio
Leid

Kalbejimasis su savimi

Rekomenduojami pranešimai

Ir svarbiausia,kad gincytis nereikia-viskam pritari... :mirksiukas:

tai jau tikrai :victory::super::super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš va su savim pasikalbu, bet kai tai daro kažkas kitas man arodo itin keistai, netgi ne visai protingai (švelniai tariant), jums turbūt irgi panašiai atrodo? :super::flowers:

Kodėl taip yra?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausiai mano tėvas, dažnai su savm kalba, o kaip paklausi su kuo kalbi atsako "tariuosi su protingu žmogum" :flowers::super:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš va su savim pasikalbu, bet kai tai daro kažkas kitas man arodo itin keistai, netgi ne visai protingai (švelniai tariant), jums turbūt irgi panašiai atrodo? :rolleyes: :unsure:

Kodėl taip yra?

O man neteko girdeti kalbancio su savimi zmogaus...tad negaliu pasakyti

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai teko girdėti, bet senus žmones.Jaunų kažkaip nedaug.Gal jaunų tik porą kartų :D Iš tikro ,tai man irgi keista,kai vienas žmogus kažką sau bumba.O kai man pasako namiškiai "ką ten viena šneki",tai aš dar nepripažįstu.Sakau ,kad aš dainuoju :rolleyes: :lol: :lol: Nors jiems juokingas toks mano pasakymas :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:lol: Megstu pasikalbeti su protingu zmogumi-t.y. su savimi...Galvojau kad cia man nuo to kad ilgai gyvenau viena...Bet tikrai nemaniau kad cia koks psichikos sutrikimas! :) Ir dar megstu pakalbeti su savo katyte...O ji man atsako...(Gal laikas gydytis?) :geda:

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:) Megstu pasikalbeti su protingu zmogumi-t.y. su savimi...Galvojau kad cia man nuo to kad ilgai gyvenau viena...Bet tikrai nemaniau kad cia koks psichikos sutrikimas! :) Ir dar megstu pakalbeti su savo katyte...O ji man atsako...(Gal laikas gydytis?) :geda:

nemanau kad laikas gydytis.....juk mes beveik visos kalbames su savimi,o kam gyvunelis jeigu su juo nesikalbeti ????? :lol:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu oksana,nuraminai... :mirksiukas:Mano katyte-nuostabus juokdarys-stai ir dabar bando man padeti rasyti...Ir kaz ka man aiskina...Juokinga kai as ka nors kalusiu o ji atsako-maniskis tai zvenge visada is tu musu rymtu pokalbiu... :rolleyes:

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as pasikalbu... arba poklbi koki repetuoju su kuom nors manau tai geria tiksliau tai nera blogai.

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau, kad nera nieko blogo su savimi pasikalbeti, jei tik ne per daug. as kartais taip darau, bet tai daznai buna tik trumpos fazes, kai nesiseka ar gerai sekasi, ar kuo nors pasipiktinu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
manau, kad nera nieko blogo su savimi pasikalbeti, jei tik ne per daug. as kartais taip darau, bet tai daznai buna tik trumpos fazes, kai nesiseka ar gerai sekasi, ar kuo nors pasipiktinu.

teisingai, as irgi pritariu :blushh:

Visada surasi tai, ko neieškai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esu girdėjusi, kad su savimi kalbasi jautrūs žmonės. Pasirodo, kiek daug jautruolių besama :hm: . O jei rimtai, tai turbūt tik vienetai yra tokių, kurie niekad, jokioj situacijoj, su savim nesikalba - bent man taip atrodo iš savo pastebėjimų

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.