Pereiti prie turinio
ewerra

Neatsakingi vyrai

Rekomenduojami pranešimai

na Indre. o pabuk kito ?mogaus kailyje...jis taves laukia sutartu laiku, sutartoje vietoje, o tu nesirodai...GAL KAS ATSITIKO :blink:  gali ?mogus visko prisigalvot.

Na jeigu dalykinis susitikimas, a? niekada neveluoj. Ir man?s tikrai nereikia laukt. A? kalbu apie kontrol?, man?s nieks nekotroliuos :) . Kada noriu tada ir gry?tu, be jokio ataskaito kur buvau. Juk suauges ?mogus esu, o tuo labiau laisvas :)

Redagavo Indre

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dziaukis Indre kol gali, man tik dabar mazute kontrole prasidejo, man kontrole, jo zodziais rupestis. Juk mes jau du, del to ir jaudinasi, ypac kai mieste apstu nenormaliu vairuotoju. Sakau jei kas nutiks juk is kart paskambinsiu, bet vat..... :doh :)

O as einu is proto, del to kad jam motorway maziausiai valanda is darbo. Nori nenori jaudiniesi.

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dziaukis Indre kol gali, man tik dabar mazute kontrole prasidejo, man kontrole, jo zodziais rupestis. Juk mes jau du, del to ir jaudinasi, ypac kai mieste apstu nenormaliu vairuotoju. Sakau jei kas nutiks juk is kart paskambinsiu, bet vat..... :doh  :blink:

O as einu is proto, del to kad jam motorway maziausiai valanda is darbo. Nori nenori jaudiniesi.

Ewerra, manau tu tik dabar budama tokioj padeta :wub , tai jautrei a viska reguoji. Ne tik a vyra, bet ir ?iaip tavo postuose jaueiasi didelis jautrumas :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko cia detas tas jautrumas, man jokiu pokyciu nera. :pack2_thumbup[1]: Kokia buvau tokia esu. Paprasciausiai sakau savo nuomone ir tiek.

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as vyro neturiu, taciau kai draugas taip daro tai baisu, nes as siaubingai nemegstu tylos ir nezinios :this[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
A? paskutiniu metu pradejau ramiau reaguoti, kai vyras neprane?a, jog velai gra?. ?inau, kad jo darbe nera nustatyto valando. Jeigu yra darbo, sedi iki velumos, kelias valandas gra??s pamiega ir vel i?lekia. Pripratau.

man tokie dalykeliai nlb patiktu... :doh

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patinka, nepatinka... Ka?kas ?eimoje gituri pinigus u?dirbti... Kas i? to, kad a? kasdien treeia valanda jau namie?

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va dabar man viskas dzin, nei as skambinu, nei nervuojuosi. O juk istikus bedai, kam gi jis daugiau skambins jei ne zmonelei. :) O jo kontrole man kazkaip dzin, svarbu kad raktus nuo namu pasiemes. :blink:

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.